sunt mandru posesor al unui logan 1.4mpi 75cp cu 65000km efectuati din care 15000(maxim) in afara orasului si m-am hotarat sa mai cumpar unul dar am o mare dilema 1.616v sau 15.85cp as dori o masina care sa traga mai bine dacat ce am si sa nu consume mult in oras...precizez ca nu o voi cumpara de noua pt. k nu se mai merita sa dai 9-10mii pe o masina care i-si pierde valoarea untr-un an la apx. jumate.Va astept cu pareri si sugesti si va multumesc anticipat pt.timpul acordat...rog moderatorii sa stearga noul thread dak mai exista unul asemanator .
Prestije 1.616v Sau 1.5 85cp
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pai in afara de consum nu vad pt ce ti-ar recomanda cineva dci-ul. Iar legat de consum 16v-ul o sa consume in mare in oras cam cat 1.4-le tau. Tu esti singurul care stii daca te impaci cu un consum de ~10--11 in oras, sau te coafeaza mai mult un consum de 6-7 cat ia un dci 85 in Buc.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
-
Daca cauti consum...DCI...desi nici 16v nu consuma cine stie ce.
Daca vrei putere...16v (105hp din start). Si pentru aeea care au 16.16v si nu reusesc sa scoata un consum de 5.5 sau 5.1l/100km......se poate!! (extraurban). Cat de urban cu benzinarul se i-a maxim 9l/100km. Deci se poate si mai putin.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
masina mea are 17.000 si nu are nicio problema este dci 85 cp! nu imi dau seama ce au ale voastre! DOAMNE FERESTE sa pateasca nu am zis ca nu cred dar pana acum merge bine si in legatura cu topicu pai nu ca am eu dci dar eu zic sa mergi pe dci este mai scump banuiesc chiar daca este sh dar ai consum mai mic si majoritatea spune ca 16V rupe fata de dci 85 cp ! paote asa o fi dar cand intru intr-o depasire decat sa o turez pana la 5500-6200 sa zic ma refer la 16V mai bine ii dau la dci pana la 3000-4000 si se duce ! sunt persoane care prefera sa vada acu ca se duce la maxim si altele care nu depinde de persoana ;) ! desi si mie imi place sa ii dau la maxim si va spun sincer si mie imi place benzinaru ! dar daca sunt pus intr-o situatie sa aleg intre ele dci castiga! este strict parerea mea !numai bine
Comment
-
-
Loganutzu de cand este motorul diesel mai silentios ca cel pe benzina?
Tu ai mers cu 16v ca sa vorbesti?
Eu am mers cu dci 85 cu nasul meu si nici nu se compara.
Dorupiticu iti dau un sfat...Ia un prieten/ruda/vecin care are logan Dci de 85 si mai ia si un altul cu 16V.
Tot stai in Militari ,, iesi cu ambele masini pe autostrada,le dai in goarna si vezi care trage mai bine.
Tu singur o sa iti dai seama apoi care trage mai bine,,,ca aici fiecare isi lauda cazanul si parerile sunt impartite.
Comment
Comment