Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi-aduc aminte cum era imediat dupa revolutie,,,
    Noi, rumanii, eram asa de insetati dupa masinile straine (erau ca niste OZN-uri pt noi...). Cine avea un car made by vest..era...stroooong man...))
    Atunci era specifica lipsa acuta de autoturisme fiabile, veritabile!
    Acum...e plina piata romaneasca de oferte de "cruditati"

Daaaar, inca mai sunt oameni care prefera un SH...(mai sa fie! Ce nume a devenit...)

Persoana care cumpara un SH de cele mai multe ori nici nu se gandeste la riscurile de natura tehnico_financiara pe care le implica o asemenea achizitie (sunt multi patiti, stim cazuri printre cunoscuti, NU?). Persona care isi ia un SH (acesta, nou fiind - din clasa high) dispune de niste venituri, hai sa zicem, firave, care nu-i permit a o cumpara de noua, asa ca ...face o "afacere" ( a se citi "compromis")

Hmmm, maaare risc (daca nu stii de la cine o iei)
    Cele Bune!
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Pe cuvantul tau ca daca imi iau SH dispun de venituri firave?
      numar secundele

Comment

• Eu clar as opta pentru logan in primul rand e nou si mai ai si ceva garantie chiar dac nu se prea acorda asa cum ar trebuiiiiiiiii.
        nu sunt adept second-hand.

Comment

• Originally posted by Marius View Post
          Pe cuvantul tau ca daca imi iau SH dispun de venituri firave?
          Hahaha! Simpatice randuri

Da'...ma rog de ce nu iei acel exemplar nou si il vrei SH?
          Aaa...sa nu uit...am si eu pe cineva ( cu venituri deloc modeste) care si-a luat 2 bucati ford focus la vreo 150KKM insa... doar asa..de hamaleala

Comment

• Nu toti cei care isi iau sh dispun de venituri "firave". Ba dimpotriva un sh poate fi mai greu de intretinut decat o masina noua ... In schimb eu nu vad logica pentru care cineva care isi ia Q7 sh , din moment ce isi permite aceeasi masina noua. Dar cand spun ca isi "permite" ma refer la faptul ca sta intr-o casa pe masura masinii, ca isi face concediile cel putin in Austria si si mai are si un cont suficient de gras. Insa in general cei care isi cumpara sh nu fac altceva decat sa incerce sa depaseasca plafoane, visand la un statut la care n-au ajuns si probabil nu vor ajunge niciodata. Adevarul e ca atunci cand conduci o masina capabila , te simti altfel. Fraierii din jurul tau nu au de unde sa stie ca tu ai luat masina pe bani putini, busiturilie si zgaraieturile reparate nu se vad decat de un ochi de expert si cat timp esti in oras te simti bine.Vorba ceea ai un statut! Visul se spulbera cand ajungi acasa in cartierul tau cu blocuri comuniste, lasi masina in parcare si urci in apartamentul tau confort 2 sporit. Te intristezi pentru ca stii ca de fapt mai ai mult pana sa ajungi ca cel care ai vrea tu sa fii de fapt, cel cu care te-au comparat fraierii din Loganuri in timp ce tu le zambeai superior din frumosul tau SH.

Comment

• Originally posted by sambo View Post
              In general cei care isi cumpara sh nu fac altceva decat sa incerce sa depaseasca plafoane, visand la un statut la care n-au ajuns si probabil nu vor ajunge niciodata. Te intristezi pentru ca stii ca de fapt mai ai mult pana sa ajungi ca cel care ai vrea tu sa fii de fapt, cel cu care te-au comparat fraierii din Loganuri in timp ce tu le zambeai superior din frumosul tau SH.
              Touche!
              E trist, e greu de acceptat dar e adevarul!

Comment

• Originally posted by sambo View Post
                Nu toti cei care isi iau sh dispun de venituri "firave". Ba dimpotriva un sh poate fi mai greu de intretinut decat o masina noua ... In schimb eu nu vad logica pentru care cineva care isi ia Q7 sh , din moment ce isi permite aceeasi masina noua. Dar cand spun ca isi "permite" ma refer la faptul ca sta intr-o casa pe masura masinii, ca isi face concediile cel putin in Austria si si mai are si un cont suficient de gras. Insa in general cei care isi cumpara sh nu fac altceva decat sa incerce sa depaseasca plafoane, visand la un statut la care n-au ajuns si probabil nu vor ajunge niciodata. Adevarul e ca atunci cand conduci o masina capabila , te simti altfel. Fraierii din jurul tau nu au de unde sa stie ca tu ai luat masina pe bani putini, busiturilie si zgaraieturile reparate nu se vad decat de un ochi de expert si cat timp esti in oras te simti bine.Vorba ceea ai un statut! Visul se spulbera cand ajungi acasa in cartierul tau cu blocuri comuniste, lasi masina in parcare si urci in apartamentul tau confort 2 sporit. Te intristezi pentru ca stii ca de fapt mai ai mult pana sa ajungi ca cel care ai vrea tu sa fii de fapt, cel cu care te-au comparat fraierii din Loganuri in timp ce tu le zambeai superior din frumosul tau SH.
                Nu imi iau masini Sh ca sa par ceea ce nu sunt ci pur si simplu pt ca vreau mai mult de la o masina in aceeasi bani. Am avut Logan Ambiton nou asa ca in niciun caz nu pot sa ma uit de sus din Audi, VW, BMW sau ce masini mi-or mai trece prin mana. Am ceva experienta in SH si defectele lor... tepe nu prea iau. Cat despre faza cu apartament varza in bloc comunist si masina cat jumatate din apartament la scara.. e un caz foarte des intalnit la noi dar nici acolo nu ma incadrez.

Pana sa ajungem ceea ce vrem sa fim defapt eu zic ca toti mai avem de tras asa ca nu se aplica.
                numar secundele

Comment

• Eu nu m-am referit direct la tine Marius si nu stiu de ce te-ai simtit lezat.Am vrut doar sa schitez un portret general al amatorului de sh care, fie ca te supara sau nu, tot un fomist care se viseaza Becali sau Columbeanu este. Adevarul e ca asa cum inteleg ca procedez tu e greu sa iei teapa. Adica cumperi un sh, il tii un an dupa aia cumperi altul si altul. Cred si eu ca la ritmul in care ti le schimbi nu se poate intampla mare lucru. Pentru mine e prea complicat. Eu vreau o masina pe care sa o ti 3 -5 ani fara probleme si apoi sa o vand unuia ca tine, dar mai mititel. Adica unuia pentru care e suficient un Golf sau o Octavia ca sa se creada Becali sau Columbeanu si nu un Audi 2,5 TDI. Ce sa-i faci?! Unii au un mod de gandire mai occidental spre deosebire de altii pentru care DOAR IMAGINEA CONTEAZA ! Faptul ca vrei altceva dar la aceeasi bani pe mine nu ma convinge ca esti altceva decat un pasionat de imagine. Pentru ca repet la aceeasi bani pe care ii dai pe Logan nu gasesti altceva decat un o cazatura reconditionata buna doar ca sa-ti gadile orgoliu. Si nu ar fi nimic ca gandesti asa! Problema ta este ca incerci sa-i convingi si pe altii ca tu ai facut alegerea buna in timp ce ei nu, cand tu de fapt nu esti altceva decat o victima a snobismului care caracterizeaza Romania.Spun asta doar pentru faptul ca iti doresti ceva ce nici nu ai indrazni sa visezi ca ai putea cumpara de la un dealer vreodata in viata ta.

Comment

• Originally posted by Marius View Post
                    Nu imi iau masini Sh ca sa par ceea ce nu sunt ci pur si simplu pt ca vreau mai mult de la o masina in aceeasi bani. Am avut Logan Ambiton nou asa ca in niciun caz nu pot sa ma uit de sus din Audi, VW, BMW sau ce masini mi-or mai trece prin mana. Am ceva experienta in SH si defectele lor... tepe nu prea iau. Cat despre faza cu apartament varza in bloc comunist si masina cat jumatate din apartament la scara.. e un caz foarte des intalnit la noi dar nici acolo nu ma incadrez.

Pana sa ajungem ceea ce vrem sa fim defapt eu zic ca toti mai avem de tras asa ca nu se aplica.
                    marius noi aici vorbime per-ansamblu in general , asa ca recunoaste ca tu esti unu la 1000 sau chiar mai rau... deci nu toti gandesc ca u...

sigpic

Comment

• E foarte bun loganul asa cum este el pentru tara noastra!!!
                      sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Si eu am gasit un sh la vreo 36.000 km la pretul unui logan nou, mult mai dotat, mai puternic, mai fiabil. se numeste citroen c4 , 1.6 hdi 110 cp. mai am un an jumate garantie la el. am toate hartiile care le-a putut fi avut masina aia. am luat-o de la reprezentanta, masina este super ok. este adevarat ca gasesti oferte din astea destul de greu, dar si cand le gasesc e bine sa profiti de ele.
                        Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

• @yoz 13. Citroen e o masina fara pret in Romania. Masina aia noua costa in jur de 16.000, deci nu s-a pierdut jumate din valoarea ei. Si totusi pretul mi se pare foarte bun. Eu vorbeam de BMW PASSAT sau AUDI! Astea cresc prestanta romanasilor. Gasesti multe sh la pret de Logan nou, insa nu marcile enumerate.

Comment

• Logan nou intre 6400 si 10000 eu masina second hand intre cat si cat sa fie ca sa aibe aceasi fiabilitate ca a loganului care este nou ?! Logic optezi pt o masina noua? Sau o fitza inprevizibila ?

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                              .... la nemtesti doar schimbu de distributie e 2000de epuroi pai cu bani astia duc loganu in revizii pana iese din garantie si paote si mai mult ... ?
                              ?
                              Nu este cu mult mai mult decat la Logan 1.6 16v. Poate la Phaeton sau RR sa coste distributia atat, dar daca vin acasa poate.... Iar la Opel de exmplu poti s-o faci si la un service amarat. La renault iti trebuie cale si imobilizator arbore... La vw nu stiu... Nu vad de ce daca ai SH trebuie sa te duci la service-ureile de fite... Piese se gasesc din belsug si mai ieftine ca la Dacia... Eu de exmplu, cand aveam megane, nu le-am mai luat de la I... ca-mi cadea basca cand imi spuneau pretul... Am dat comanda la unele din firmele care aprovizioneaza service-urile normale si m-a dus la jumatate de pret...

Acum la subiect: Sambata era sa iau o masina pt nevasta-mea SH, un Mercedes A. Cumparat din Ro, 100k. cerea 6000. benzina. Ceva defectiuni minore la motor(sonda lambda), bucsaraia spate dusa.
                              Din pacate nu am avut banii, si fiind zile libere nu am avut de la cine sa imprumut. Nu stiu cum statea cu discurile, cred ca si alea erau duse. Oricum eu zic ca merita mai mult ca un Logan. Estimez ca mai trebuiau bagate intre 500-1000Euro.

Comment

• Sunt de-acord cu cine prefera un LOGAN nou, decat un s.h care nu sti niciodata ce surprize iti poate aduce.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google