Exista topic special despre acel clasament de fiabilitate aici
Loganul peste hotare
Collapse
X
-
Nemtii isi schimba masina exact inainte sa expire garantia. Si de cele mai multe ori isi cumpara alta noua si pe cea veche o dau inapoi la dealer in sistem buyback(stiti de ce).
Deci : daca nemtii incep sa cumpere loganuri...O sa se umple germania de ele.
Comment
-
Si faza e ca si cumpara(la inceput cel putin nemtii ezitau sa cumpere).Am fost in germania acum 3 ani,eram la un showroom renault si discutau 2 posibili clienti de logan(nemti).
Unul dintre ei zicea celuilalt ca...Crede e e fabricata in china deci...Va dati seama ce reputatie avea atunci loganul! Aaaa si parcul era plic ochi de logan ,in 2 saptamani cat am stat acolo nu vandusera astia nici macar o masina!
Dar acum sa schimbat treaba
Comment
-
-
Avantajul major al loganului ! F spatioasa pt clasa ei, mai ieftina ca altele si de ce sa nu spunem mai fiabila ca alte masini ! Toate astea duc la un succes major de piata ! Totusi ma indoiesc ca sandero va avea sucesul loganului macar pe jumate ! Mie personal numi place deloc, cam feminina, mica si nu o gasesc mai frumoasa ca loganul poate putin mai stilizata si mai bine lucrata la interior, doar atat !logan 1,5'DCI /85cp.
Comment
-
Am fost in bulgaria. Acolo taxiurile sunt loganuri si sunt foarte multe.
ganditiva ca loganul se fabricasi in alte tari. Se vinde in foarte multe tari. Masinile sunt adaptate pt fie care tara in parte in functie de clima, de piata, de cerere. Unele se vadn sub marca renaul altele sub marca nissan. Se vand foarte bine si renault-ul cat si dacia a renascut cu loganul1.5 dc
Comment
Comment