Logan 1.2 16v Vs Skoda Octavia Tour 1.4Mpi ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eee skoda are deja nu stiu cate modele oricum nu putem sa comparam brandul si mai ales calitatea .defapt putem dar dacia pierde la orice. doar la PRET nu PIERDE.

Comment

• Nici la fiabilitate nu pierde
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Skoda modele: Fabia-echivalent Sandero, Octavia-comparativ ca si clasa Logan, Romster-ciudatenie nu vad de ce ar avea echivalent Dacia, Yeti- echivalent Duster (sau macar se vrea egalul lu Duster). Am uitat ceva? Daca e asa, ii rog pe fanii marcii Skoda sa ma scuze. Camd am cumparat Loganul voiam o masina noua si o Skoda se incadra in fondurile de care dispuneam, dar m-am oprit la hulitul ( pe atunci-2005) Logan, toti il criticau dar putin il condusesera. Nu regret alegerea facuta (Logan, of course), Skoda Octavia exista in familie si nu vorbesc din auzite.
        Cadn voi achizitiona urmatoarea masina, Loganul va ramane in familie. Ce e asa de greu de inteles ca nu e o racheta dar e un mijloc de locomotie decent si fiabil?

Comment

• ce zici de superb ?

Comment

• Vezi ca nu o tin minte? Merita banii? Dacia nu si-a propus sa vanda masini in segmentul ala de preturi, poate in viitor.

Comment

• daca u nu regreti ca ai o dacie e problema ta . parca m-a simti mai bine intr-o skoda octavia 2 sau un superb. probabil ca daca imi iau dacie m-ar fi impiedicat doar pretul pt o skoda . nu cred ca si-a luat nimeni dacie de drag , probabil nu a mai avut 1 mie 2 de euro in +

Comment

• Hmmm, sunt multi care isi permiteau diferenta de pret, am 2 prieteni care tot asa au optat pentru Logan si aveau banii pt o Octavia . Dar nu am crezut ca merita sa o dau. Dar din multitudinea de modele Skoda, vad ca doar limuzina lor nu are echivalent Dacia (Roomsterul propun sa-l lasam deoparte).
                Noul Superb Comfort TSI B 125/92 1.4l Manuala - 6 viteze 4 EUR 14.606 (fara TVA),asta e cel mai mic pret, probabil ca e cheala ca si Sinead O'Connor.
                Superbul ala vechi am mers cu el, era ca un vapor greoi si arata ca o Octavia cu alte faruri. Asta noua pare mai sprintena, nu ma pronunt, n-am condus-o, dar o echipare decenta te duce in 18-20.000 de euro. Scump coane.
                Last edited by mr.K; 27 September 2010, 16:12.

Comment

• Si aia care si-au luat skoda crezi ca de drag? poate nu au avut nici ei cateva mii in plus pentru un mercedes sau bmw in care te simti mult mai bine decat intr-o skoda. Fi sigur ca unii nu isi cumpara masina numai pentru marca, ci pentru a se folosi de ea cu costuri cat mai reduse.
                  Last edited by Renault; 27 September 2010, 16:14.

Comment

• aici e vorba de calitate si performante . da nici nu m-as uita la o dacie in defavoarea unei skode octavia , totusi e peste cu muuuult la tinuta de drum , antifonare , materiale , si probabil superbul ala la 14 mii e de 2 ori ca dotari ca loganu
                    Last edited by georgex2; 27 September 2010, 16:13. Reason: dadadada

Comment

• Mai oameni buni, nu mai comparati masini din segmente de pret diferite.
                      Sau hai sa comparam Skoda, VW cu Mercedes. Cum ar fi? De rasul curcilor...

Masina ti-o poti cumpara fie ca necesitate, fie ca accesoriu.
                      Din moment ce este vb de Logan, toti si-au cumparat masina ca necesitate, si n-au cautat confortul, dotarile si altele asemeni. Daca incepi sa compari Logan cu Octavia prin prisma utilitatii, evident ca Octavia nu-si are rostul.
                      Daca incepi sa compari Logan cu Octavia prin prisma confortului si dotarilor, evident ca Loganul este net inferior.

Ce vreau eu sa spun, este ca voi comparati 2 masini ce au "scopuri" diferite.

PS: george, mai usurel cu aluziile ca o iei pe coaja.

Comment

• Dupa cum aperi marca Skoda, nu stiu care din noi e fanatic. Eu am zis doar ca masina ma multumeste. O fi Skoda bunisoara, eu am decis sa nu achit pentru lastunul stilizat niste bani in plus. Poate nici tu nu ai avut 2-3 mii in plus sa pui de o Laguna 3, ca poate nu te mai multumea Octavia.
                        P.S. Aluziile ma lasa rece pe net.

Comment

• nu o apar ci vreau sa iti scot din cap si sa te fac sa intelegi ca skoda cu ale ei modele e net superioara decat dacia logan care e o masina buna foarte buna dar mai slaba decat skoda . asta e concluzia

Comment

• Este mai slaba in dotari si finisari.
                            Nu inteleg de ce nu vrei sa pricepi ce am scris eu mai sus...
                            Mai citeste o data, ca altfel se vb aiurea, mult si prost.

Si toaate se vad in pret.

Mai spun o data ca Skoda este mai slaba ca Mercedes? Sau conteaza ca cel din urma e cu mult mai scump ca Skodosenia? Deci nu se pot compara...?!
                            Last edited by Cezar; 27 September 2010, 16:26.

Comment

• Originally posted by cris_iasi View Post
                              Skoda modele: Fabia-echivalent Sandero, Octavia-comparativ ca si clasa Logan, Romster-ciudatenie nu vad de ce ar avea echivalent Dacia, Yeti- echivalent Duster (sau macar se vrea egalul lu Duster). Am uitat ceva? ...
                              Gresit. Fabia sedan comparativ ca si clasa Logan. Parerea mea. Octavia e in grupa urmatoare.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Corect.Octavia e in aceeasi clasa cu Megane,Golf...Logan e in clasa cu Fabia,Clio,Polo,dar vad ca voi tot o comparati ba cu Octavia,ba cu Jetta,ba cu nu stiu ce...
                                @cris_iasi:dupa spusele tale...Octavia RS e in clasa cu Logan?Hai sa nu mai fim atat de naivi.
                                Skoda au modele bunicele,mai slabe insa decat cele ale mamei VW.Insa daca intri pe site vei vedea ca o Octavia e mai ieftina decat o Jetta/Passat...si aici are un avantaj.Ca orice masina ,si cele Skoda au minusuri si plusuri.
                                Totusi sa revenim la topic:Logan 1.2 vs Octavia Tour 1.4...Fara tdi-uri,fara tsi-uri,tfsi-uri s.a.m.d

@george:dupa ce vei conduce o Octavia 1.4...iti vei schimba total parerea.Dacia 1310 merge mai repede.
                                Last edited by Pacco; 27 September 2010, 19:34. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google