Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa cum vad eu lucrurile, daca vrei ceva pe care te poti baza, cu un consum mic, si cu un raport calitate - pret destul de bun si la 8-9 mii de euro nici sa nu te gandesti sa cumperi atceva decat un logan. Acum daca esti un jucator, adica iti place riscul(precum presedintele tarii noastre) si iti plac bling blingurile(ca presedintelui frantei) nu te mai gandi si fugi la nemti sa cumperi un sh, dar ai mare grija sa nu se strice prea repede caci daca astea sunt toate economiile tale e cam naspa. Si ca sa exemplific, vecinul meu a adus o bora cu 140000 km, stii cum faina tare, in care a bagat toti banii economisiti si la o luna i s-a stricat nu stiu ce ansamblu pe la directie pe care tre sa de vreo mie de euro. Acum nu spun ca toate masinile sh sunt rable dar tre sa ai mare grija, cu ce cumperi

Comment

• Si de ce ar trebuii sa'mi iau un Logan care 'mi face o groaza de probleme , designeru' era rupt de beat cand l'a desenat , interioru' e din 2 "plastice" reciclate .... vs un second hand pe care'l iau frumos si'l pun pe tester si vad exact ce probleme are ...

Argumentati ...

Comment

• Il pui pe tester aici ca.............. Apropo , daca ai chef de jigniri cand altii totusi isi spun parerile in cel mai frumos mod cu putinta , Aveo al tau ( parca asta ai ) il numesti masina ? Cu rotile alea mititele mergi tu ?

Hai sa nu ne mai jignim de la harb la harb , sa vorbim de la harb la masini . Ca tot harb ai si tu , nu este cu numic mai presus decat Loganul . Intelegeam sa arunci cu noroi cand ai MASINA nu cand ai AAAAAAAAAAAAVEOOOOOOOOOO !
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Razzvan nu e chiar ata de simplu,pe tester nu vezi si problemele care pot aparea ulterior ,ii cam dau dreptate lui puiu si celorlalti care au aceeasi parere nu pentru ca si eu sunt posesor de logan dar ma gandeam si eu sa-mi iau un golf sh.Am luat in calcul mai multi factori ,bugetul fiind unul din cei mai importanti, si am decis sa iau logan,nu pentru ca vroiam o masina puternica ci pentru singurul fapt ca aveam nevoie de o masina cat de cat ok cu care sa ma deplasez.Daca vroiam ceva mai puternic ,confort sporit ,etc clar nu-mi luam logan ,dar dc ti-ai facut niste calcule eu sunt de parere ca loganu se incadreaza ,cel putin la mine, in calculele personale.In cazul problemelor ce apar la logan poti sa-ti spun sincer ca ORICE masina are probleme ,nu poti sa spui ca toate loganurile au probleme,e cea mai mare prostie pe care o aud zilnic.Cunosc multi posesori de logan(lucrand si in domeniul asigurarilor am intrat in contact cu ff multi taximetristi de exemplu) care aveau peste 80-90000 km efectuati pe strazile din Bucuresti si sunt foarte multumiti in ceea ce consta fiabilitatea masinii.Acum fiecare cum are bafta si noroc,grija fata de masina pt ca stiu si cazuri ,de exemplu, cu modele audi noi din 2005 cu 15000 km care au intampinat mult mai multe probleme decat un logan si altii cu sh(audi ,bmw etc.) cu 150000 km care nu au schimbat mai nimik la masina deci nu se poate generaliza.In concluzie ,scuze de post lung, este vorba si de noroc fie ca e un sh fie ca e masina noua.Multa bafta.

Comment

• Caz concret despre 2 masini , atentie , NOI ( un Logan si un X3 ) .

Pe ambele le am la serviciu . Loganul , cum am mai scris , a fost al meu si acum este masina de serviciu . Acum are 33000 km , doua revizii facute si un set de placute schimbat . In rest nimic .
            Bmw - ul , are 16000 km . De trei ori a fost in service , a treia oara a stat 10 zile pt ca stateai la semafor si se oprea motorul . Cica era softul de vina . I-au schimbat softul ( cica sunt 2 pt ele ) si acum face in continuare la fel dar foarte rar .

Daca la un X3 nou apar probleme , ce va mira la sh cu jdemii de km ?

Sambo , testerul este ca o ghicitoare in bobi sau in carti . Ca in cartile despre antichitate , te duci la oracol il intrebi ce se va strica la car , cand isi va rupe calul piciorul sau hatul si el iti va spune pana si de unde sa iei piese mai ieftine .

Scuze pt ca am transformat acest topic intr-unul putin asemanator cu alte forumuri de ......... care in loc de Salut zic F----- in genul celor de pe patru tu---- dar o merita . Chiar nu a avut bun simt . Trebuia sa citesca atent , sa vada cum s-au exprimat ceilalti chiar daca sunt Loganisti convinsi si apoi sa scrie .
            Ultimul raspuns pe care il dau : mai bine designer beat decat linie de montaj beata ( au gresit rotile , au pus de Spark ) .

Rog un moderator sa-i dea un mare Ban .
            Last edited by FLORIN77; 19 March 2008, 13:36.
            B -X X - DDF x 2

Comment

• Eu unul nu prea am vazut SUV sh . Sau nu am cunostinta de ele . Bine acolo si pretul este altul .
              Last edited by FLORIN77; 19 March 2008, 14:07.
              B -X X - DDF x 2

Comment

• O masina sh nu se compara si nu se va compara niciodata cu una noua. cel mai bine noua, stii de la inceput cum ai mers cu ea, stii ce probleme a avut, stii ca ai facut km aia cu picioarele si mainile tale si esti mai sigur asa pe tine intr-un fel.singurul moment in care as lua un sh ar fi sa stiu totul despre acea masina(daca a fost a unei rude sau al unui vecin cu care vorbeam toate treburile despre masina)in rest e loterie.poti face tu mama testelor ca nu iti zice nimeni cand si ce ti se va strica. si din cate stiu piesele la masinile straine sunt mai scumpe decat la dacie.si daca o masina noua e mai scumpa decat un logan nou (care e cea mai ieftina de pe piata la ora actuala) nu inseamna ca e si mai buna (vezi geely si chevrolet,ma refer la fiabilitate si confort).acum depinde foarte mult si de gusturi.unora poate nu le place cum arata loganul,cum nici mie nu imi plac anumite masini.
                Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

• De acord huzzy1981: raport calitate pret foarte bun, imbatabil.
                  Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                  http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Oameni buni, de ce va enervati cu atata usurinta... Mi-ar fi frica sa merg cu voi pe aceeasi sosea... Omul isi lauda A.V.O. asa cum si altii isi lauda LGN...
                    Iar cu raportul pret calitate imbatabil, mai domol.... In primul rand calitate nu e cuvantul potrivit... poate utilitate...
                    Si ca sa fiu in legatura cu ce am postat mai acum cateva zile, fiind vorba de un post cu SH,care e raportul mai bun: Accent -75000 km/2000(3000 cu taxe) E, Lgn-0km/10000E, tinand cont ca se merge in mediie 15000/an(in Ro)? Cu restul de 7000 poate faci altceva si oricum, oricate tepe ai avea, chiar daca iei motor nou nu te costa in 5 ani cat lgn...

Nu va enervati pe mine, trageti aer adanc de trei ori in piept si dupa aia raspundeti... Am lgn, dar nu este ceea ce m-am asteptat sa fie pentru un produs romanesc, (deci fara manariile importatorilor), la peste 12000 E...
                    Last edited by Seba; 20 March 2008, 11:51.

Comment

• Daca e sa vorbim de calitate-utilitate-pret....pai sub 16-17 mii euro nu ai ce sa gasesti( nou)!Obrazul subtire cu cheltuiala se tine!Sti cum sunt unii?Doar faptul ca dau o suma de bani pe o masina straina ii face sa devina surzi la scartaieli, trosnete, zgomote, pentru ca e in joc mandria!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu am vrut neaparat diesel din mai multe considerente. Nu am vrut clima sau alte dotari de fatzada si am alaes lgn preferance. (8400e) cand am luat-o eu. Am cautat ceva diesel si la banii astia sau aproape nu am gasit (nou). ce am gasit apropiat era fabia sau focus undeva pe la 12-14.000 drept cu dotari dar dateam 50% sau 75% in plus si pt o masina care vreau sa o tin cam 100.000km undeva la 4 ani cred ca e rentabil.
                        Drept ca masina la 14.000 e de calitate mai buna, dar chiar imi place cum merge loganul, si o consider un bun de consum, asa ca merita teaba.
                        Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                        http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Ai renuntat la confort in detrimentul motorizarii?...ma rog, e hotararea ta!Ti-ai calculat daca iti vei scoate diferenta de bani data pe motorizarea diesel in 100.000 km?Eu zic ca abia dupa distanta asta incepi sa "te scoti"....mai ales ca pretul motorinei e in plin avant!

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                            Si de ce ar trebuii sa'mi iau un Logan care 'mi face o groaza de probleme , designeru' era rupt de beat cand l'a desenat , interioru' e din 2 "plastice" reciclate ....
                            si ce daca interioru e din plastice reciclate? Si ce daca masina e din tabla reciclata? Stiati ca uni producatori se mandresc cu faptu ca au reusit sa faca o masina 100% din materiale recilate? Nu mai noi romanii strambam din nas...

sigpic

Comment

• Daca tot sti ca era designerul beat...poate ne spui si ce bause...

Comment

• Nu eu am ziso paia cu designerul

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google