Singura modificare , care sa faca diferenta la un logan ar fii suspensia sport si bara stabilizatoare iar in cazul motoarelor diesel , o remapare.Altceva nu se merita, poate doar bixenon (cu lupe bineinteles).
Ce este mai important de imbunatatit la un Logan ?
Collapse
X
-
-Sistemul de franare
-Xenon
-cauciucurii
-suspensii
Comment
-
-Xenon.
-Remapare.
-Suspensii(care dau si mai bine cu niste jenti frumoase).
-Folii pe toate geamurile.
-Filtru de polen(amandoua).
-Deschiderea la portbagaj.
-Proiectoare(daca nu sunt din fabrica).
Daca stii unde sa bagi banii in logan iese o masina mai buna ca un golf 4, cel putin dupa parerea mea.Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata!
Comment
-
Suspensia (de unde-o scoateti cu suspensiile nu stiu), sistemul de franare, cauciucuri si-n rest...sa traga, sa traga, sa traga, sa tragaa...
In rest, iluminatul interior merita schimbat, filtru de polen, si sa aiba dotari, n-ai nevoie de mai mult, cel putin eu.
Comment
-
1.Clar alte frane , discuri mai mari pe fata + discuri spate .
La volvo care are 1300 kg am discuri fata (280mm)/spate(295 mm ) de fabrica , mcv-ul care are tot 1300 kg are discuri fata (259 mm) si tamburi spate (203 mm ) . Diferenta este ca mcv-ul este mult mai inalt si cara 7 persoane fata de 5 .
2.Cauciucuri minim 195/65/15 , 185-ul de fabrica zici ca sunt de bicicleta pe ditamai masina .
3.Alta suspensie , la viteza mare parca sar din curbaMCV 1.5dCi & Volvo 2.5I
Comment
Comment