Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci...Parerile sau spus deja de 'n' ori!
    cine vrea masina noua sa ia(asa am procedat si eu)
    cine vrea sa se riste sa ia sh.
    Poate are noroc poate ca nu are.
    Asta este alegerea fiecaruia.
    Eu am avut numai masini cumparate de noi si...Cand le-am vandut crede-ti ca am fost fraier sa le zic defectele??

Comment

• Piesele la VW sunt mai ieftine dar nu pe original. Daca pui piese originale te usca, spun din experienta am avut un audi 80 td.
      MI-a crapat un furtun de apa pe la motor si era 100 de euro doar pe original l-am gasit. De fapt am facut nishte improvizatii si nu l-am luat ca era prea scump, nu mai zic de ambreaj, filtre sau ami stiu ce, doar de la turci, italieni sau alte trucaje e mai ieftin.
      Am lovit audi in fatza si radiatorul original era vre-o 12 mil, cu ceva adaptari am pus de Solenza care a fost vre-o 3 mil.
      Am rupt oglinda din interior si bineinteles ca tot de la Dacia am pus cum e asta de pe logan.

E drept ca filtrul de motorina era 20 ron nu 100 ca la logan dar era fabricat pe nu stiu unde.
      Si la Logan daca iti cauti tu piese, dar nu originale si mergi la alt service (nu reprezentanta) iesi mult mai ieftin, sigur sub preturile de Audi sau VW dar cand o vinzi cine pierde? Nu ai in carnetul de intretinere stampile de la dealer...si alea vor fi masini ce sunt evitate la vanzare.

Asa ca mai bine logan cu piesele originale decat VW cu cine stie ce in el.
      Last edited by ovimiha; 18 June 2008, 12:15.
      Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
      http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Deci concluzia este mai bine Logan ca ramane Logan decat Audi tunat in Logan .
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Mai adaug ceva.
          Pt ca m-au speriat preturile pieselor originale nu am pus niciodata in acel Audi ceva original.
          Dar vreau sa zic ca au si picat intr-o veselie, dupa 2 ani si 40.000km cu acea masina mi s-a scarbit de seccond hand.
          E drept nu am facut reparatii la reprezentanze ca ma uscau, dar daca faceam acolo nu merita pt masina aia.
          Directia a picat cam intr-un an de cand am facut-o, ambreajul a tinut cam tot atat, a picat si palca de presiune. Saboti si placute de frana gata desi i-am pus noi nu au tinut mai mult de 20.000
          Si nu ma luati cu faze ca nu stiu sa tin la masina ca acum la logan nu am nici o pb si am 20.000
          E un mare risc un SH si daca nu iti perimiti sa-i dai piesele originale e nasol. Doar cu cele originale mai ramane Audi in rest e mai periculos decat cu logan.

Comment

• Originally posted by Alex21 View Post
            Putea si ala sa dea km inapoi....Cine este nebun sa dea atatia bani pe o masina cu 220 mii km..Ori nu se pricepe, ori nu are ce face cu banii.
            In locul lui daca vedeam ca este groasa treaba cu masina..O faceam frumos de 150 mii km si-o maritam imediat !..Si ma opream la primul dealer Dacia
            Are si un logan prestige 16. 16v (a lu' taicaso). El inainte o vrut sa isi cumpere prestige 1.5DCI, da cand o vazut la tatuso ca io ruginit prestige dupa 7 luni nu io mai trebuit dacie

@ovimiha: Un vecin are WV CRAFTER si sa dus la reprezentanta sa isi cumpere placute de frana - 11mil fara montaj)
            Last edited by Tudor_cj; 18 June 2008, 12:37.
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• A mea nu a ruginit pe nicaieri si are aproape 2 ani.
              Cunosc multe loganuri din primele 2004 si nici vorba de rugina, probabil e ceva intamplator rar intalnit.
              Unde a ruginit prestijul ala? Ce a facut? Nu s-a dus la service sa ii repare problema? Doar 6 ani are garantie.

Comment

• Kelemen poti sa ne zici ce masini ai mai avut ? ...

@seba te inseli ... Vb pe mess

Originally posted by Tudor_cj View Post
                @ovimiha: Un vecin are WV CRAFTER si sa dus la reprezentanta sa isi cumpere placute de frana - 11mil fara montaj
                Pai daca o fi luat de firma , plus ca marimea lor difera .....

Comment

• Originally posted by ovimiha View Post
                  A mea nu a ruginit pe nicaieri si are aproape 2 ani.
                  Cunosc multe loganuri din primele 2004 si nici vorba de rugina, probabil e ceva intamplator rar intalnit.
                  Unde a ruginit prestijul ala? Ce a facut? Nu s-a dus la service sa ii repare problema? Doar 6 ani are garantie.
                  Pasajele de la aripi (part. Stanga si part. Dreapta), usa de p partea stanga spate si la portbagaj p unde se scurge apa.
                  2004 Dacia Logan 1.4MPi
                  2006 Dacia Logan 1.5dCi
                  2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Ce naspa cu rugina
                    Dupa nici un an:-O
                    Dupa 3 ani nici zgarieturile nu au ruginit(nu ma laud )dar asa este
                    sigpic
                    !

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                      Kelemen poti sa ne zici ce masini ai mai avut ? ...

@seba te inseli ... Vb pe mess

Pai daca o fi luat de firma , plus ca marimea lor difera .....
                      Trabant,dacia1301,dacia1410,aro,peugeot,renault-in familie.
                      A mea personal si noua dacia 1410 breack si logan

Comment

• Ai avut Trabant nou?
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Fratilor eu pentru Trabant am un respect deosebit... Nu stau sa detaliez aici dar a fost o masina tare de incredere.

Comment

• Preference 1.4 , august 2005 , tinuta afara , nu a aparut nici un punct de rugina .
                            Laureatte 1.4 , noiembrie 2006 , tinuta afara , nu a aparut nici un punct de rugina ( 3 lovituri fata dreapta suferite ) .
                            Preference 1.4 , inceputul lui 2005 , tinuta afara , nu a aparut nici un punct de rugina ( un prieten ) .
                            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Cristi_lcd nu am avut trabant nou!
                              am scris acolo ,uita-te mai atent
                              Masina mea e din 2006 si nu am nici un punct de rugina(nici acolo unde a fost zgariata ,insa am acoperit zgarietura cu pix cu vopsea de cand a aparut)

Comment

• Kelemen: spune-mi si mie ce e ala "pix xu vopsea" am si eu mici zgarieturi si le-as acoperii. Am incercat cu spray dar fie curge fie se intinde prea mult.
                                Legat de rugina:
                                A mea preferance tinuta afara din sept 2006 - nu are rugina nicaieri
                                A unui vecin, din 2004, tot preferance tinuta afara - fara rigina
                                A socrului meu din martie 2006 tinuta in garaj - nu are rugina
                                A cumnatului din oct 2006 tinuta afara - tot fara rugina
                                Si lista mai poate continua...cu tot clubul logan din Sibiu vre-o 10 masini, nici cele din 2004, 2005 nu au rugina.
                                La prestijul ala tin sa cred ca a fost ghinion, ce sa-i mai zici. - dar avem garantie la tabla 6 ani, deci sari pe ei sa repare ce trebe la masina aia.
                                Oricum prefer un logan nou cu garantie 6 ani la tabla decat un sh care oricum va ruginii.
                                Am avut masina de servici un passat din 98 de 2000cc si prin 2006 deja avea rugina serioasa pe aripi si usi, deci eu zic ca daca un logan tine 6 ani fra rugina tabla e bine.
                                Last edited by ovimiha; 19 June 2008, 10:55.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google