Logan MCV Vs Duster 4x2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan MCV Vs Duster 4x2

Am citit topicul logan versus hover mam documentat privind preturile lui duster si cum nu sant genul plin de bani si nici impatimit de folosinta zilnica a unui suv raman la ideia ca mai bine logan super echipat (atat cat se poate) decat duster 4x2 voi ce parere aveti???

Sau poate un MCV 4x4 pe viitor.
    Nu stiu inca cum e dusterul, astept sa soseasca si pe la noi sa fac un test drive.

Comment

ce e interesant e ca mcv e mai lung ca dusterul..si mai incapator; asta uitandu-ma pe specificatii
      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Si eu astept sa apara Dusterul la drive test .. ca sincer cred ca mi-ar place unul .. acum sa vedem daca se merita .. si daca impresioneaza cu ceva ..

Comment

este frumusel dusterul dar eu zic ca daca nu ai bani mai bine un logan mcv full
          sigpic

Comment

Cred ca daca duster varianta 4x4 cel mai ieftin ar avea aer conditionat, ar fi o decizie destuld de grea ce sa alegi...mcv full sau duster...totusi 4x4 poate face diferenta pentru care renunti la vopseaua metalizata si 4 geamuri electrice
            Si totusi, daca eu personal as dispune de banii cash pentru varianta full, full la duster, inclusiv cu tapiseria de piele si esp, m-as gandii s-a dau banii aia ca avans la un alt suv de la un alt producator pana in maxim 7000euro diferenta de achitat in rate (punand de o parte costurile de intretineresi fiabilitate, de care oricum nu stim inca nimic)
            Last edited by DaniD; 5 March 2010, 20:09.

Comment

daca ai putea dispune de inca 7000 peste pretul duster-ului, pentru ce Dumnezeu te-ai mai uita vreodata la duster? ca sa iesi mai ieftin? ca daca o iei asa, cel mai ieftin iesi cu o bicicleta [super tare la 1000 coco] si-ti raman si destui bani sa dai de baut la cateva orase in cinstea bicicletei, asa ca sa nu faci pana.

eu unul is de alta parere. daca ar fi sa ma uit la duster, as prefera mai degraba sa mai pun vreo 450.000 de coco si sa-mi iau o casa pe plaja in Ibiza. just a tought.
              Last edited by bro; 5 March 2010, 20:32.

Comment

Originally posted by DaniD View Post
                Sau poate un MCV 4x4 pe viitor.
                Nu stiu inca cum e dusterul, astept sa soseasca si pe la noi sa fac un test drive.
                daca avea 4x4 mcv era perfect pentru mine
                si asa sant foarte multumit de mcv
                sigpic

Comment

Originally posted by bro View Post
                  daca ai putea dispune de inca 7000 peste pretul duster-ului, pentru ce Dumnezeu te-ai mai uita vreodata la duster? ca sa iesi mai ieftin? ca daca o iei asa, cel mai ieftin iesi cu o bicicleta [super tare la 1000 coco] si-ti raman si destui bani sa dai de baut la cateva orase in cinstea bicicletei, asa ca sa nu faci pana.

eu unul is de alta parere. daca ar fi sa ma uit la duster, as prefera mai degraba sa mai pun vreo 450.000 de coco si sa-mi iau o casa pe plaja in Ibiza. just a tought.
                  Ma refeream la un leasing sau la rate cand am zis de aia 7000 peste pretul dusterului...
                  Nu stiu, astept sa vad si live, dar parca un MCV 4x4 cu motorizarile diesel ale dusterului ar fi mai atragator.

Comment

nu cred ca o sa pupam asa ceva in viitorul apropiat. dacia abia isi imbogateste oferta cu cate un model din fiecare reteta, nu cred ca are vreun interes sa aiba pe oferta 2 versiuni de 4x4, cu atat mai mult la diferenta mica de pret. ar "sinucide" dusterul.

Comment

revin eu daca as avea bani de varianta ful cu siguranta mi-as cumpara un matiz second hand sa il frec in oras si un MCV ful sau un duster mai saracut dar cu AC si 4x4 raman la ideia ca logan mcv este mai usor de intretinut si costul utilizarii este mai prietenos merita si duster dar parca mai dopat

Comment

inca nu mau convins sa achizitionez unul din ce am citit eu despre duster nu vad nici un motiv concret sa fac schimbul de la MCV la duster, doar ca e 4 ori 4? motorul este acelasi care il am pe MCV ma asteptam la unul de 1,9 dci ca doar este sub licenta RENAULT pe laguna daca nu ma insel si pe megan ...asa ca mai astept sa vad poate vor scoate si motorizarea de 1,9 altfel raman la MCV-ul meu e super bun doar ca nui 4ori4 (imi doresc un DUSTER ful option dar cu motor de 1,9 dci)
                        Last edited by Cezar; 6 March 2010, 15:25.
                        Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

si-atunci unde ar mai fi avantajul pretului? ai idee cati pe forum isi doresc un dbs la pret de prestige? pune 1.5dci pe dbs si priveste pretul cum se injumatateste instant. e si asta o reteta de piata.

Comment

eu asta mias dori sa vad ca si varianta ca sa o pot achizitiona ,dar sa lase si varianta de 1,5 ,iar daca e vorba de pret intre dusterul actual si un MCV ful option as alege tot mcv e mai mare si pedeasupra are si 7 locuri, nu ma motiveaza doar ca e 4ori4 mar motiva motorul ca sa simt forta unui suv
                            Last edited by petroman; 6 March 2010, 15:11.
                            Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

da, insa un dbs cu motor de 1.5dci e la fel de absurd ca si un logan cu v12. bei bere cu lapte?
                              in alta ordine de idei, renault ar putea pune 1.9 pe logan/duster, intrebarea e cat ar ridica pretul o astfel de alegere. pentru ca deja sunt alternative la logan, mai mult sau mai putin viabile. probabil ultimul lucru de care are dacia acum nevoie e sa piarda si avantajul pretului despre care vorbeam.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google