Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Marius
    Putem sa le comparam cu femeile ) Eu unu as alege oricand una uzata putin care stie ce face decat o virgina proasta.
    dar risti sa te minta si sa aiba proteza poate chiar si uteru scos

Comment

• Mi-a placut comparatia cu baba si virgina. In toate cazurile sunt fan virgine. Cum o cresti, asa o ai. Singurul lucru enervant la virgine(masini noi) e CASCO

Comment

• Originally posted by Marius
        Putem sa le comparam cu femeile ) Eu unu as alege oricand una uzata putin care stie ce face decat o virgina proasta.
        tie o masina cu 120000km (real vreo 180000; ca si femeile, se declara mai tinere) ti se pare "putin uzata" ? acu' sa ne gandim ce inseamna 120000km pt "uzura" unei femei...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• mie imi plac desteptii care zic ca loganul de 1.4 e submotorizat dar nu au comentat nimic de matiz sau albea de 1.2 etc. care au si clima pe ele.
          ei stiu doar ca e instabil si tot felul de barfe la colt de strada...bla bla bla
          pentru unii va zic eu sigur ca de avea emblema opel sau chevrolet ar fi zis :uau ce tare e loganul.
          snobi

Comment

• de cele mai multe ori nu stiu despre ce e vorba (adica de logan) ,dupa ce le dai cheile si se dau o tura cu trocariciul zic "DAR NU AM CREZUT CA MERGE ASA"
            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• tot adeptul unui Logan in locul unui SH...in conditiile in care faci 30.000Km pe an,un SH peste doi ani trebuie deja sa-l schimbi...nu uita ca va avea peste 200.000 atunci cand il vinzi
              sigpic

Comment

• Originally posted by csebalyn
                tie o masina cu 120000km (real vreo 180000; ca si femeile, se declara mai tinere) ti se pare "putin uzata" ? acu' sa ne gandim ce inseamna 120000km pt "uzura" unei femei...
                Sincer.. la o masina pe care o iau eu cu mana mea din Germania mi-e cam indiferent nr. de km. Importanta e starea tehnica, starea interiorului...

Si da, o masina moderna rulata 180.000 de km REALI pe drumurile din afara pot sa zic din experienta ca e putin uzata. Acum mai depinde si cum a fost condusa.. dar asta se vede. Am condus de curand un Opel Zafira cu 410.000 de km adusa de afara careia nu-i dadeai mai mult de 100.000 de km la cum tragea motorul si la cum arata interiorul. Ei bine.. masina aia va ajunge in targ cu un kilometraj de 120.000.
                numar secundele

Comment

• Originally posted by suru
                  ei stiu doar ca e instabil si tot felul de barfe la colt de strada...bla bla bla
                  pentru unii va zic eu sigur ca de avea emblema opel sau chevrolet ar fi zis :uau ce tare e loganul.
                  snobi
                  Asa zic si eu.
                  E o atitudine tipica pe la noi, sa iti bati joc de Dacia "ca aia nu-i masina". Comentarii de genul asta sunt preluate de la alde jiji becali, care da tonul (inca). Or, jiji s-a coborat de pe magar de la stana si a urcat direct in maybach. Normal ca face pe nebunul si sfideaza.
                  Uitati-va in Ungaria de exemplu, unde marea majoritate a oamenilor au masini modeste si medii (= utile). Acolo omul stie ca important e sa investesti in primul rand in acoperisul de deasupra capului si in ce pui pe masa la familia ta. La noi, omul isi ia bmw la mana a doua, in timp ce pe el il ploua in garsoniera de la etajul 10 din marginea mahalalei.
                  Deh.
                  Martinel rules!

Comment

• dincolo in alte tari e plin de masini mici cu 2 usi in orase.
                    si in timisoara vezi camine de garsoniere care au un fata bmw de 20000e sau leasing mai mare decat valoarea garsonierei.
                    dar na de ce sa cumpere dacia ca doar merge cu bmw-ul si nimeni nu stie unde doarme.

Comment

• masina noua

Salutare tuturor,
                      Eu am o masina straina, pe care am cumparat-o de noua... Acum are 3 ani si din anumite considerente as vrea sa o schimb cu un Logan Prestige... Decizia e luata, probabil ca ea se va materializa in ianuarie si se bazeaza pe dorinta mea de a avea o masina mai mare si mai confortabila decat cea pe care o conduc acum. Desigur raportul calitate pret nu este in nici un caz de ignorat, plus ca am condus ca si masina de servici si ca pe o masina de servici, 2 ani un 1.4 Laureate vreo 70.000 de km... si m-a surprins prin fiabilitate. Ceea ce m-a socat este reactia colegilor de birou la auzul intentiei mele. Toti mi-au spus sa nu-mi iau Logan ca e proasta, ca e urata... ca daca n-am bani prea multi sa-mi fac credit si daca in continuare n-am bani prea multi sa-mi iau un sh... Dar nu am auzit un argument adevarat... Doar prejudecati...
                      Ce vreau sa subliniez este ca un cumparator de masini noi nu va fi niciodata convis sa-si ia second, oricate argumente i s-ar aduce. Cum zic unii ca "masina germana e masina germana", zic si eu ca "masina noua e masina noua".
                      Scuze daca am batut campii si daca am scris putin off -topic... Bafta tuturor si felicitari pentru forumul asta!

Comment

• Am o slabiciune pt BMW... La anul intentionez sa schimb Loganul cu un 16v dar parca imi face cu ochiul si un BMW 316 de prin '03 sau '04 dar ma da inapoi taxa de inmatriculare si apoi mai este si intretinerea care nu cred ca este ieftina,nu stiu ce sa fac.Deocamdata studiez problema pana prin primavara Incerc sa gandesc cu capul nu cu inima.
                        Last edited by D-FENS; 2 December 2007, 18:47.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• cat poti sa platesti inmatriculare pentru un motor de 1.6 la bmw? cu euro 3?
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Sunt cam strain de chestiile astea,deocamdata ma interesez de chestii tehnice ,slabiciuni ale BMW-urilor si costuri de intretinere.Pana la anul poate scot astia taxa aia nenorocita.Acum ''spionez''un forum BMW
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Nu sambo chiar foarte bine ai punctat si eu la aceasi parere am ajuns dupa ce mi am luat prestige-ul (mai bine o masina decenta noua decat un sh cu semnul ?) .Si eu am avut aceasi problema cand mi am luat masina colegii atotstiutori au inceput cu sfaturi dar mai toate discutile incepeau cu " am auzit eu de la cineva" , " mi a spus mie cineva" ect. nimeni nu era in stare sa argumenteze ce afirma + ca majoritatea nu aveau masini. Oricum ce imi ofera mie prestige-ul nu imi ofera nici o masina noua la bani astia (spatiu interior destul, cp destui + multe avantaje si doar un minus din partea mea -- calitatea plasticurilor folosite -- ).Iti va place mult prestige-ul (datorita "finisajelor" este mai aparte), apropo va fi disel sau benzinar??
                              sigpic
                              Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Logan nu este numai o masina noua, este o masina cu un raport calitate/pret foarte bun, cu o fiabilitate pe care pe mine m-a impresionat si asta este si motivul pentru care am ales Logan. Daca nu aparea Logan-ul si se facea Solenta in continuare luam sh clar.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google