Provocari

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by pitt View Post
    pei stii bine ca eu ma bag ...... 1.5dci 70hp , ti-am zis si data trecuta "hai frate ne dam?" ai zis nu
    La curse legale promit sa nu te mai refuz.Si parca aveai facut chip.
    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
      in majoritatea cazurilor, talentul te impinge la prostii, experienta iti spune cand poti si cand nu poti sa faci "talente"...faptul ca am iesit de cateva ori din situatii dificile probabil ca inseamnca ca avem talent, ideea e ca daca avem experienta, nu intram in situatiile alea in care tre sa facem apelul la talent. got the ideea ?
      Problema e ca de cele mai multe ori intri fara sa vrei .... din cauza la alti soferi "talentati".

Comment

Originally posted by Stuke View Post
        La curse legale promit sa nu te mai refuz.Si parca aveai facut chip.
        am un cip, dar nu se compara cu 1.6 16v
        dar cred ca o sa fie imposibil sa ne intalnim la o legala.
        succes
        1.5dci
        B-04-RZZ

Comment

Originally posted by pitt View Post
          am un cip, dar nu se compara cu 1.6 16v
          dar cred ca o sa fie imposibil sa ne intalnim la o legala.
          succes
          Pana la urma o sa ne dam noi odata!(la intanliri nu stiu cand o sa ajung ca am intrat in sesiune si toate examenele le am duminica)
          Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Ma fratilor sunt de acord cu csebalyn in privinta ca soferia nu se rezuma doar la 400 m. dar totusi in anumite situatii trebuie sa stii sa calci masina si sa schimbi vitezele foarte repede de obicei o depasire in coloana executata foarte rapid iti poate salva viatza ;) totusi eu sunt un adept al curselor de 400 m desi am avut o experienta destul de neplacuta, cat despre km facuti ca sofer am undeva la 13000 km - 14000 totusi nu poti sa spui ca nu inveti ceva in acest numar de km

Comment

Originally posted by memphis_Taz View Post
              Ma fratilor sunt de acord cu csebalyn in privinta ca soferia nu se rezuma doar la 400 m. dar totusi in anumite situatii trebuie sa stii sa calci masina si sa schimbi vitezele foarte repede de obicei o depasire in coloana executata foarte rapid iti poate salva viatza ;) totusi eu sunt un adept al curselor de 400 m desi am avut o experienta destul de neplacuta, cat despre km facuti ca sofer am undeva la 13000 km - 14000 totusi nu poti sa spui ca nu inveti ceva in acest numar de km
              corect....soferia nu se vede pe 400m....pe 400m se vede masina si cat de bine soferul isi cunoaste masina....daca nu stii cat poate sa duca masina....nu faci nimik pe 400m.....o secunda ,o viteza schimbata cu o secunda mai devreme ....poate pierde cursa......13000km sunt putini........poti sa te consideri inca incepator.

Comment

Originally posted by DJ-02-HKE View Post
                corect....soferia nu se vede pe 400m....pe 400m se vede masina si cat de bine soferul isi cunoaste masina....daca nu stii cat poate sa duca masina....nu faci nimik pe 400m.....o secunda ,o viteza schimbata cu o secunda mai devreme ....poate pierde cursa......13000km sunt putini........poti sa te consideri inca incepator.
                NU MA CONSIDER INCEPATOR TOCMAI ASTA E IMI CUNOSC FOARTE BINE MASINA SI PUN PARIU CU TINE CA TE-ASH DEMONSTRA SI PE UN LOGAN 1.5dCi de 85 de cai... tzi-as face cu mana si cand ai ajunge la finish tzi-ash spune incepatorule ;)) akuma nu mi-o lua in nume de rau dar in astia 13.000 km am condus si inafara si in orash deci nu ma considera ca pe un sofer care face 13000 km numai de akas pana la piata ca sunt tare departe de a fi doar atat. apropo azi 08.02.2008 am dat jos semnele de incepator am facut un an de cand am luat carnetul

Comment

tocmai asta e mentalitatea care poate dauna...in 13000km nu ai experienta decat foarte putina(intr-un an inseamna ca nu ai mers totusi foarte mult); parerea mea e ca abia dupa vreo 100.000km poti sa spui ca ai experienta. ca te descurci mai bine decat altii care au mai multi km decat tine in bord poate fi doar o impresie. nu toti sunt vitezomani. poate unu merge cu masina si vrea sa se bucure de un peisaj sau pur si simplu vrea "sa se plimbe". nu o data am depasit masini cu de 3-4 ori mai multi cai decat golanu. crezi ca aia daca vroiau nu-mi aratau esapamentu imediat? dar oamenii aia si-au luat masinile alea pt comfort...ce-i drept eu nu as face asta: comfort sporit imi fac acasa, masina o vreau pt viteza, dar nu toti sunt ca mine sau ca tine si atunci nu trebuie sa ne consideram mai "talentati" decat ei...
                  If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

""Sincer...cred ca exagerati!!!Ca esti incepator nu inseamana ca nu stii,poate omul are talent la volan.In a doua luna de soferie am plecat pana in cta. si pe autostrada am facut explozie pe fata dreapa in timp ce depaseam un tir(aveam max 110 kmh),la scoala de soferi nu m-a invatat ce sa fac in situatii de genul asta si nici nu m-am interesat ce trebuie facut in acea situatie,am facut ce mi s-a parut mie necesar,am lasa-o in frana de motor si m-am luptat cu volanul ca sa nu intru sub tir.DECI TOTUL SE REZUMA LA TALENT SI FOARTE PUTIN LA EXPERIENTA!!!!!""

Daca tu crezi ca cineva "se naste" cu covrigul in mana te inseli amarnic!Crezi ca sti multe sau ai vazut multe?Ai toata viata inainte!Cat traim invatam si sincer...sper sa ajungi sa apreciezi ce este de fapt mai important!Nu crezi?....cauta imagini cu accidente prin Romania si o sa vezi ce se intampla...si cum se intampla!Nu toti au avut norocul si prezenta ta de spirit iar acum sunt "eroi"!Niciodata sa nu te bazezi in astefel de situatii...ca daca ai ramas fara NOROC sau REFLEX...bye!

In alta ordine de idei, si mie imi place viteza si adrenalina dar m-am invatat minte si asta pt. ca am avut noroc si prezenta de spirit..ca si tine!Talentul e talent...experienta este experienta...chiar daca faci aproximativ 6500 km / luna!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

NU MA CONSIDER INCEPATOR TOCMAI ASTA E IMI CUNOSC FOARTE BINE MASINA SI PUN PARIU CU TINE CA TE-ASH DEMONSTRA SI PE UN LOGAN 1.5dCi de 85 de cai... tzi-as face cu mana si cand ai ajunge la finish tzi-ash spune incepatorule ;)) akuma nu mi-o lua in nume de rau dar in astia 13.000 km am condus si inafara si in orash deci nu ma considera ca pe un sofer care face 13000 km numai de akas pana la piata ca sunt tare departe de a fi doar atat. apropo azi 08.02.2008 am dat jos semnele de incepator am facut un an de cand am luat carnetul

nu exista sofer experimentat 100% . in fiecare zi inveti cate ceva si te confrunti cu diferite situatii in trafic. Si cand o sa ai 30 de ani de permis tot nu o sa fi PRO pt ca nimeni nu e . Asa consider eu. Cu cat mai multi kilometri capeti mai multa exeperienta dar niciodata nu vei fi AS ( vorba lu tata ). in fiecare zi inveti cate ceva din trafic.

Eu am aproape 5 luni si 7000 de kilometri . Zilele trecute am dat semnele de incepator deoarece ma disperau . Cand parcam undeva langa alte masini soferii lor repede se dadeau jos si se bagau ei sa dirijeze ca vedeau semnele in geam . Io le ziceam: nene ia vezit0i de treaba ta ca nu sunt de azi GATA cu OFFTOPICUL
                      sigpic

Comment

Intr-un cadru cu o infinitate de variabile nu poate exista soferul perfect!...sunt situatii cand nu mai ai ce face si PA!!!Nu depinde totul de talentul soferului!Ii recomand lui Stuke sa mearga la o scoala de pilotaj si sa vada cat de putine stie! ....partea tragica e ca in zilele noastre experienta incepe sa-si arate forma prin faptul ca "inca mai traiesc" sau "n-am omorat pe nimeni, inca"!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@ HKE : si eu am aproape 18 ani si conduc de la 10... iti spun sigur ca experienta nu o acumulezi pe campuri !! In 7 ani am vazut aproape detoate .. m'am dat la liniute , m'am jucat cu frana de mana, si am condus de la 1310 pana la sprinter... in trafic e alta mancare de peste...
                          @Struke ; tu nu esti baiatul pe care l'a luat radarul si care asteapta sa vina amenda pe numele mamei... vad ca nu prea iti pasa de carnetul tau... vezi... ca ce isi face omul cu mana lui LUCRU MANUAL se numeste!!!! toate cele bune

Comment

iar apar "zmeii" la orizont... taz, vezi ca 13000km = 0 experienta. nici la 130000 n-o sa ai destula, daca te ghidezi pe principiul "eu deja am experienta si nu mai am ce invata". GRESIT!
                            stuke, mergi doua-trei zile la un raliu sau fa un curs de pilotaj si o sa vezi ce inseamna talent. o sa vezi cu ocazia asta si unde ti-e locul in trafic. de fapt, ar trebui toti sa facem lucrul asta, ca ne-ar rezolva multe intrebari si ne-ar mai calma iesirile de "loebi" sau "schumacheri"...mersul inconstient de repede pe motiv ca ai reflexe si cunosti masina (nu zic acum ca pt stuke, dar pt multi asta inseamna talent), de prea multe ori conduce la stiri horror la tv. asa ca, grija mare...
                            cum dracu de avem atataia baieti talentati la volan si nici un campion capabil? nici aia din cnr nu fac mare branza in wrc...si baietii respectivi chiar stiu sa conduca, asta relativ la "smecheriile" noastre cu care fiecare se mandreste mai mult sau mai putin.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

deasta se intampla atatea accidente.....pt ca unu ca tine care da azi jos semnele de incepator se crede sofer.....eu am de 4 ani permisul....si am mult mai multi km ca tine crede-ma.....am mai mult km la liniutze decat ai tu in total.......asa ca nu te mai da sofer.......ca poate nu esti asa cum spui.

Comment

Originally posted by silviu_cos View Post
                                @ HKE : si eu am aproape 18 ani si conduc de la 10... iti spun sigur ca experienta nu o acumulezi pe campuri !! In 7 ani am vazut aproape detoate .. m'am dat la liniute , m'am jucat cu frana de mana, si am condus de la 1310 pana la sprinter... in trafic e alta mancare de peste...
                                si ce-i cu asta?....k nu inteleg.......va credeti prea soferi.....dar 50% nu au permis de aici....si cealalta parte il au de cateva luni.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google