Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan vs Masini la mana a 2-a

LOGAN versus masini la mana a doua (100.000 - 150.000 km) si preturi intre 8.000 si 13.000 EURO.
    Ce spuneti? Ca-s curios.
    Last edited by 2fast4u; 20 December 2006, 22:11.
    citroen c2 vrt

Logan nou mai bine decat un sh cu 100- 150.000 km la care nu stii ce probleme pot sa apara.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mercedes 230 Kompressor Cam in 8000 il iei de dincolo ...si plateai vreo 2700-3000 vama...de anu viitor no chance...peste 4000 vama
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu vreau sa ma gandesc dupa ce imi luam Mercedesul 230 si aparea vreo problema tehnica. Pentru ca unele piese se cer schimbate din cand in cand..
        citroen c2 vrt

Comment

Ata ete...oricum durata de viata la piesele de mercedes e mult mai lunga decat alea de logan by reno,plus ca nu mi se par asa ieftine piesele de logan fiind vorba de o masina facuta in Romania
          Last edited by Cristi_Xp; 20 December 2006, 21:45.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

hmm... am avut si eu de ales intre Logan nou si SH

Am ales Logan din motive de 3 ani garantie. Mergand de atunci cu mai multe Sh-uri straine si vorbind cu proprietarii nu regret alegerea. ;)
            numar secundele

Comment

Da,desi eu as prefera mai bine 195 cp kompressor sub capota Desi stiu ca m-as plimba cu el duminica...dupa ce am strans o sapt bani de benzina

Comment

Cea mai buna masina e cea pe care ti-o permiti fara sa te rupa la buzunar. Cine vinde o masina veche ca e prea buna, sau credeti ca nemtii si altii or fi tampiti? SH-urile vin cu multi km la bord, chiar si peste 150.000, si cu o uzura latenta si cand intra pe drumurile noastre poate fi jale. Si strainii stiu cand cumpara masina cat o vor tine si ca urmare nu au grija de ea prea mult. Ca sa nu mai spunem ca nu sant proiectate pentru craterele noastre.
                Fostul meu DSN incepuse sa manance bani si enerva dar daca aveam o masina straina de aceeasi varsta (6 ani) as fi plans cu adevarat la ce am schimbat. Nimeni nu tine prea mult un sh ca periodic cade cate ceva in mod aleator. Si gaseste un fraier care stramba din nas ca de ... Logan?????
                Si mirosul de nou si faptul ca esti primul care da la colac e ceva absolut deosebit, chiar daca vorbim de un Logan.

Comment

Originally posted by baldur
                  Fostul meu DSN incepuse sa manance bani si enerva dar daca aveam o masina straina de aceeasi varsta (6 ani) as fi plans cu adevarat la ce am schimbat.
                  doar aici nu pot fi de acord cu tine, nu poti sa compari o alta masina de aceeasi virsta cu dsn-ul, probabil nu ai fi schimbat mai nimic...parerea mea, sau in orice caz nu cite ai schimbat pe dsn.
                  Last edited by Cristi_Xp; 22 December 2006, 00:21.
                  Multa lume, putini oameni...

Comment

Corect.Stiu mercedesuri de 15 ani...care merg..si merg bine fara reparatii super costisitoare

Comment

DSN? ca sa inteleg si io.
                      citroen c2 vrt

Comment

Ce DSN? aaaaa
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Dacia SuperNova :d
                          numar secundele

Comment

Stiam ce inseamna, stai linistit)