Logan BlackLine Vs. VW Golf VI SpecialEdition

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan BlackLine Vs. VW Golf VI SpecialEdition

Salut,

Fac si eu o comparatie inutila...
    Am vazut threadul cu loganul frantuzesc editie speciala BlackLine si nu am rezistat sa nu fac aceasta comparatie.

Logan MCV BlackLine 1.5 DCI 85CP 14500Eur cu TVA Euro 4 + taxa eco/prima inmatriculare/taxa drumuri bune fara gropi sau oricum sa fie aceste taxe denumite

VW Golf VI Avant 2010 Euro5 Motor 1,2TSI Benzina 105CP/175NM 15654Eur cu TVA cu tot si dotari standard peste dotarile optionale ale acestei editii speciale Logan...
    Motor 1.2, ieftin la impozit, ieftin la asigurare si numai bun de un EcoChiptuning ala DimSport
    Exista varianta simpla, hatchback, cu aprox 1000Eur mai ieftin, sau aceeas Golf Avant cu 1000Eur mai scump aprox, dar cutie de viteza DSG!!!
    Consum competitiv cu cel a loganului diesel (dar evident mai mare cu un litru aprox)
    COntra cost, nenumerate extra indisponibile chiar si la majoritatea modelelor renault!
    De data asta diferenta de pret nu-i cer si pamant dar restul...?!

Uite golful configurat dupa placul meu.
    22
    Logan MCV BlackLine 1.5 DCI 85CP 14500Eur
    22.73%
    5
    VW Golf VI Avant 2010 Euro5 Motor 1,2TSI Benzina 105CP/175NM 15654Eur
    77.27%
    17
    Last edited by DaniD; 2 April 2010, 15:10.

Nustiu ce sa zic...dar pe golf variant nu vad bine motorasul ala de 1.2 turbo... nu cred ca apuca 200kkm...

Comment

asta da comparatie ...

Comment

Nu imi vine sa cred ce va mai debiteaza mintea....
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

@Pippo09 Loganul MCV 1.5 dci cu 85CP atinge 200km/h?
          @Loganu si mumus care e problema la comparatia asta? Nu s-a putut face o comparatie pana acum cu o alta masina mai "fitoasa" din cauza pretului. Acum ca acel mcv poate ajunge la 14500eur (cred ca fara tva) deja se discuta altfel cred eu. Oricum majoritatea celor care au logan sau vor avea logan, nu-si vor lua logan la 14500eur, ci unul mai ieftin, dar la banii astea nici nu cred ca ar merita.

Daca tot se discuta in acest thread macar lasati comentarii mai bine dezbatute, argumentati. Chiar si daca ma faceti prost, dar argumentati macar

Comment

nu e de ras , is preturi apropiate, totusi e golf 6 ,oare au antifonat dacia mai bine sau tot asa se aude dupa 130km?o avea climatronic? oglinzi electrice heliomate?senzori de parcare ? pilot automat? daca nu are nu se merita sa dai 15 mii de euro cand acum pe piata sunt atatea variante de clasa compacta gen c4 astra h vw golf 6 etc care au ajuns la preturi de pana in 11 -12 mii de euro cu dotarile mai sus mentionate+ multe altele.

Comment

pippo nu cred ca se referea la viteza ci la numarul de km parcursi cu motorizarea respectiva(fiabilitate).loganul 14500 e nu merita decat daca ar avea 150 cp si multe altele(climatronic,esp,etc).nici prestige-ul nu merita 10 mii euro.loganul a inceput sa fie scump si cam are concurenta destul de serioasa.vw banuiesc ca are multe pe el si la pretul ala e relativ ieftin.eu sunt mai rezervat in ce priveste motoarele tsi .problema e legata de turbina.daca se strica e o gasca de bani.pai sunt multi loganisti care nu-si permit sa intretina sau sa repare loganul dar unul ca asta.fiecare cu parerea lui.isi cumpara masina care si-o permite.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

cu mcv cari saci de cartofi ...dar cu golfu nu prea cred

Comment

tsi-urile sunt cele mai bune motoare pe benzina , fiabile si rapide,cari si cu golfu cartofi daca vrei .

Comment

corect.........cari cu orice masina daca vrei)...........ideea e ca mcv de 14000euro...........mi se pare km mult:-??
                    Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                    -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                    Silent Coat.

Comment

aici,cat sunt eu de subiectiv,si cat iau partea loganului,nu cred ca se poate compara cu un golf6....este altceva,ai alte dotari,alt confort,e o masina dintr-o clasa net superioara loganului si categoric as alege golful!asta daca nu vrei sa cari varza si cartofi cu masina!eu nu vreau decat sa ma care pe mine si poate un jbl in portbagaj

Comment

daor golf ? poti sa fii u subiectiv cat vrei da eu tot nu as da 14 mii pe un mcv cand toate celelalte sunt mai de calitate

Comment

Intr-adevar este superioara loganului, dar daca continua dacia sa creasca preturile in halu asta, imediat se va gasii intr-o clasa pentru care inca nu este pregatit si-s pierde categoria de clienti care l-au scos din...
                          PCH, daca sunt la aceeas pret (cu doar o mica diferenta) si ambele noi si la dimensiuni asemanatoare, cred ca se pot compara linistit.
                          Cat despre motorul 1.2TSI cred ca vor fi fiabile. Sincer nu vad de ce sa nu fie fiabile, iar daca se duce turbina, se duce la 1000 de exemplare nu si la intregul lot. Asta tine si de cum este folosita masina, intretinuta si bineinteles construita si calitatea materialelor folosite. Nu cred ca VW ar folosii materiale proaste la nici o masina construita de ei.

Comment

de parca loganu e asa fiabila , mie mi s-au stricat injectoarele dci 70 cp deoarece bagam motorina de 3 lei , culmea de acolo mai bagau si altii cu masini sh care nu aveau nici pe naiba , conteaza norocul si cum ai grija de ea.cand zici tsi zici CEL MAI BUN MOTOR PE BENZINA SI MAI ALES CEL MAI RAPID

Comment

Motoarele Tsi au deja cred ca 2 ani si ceva,au aparut prima data pe Golf V,iar eu nu am auzit sa aiba probleme cu aceste motoare.Totusi e diferenta enorma intre Golf V si Logan,dar intre VI si Logan...Insa detest cand cineva zice de Golf,sau de o masina x,ca e nu stiu cum,ca sunt probleme cu motoarele,ca are draci si nu mai stiu ce,fara sa se fi urcat macar ca sa nu zic de condus...Eu am ramas placut impresionat de Golf VI.Nu am mers cu 1.2,am mers cu 1.4 Tsi,si mi-a placut foarte mult.Este o masina corecta avand in vedere raportul calitate/pret.Intre Logan e diferenta cam de 2 clase,poate si 3.Ce are Golf VI nu va avea Logan-ul nici in 5 ani.
                              Mie imi place foarte mult si Golf V,si sper ca in viitorul apropiat sa am si eu una,cu toate ca o vad pe strada toata ziua.Am avut placerea de a avea una timp de 2 saptamani si mi-a parut rau cand a trebuit sa o dau inapoi.
                              Aceasta comparatie este inutila.Sunt masini cu target diferit.In primul rand nici macar nu fac parte din aceeasi clasa.Poate dimensiunile Logan-ului tradeaza.Va salut.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google