Provocari

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"cum dracu de avem atataia baieti talentati la volan si nici un campion capabil? nici aia din cnr nu fac mare branza in wrc...si baietii respectivi chiar stiu sa conduca, asta relativ la "smecheriile" noastre cu care fiecare se mandreste mai mult sau mai putin."

pai in wrc si in motorsport in general (cel pe 4 roti) nu prea se aplica ce "facem" noi pe strada zic eu...
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Asta ca de obicei baietii "talentati" mor primii!E o mentalitate stupida mai ales la noi...probabil din lipsa senzatiilor si bolizilor din vremea lui Ceasca...pt. astia mai batrani, ca tineretul o ia mai departe de la noi..in general vorbind!Azi poti sa iesi ca un as dintr-un posibil accident iar maine sa lovesti masina ca o "muiere"...cum se zice!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by DJ-02-HKE View Post
        deasta se intampla atatea accidente.....pt ca unu ca tine care da azi jos semnele de incepator se crede sofer.....eu am de 4 ani permisul....si am mult mai multi km ca tine crede-ma.....am mai mult km la liniutze decat ai tu in total.......asa ca nu te mai da sofer.......ca poate nu esti asa cum spui.
        frate... daca te consideri asa de tare vino domne la resita am locatie de 400 metrii linie dreapta si iti demonstrez ca din primi 10 metrii tu incepi sa te minunezi pt ca distanta dintre mine si tine va fi cand eu am plecat am ajuns la finish tu deabia atuncea pleci de pe loc... adica ce vreau sa spun nu sunt un mare shofer... si nici nu vreau sa ma laud... dar tata mi-a insuflat mania ADN mama mi-a dat sa mananc benzina pe paine... si tu care fratele meu ai carnet de 4 ani te crezi mare shofer? mai ziceam daca erai vreun schumacher sau vreun mihai leu... dar asha abtine-te ca nu ai shanse in fatza mea...

Comment

Originally posted by memphis_Taz View Post
          mai ziceam daca erai vreun schumacher sau vreun mihai leu... dar asha abtine-te ca nu ai shanse in fatza mea...
          Pai astia nu-s soferi...sunt piloti!Aici e diferenta!
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

frate... daca te consideri asa de tare vino domne la resita am locatie de 400 metrii linie dreapta si iti demonstrez ca din primi 10 metrii tu incepi sa te minunezi pt ca distanta dintre mine si tine va fi cand eu am plecat am ajuns la finish tu deabia atuncea pleci de pe loc... adica ce vreau sa spun nu sunt un mare shofer... si nici nu vreau sa ma laud... dar tata mi-a insuflat mania ADN mama mi-a dat sa mananc benzina pe paine... si tu care fratele meu ai carnet de 4 ani te crezi mare shofer? mai ziceam daca erai vreun schumacher sau vreun mihai leu... dar asha abtine-te ca nu ai shanse in fatza mea...
            numa sa nu te dai cu loganu tau 1.4 ca dj-02-hke are un oltcit "aranjat" si te face de iei tramvaiu pana la prima ca sa-l ajungi... grija cu cine te inhami, ca nu se stie...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

NU MA CONSIDER INCEPATOR TOCMAI ASTA E IMI CUNOSC FOARTE BINE MASINA SI PUN PARIU CU TINE CA TE-ASH DEMONSTRA SI PE UN LOGAN 1.5dCi de 85 de cai... tzi-as face cu mana si cand ai ajunge la finish tzi-ash spune incepatorule ;)) akuma nu mi-o lua in nume de rau dar in astia 13.000 km am condus si inafara si in orash deci nu ma considera ca pe un sofer care face 13000 km numai de akas pana la piata ca sunt tare departe de a fi doar atat. apropo azi 08.02.2008 am dat jos semnele de incepator am facut un an de cand am luat carnetul
              si atunci ce zici de 16 ani carnetu si in jur de 560 -600 000 km?
              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

nu vreau sa ma bag in cearta, dar de ce toata "shoferia" se rezuma numa in 400m? sunteti cumva vin diesel in fast&furious? nu conteaza si indemanarea (care se face si la viteze mai mici)?
                If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

viteze mai mici sau mai mari
                  toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Bai memphis_Taz tiau murit laudatorii? Lasa pe altii sa te laude nu te lauda singur ca aia poate sa faca orice fraier. Te incorzi aici la oameni care au in bord sute de mii de km cand tu ai abia 13000 km, te faci de ras cu dumele tale. Incearca sa te mai maturizezi un pic si sa gandesti inainte sa spui ceva!!!.
                    1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

Comment

Majoritatea va faceti reclama singuri ... mai bine va cautati sponsori si incepeti sa sofati in cupe de raliu decat sa bubuiti nevinovati noaptea pe strada(amintiti-va de Micutu care si-a trait majoritatea anilor printre curse ilegale si legale dar si a vazut sfarsitul la o liniuta ilegala noaptea),
                      memphis_Taz stii tu oare ce e ala ADN?? tu dupa cum bine te lauzi, talent ai dar masina nu prea(daca cu 1.4mpi faci furori in lumea liniutelor) ...
                      Ar fi bune niste piste amenajate undeva langa Bucuresti si restul oraselor mari unde contra unei suma modice sa va trageti pana faramati planetarele si sa lasati soferi sa isi vada de treaba lor.
                      sigpic
                      Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

tezeu la prima ocazie cind ne vom intilni(o data si odata tot ne vom intilni sper) ai o bere de la mine bre

Comment

Tu vezi ce scri? .... Mai joaca putin nfs sa'ti treaca aerele de racer .

Btw iti da HKE de nu intelegi ABSOLUT nimic ... ( sa'ti spuna baietii din Craiova cu 1.4 daca nu crezi) ....

Comment

corect, tezeu. daca poti sa duci doua beri, ma alatur si eu ofertei lui sorin
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Multumesc baieti pentru aprecieri ... uite asa o sa ma imbogatesc economisind bani de bere)
                              sigpic
                              Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

Poti sa duci la trei? Daca nu poti... o sa te-antrenam!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google