Am auzit ca o sa se organizeze cat de curand curse legale....si m-am gandit ca impatimitii de liniute o sa participe.Pentru cei care se cred mai buni decat altii sau ca au o masina puterni si vor sa arate ce pot,sa provoace pe cineva sunt bineveniti sa posteze aici!Eu astept orice provocare!In post va rog sa specificati ce motor aveti si cati cai,eventual ce modifofari!
Provocari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aici se fac provocari numai intre loganuri....ca sa zic asa pot sa aduc o masina caruia putine ii fac fata(cred ca poti sa le numeri pe degete).Dar sa ramanem la LOGAN VS. LOGAN.Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
-
Te ti de nebuni stuke? ai grija de masinuta macar pana ii schimbi uleiul(dacia oil mi se pare cam ciorba si nu stiu cat de bine poate se pot unge toate cele pe acolo in conditi de turatie maxima). Duminica daca vii la intalnire o sa ai cel putin 2 competitori daca vrei sa te ti de liniute.sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
alo, "zmeii"...mai calm, da? cati km aveti cu amsina, sau credeti ca soferia se rezuma la blana pe 400m? una e sa mergi tare si alta e sa mergi bine. treaba e ca toti trecem prin asta si al un moment dat fiecare dintre noi a auzit "las-o mai moale" si va ajunge intr-o zi sa zica, la randul lui "las-o mai moale". imiginile de la stirile de la ora 5 ajuta mult sa te calmezi, dar mai mult ajuta daca scapi singur dintr-o gramada groasa de rahat cu masina. asta ultima nu-i de dorit...in ideea ca nu-i de dorit sa se intample, dar e de dorit sa cape toti cu bine daca cineva "o comite". aveti grija, la cursele organizate e ok, dar nu faceti intreceri pe strada daca va intalniti mai multi "zmei"
in alta ordine de idei, tezeu, dacia oil e facut de total, grup din care fac parte elf, total, elan, as24. deci nu-i varza...a, ca in perioada rodajului nu-i bine sa omori motorul, asta e alta discutie, pe alt thread
numai bine si curse fara probleme, de fapt, soferie fara probleme la toti, "zmei" si "babalaci" laolalta !Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment