@mariusnicolae. nu am avut probleme cu ea (inca ) dar mi se par multi bani pt ce face. a mea a fost 10500 (laureate dci). ai idee ce luam de banii astia? nu ma refer la masini noi ca n-am obsesia asta. sunt o gramada de octavii pe care romanii n-au mai putut sa le plateasca si sunt cvasi noi si care arata cum arata si au dotari adevarate. si multe alte optiuni. nu suntem pe topic sh ca ti-as da multe linkuri.
@sir Andrew. mie mi se pare o prostie romaneasca sa ai pretentii numai la masini in tipla atata timp cat ai iesit cu ea din fabrica si ai pierdut deja un sac de bani. cat crezi ca ai mai lua pe una cum am descris-o mai sus care a costa 10500 ?? cred ca dupa 2 luni scazi undeva la 7000 si asta ca sunt generos. cred ca se duce direct in 6000
@sir Andrew. mie mi se pare o prostie romaneasca sa ai pretentii numai la masini in tipla atata timp cat ai iesit cu ea din fabrica si ai pierdut deja un sac de bani. cat crezi ca ai mai lua pe una cum am descris-o mai sus care a costa 10500 ?? cred ca dupa 2 luni scazi undeva la 7000 si asta ca sunt generos. cred ca se duce direct in 6000
Comment