Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ce e nou e nou ce e vechi e loterie
    si eu pot sa zic ca am mers foarte frumos cu masina n-am turat-o,nu m-am dus la raliu cu ea etc,etc doar la piata m-am dus cu ea si in vichend la iarba verde
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

ce super ii mirosul de masina noua
      http://www.danasoft.com/sig/ovidiucionca.jpg

Comment

Si mie imi placea cum mirosea masina la inceput, dar a tinut doar vreo luna mirosul de nou.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

cu-i nu-i place mirosul de masina noua.....

Comment

eh..mai sunt de aia care au si acum(dupa 2-3 ani de cand au luat masinile) celofanele pe scaune
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Sau plasticul ala albastru pe grila cromata.)

Comment

pe aia cu folia albastra pe grila nu-i inteleg
                sau pungi, saci, pe scaune
                http://www.danasoft.com/sig/ovidiucionca.jpg

Comment

Da, si pe mine ma enerveaza astia, chiar am vazut zilele trecute o Solenza cu folie pe scaune si un Logan mai vechi cu folia pe tetiere.)

Comment

Zilele astea am observat o bucatica de folie pe grila din fata, am umblat 2 luni cu ea asa si nu mi-am dat seama )

Comment

Cunosc pe cineva care intr un an de zile a schimbat 3 golfuri si pana la urma si a luat logan DCI...masina noua e masina noua...A avut pb cu alea SH la greu..si erau aduse toate din Germania...;)asa ca...Dar omul calatorea mult cu ele nu le lua ptr fitze..si e super multumit de logan DCI

Comment

inainte de logan am avut renault 19 chamade daca putea masina aia ma batea cate a suportat de la mine......dar a inceput sa pape bani...... piese... directie ...suspensi..... o masina sh nu mai e ce a fost pana in anii 95 adica si nemti sau smecherit mai umbla la chilometraj....la una la alta......

asa ka parerea mea e ca o masina noua e masin anoua......
                        ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                        YO2MKL
                        sigpic

Comment

Originally posted by dogy_10
                          cu-i nu-i place mirosul de masina noua.....
                          eu mi-am luat logan...nou...in ianuarie...si cand au inceput caldurile a inceput sa puta...dar mirosea asa de tare cauciucul ala...prima data am zis ca-i de la covoare...le-am spalat.....le-am tinut in apa cu detergent...le-am uscat la soare....nu le-am pus...dar tot putea in masina a cauciuc...si un cauciuc puturos...acu'...dupa 5 luni...si caldurile astea...nu mai pute asa tare...e bine...am bagat si vreo doua deodorante de masina...

asa ca nu oricine suporta mirosul de cauciuc nou...si loganul nu e o masina care sa miroase bine de noua....ca toate-s ieftine in ea...

Comment

La mine la inceput mirosea a plastic nou, nu a cauciuc. Nici eu nu suport mirosul de cauciuc, dar ala nu semana nici pe daparte cu mirosul de cauciuc.

Comment

Si la mine mirosea frumos plasticul ala,numai in masina vroiam sa stau
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Toate cele bune membrilor acestui forum!Doresc sa spun ca am ales Logan Prestige dupa o atenta analiza ,legata de posibilitatile mele financiare,de ce urmeaza dupa ce cumpar o masina;am dorit o masina spatioasa ,comoda pt. mine si familia mea;am optat pt. garantia extinsa de 3 ani.Am consultat multi cunoscuti care au Logan de peste 2 ani;deasemeni multi care au SH si am facut alegerea.Sper ca am facut o alegere buna.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google