If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am un prieten cu bmw din 2001 si desi are doar vreo 100.000km a bagat o avere in piese.si acum pierde ulei pe la semeringuri.
e frumoasa masina dar parca germanele nu mai sunt nici ele fiabile.
japonezele da.
am fost si eu fun bmw dar acum as alege mercedes.
Multumesc. O sa fie pe benzina. Eu, desi folosesc masina zi de zi, nu reusesc sa merg in medie mai mult de 1200 de km pe luna. Ar mai fi concediu, perioada in care fac intre 2000 si 3000 de km. Ori intre 15 si 20 de mii pe an eu zic ca nu renteaza dieselul in sensul in care nu cred ca se amortizeaza diferenta de pret si celelalte costuri de intretinere care sunt mai mari la diesel... In rest despre noul 1.5 dci de 85 cp numai de bine! Am condus noul Clio cu motorizarea asta si mi-a placut mult. Insa, repet, pentru cat merg eu este mai ok benzinarul. Gata! Ca este un topic despre diesel versus benzina si desi nici nu mi-am luat masina, am inceput sa teoretizez despre Dacia - Renault . Am vrut doar sa afirm ca Logan este o masina buna pe care am condus-o mult si nu m-a dezamagit niciodata, indiferent ce ar zice un snob sau altul. Probabil ca o sane auzim mai la subiect in februarie martie.
Cu riscul de a fi off topic tin sa te anunt ca faci o alegere buna (benzinaru) ai sa vezi tu singur asta si poate o sa ne vedem la intalnirile bucurestene cand iti iei masina.Numai bine
sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Am o slabiciune pt BMW... La anul intentionez sa schimb Loganul cu un 16v dar parca imi face cu ochiul si un BMW 316 de prin '03 sau '04 dar ma da inapoi taxa de inmatriculare si apoi mai este si intretinerea care nu cred ca este ieftina,nu stiu ce sa fac.Deocamdata studiez problema pana prin primavara Incerc sa gandesc cu capul nu cu inima.
Alege cu grija si nu vei regreta! Ai grija ca masinile astea creeaza dependenta, doar 20% din cei ce au avut BMW mai schimba marca dupa. Eu unul ti-as recomanda macar un 318 daca nu te avanti la un 320 in 6 cilindri. Ce iti spun in mod sigur e ca in cel mai scurt timp vei dori mai multa putere.
Originally posted by Cristi_Xp
cat poti sa platesti inmatriculare pentru un motor de 1.6 la bmw? cu euro 3?
De fapt 316i si 318i au ambele motoare de 1900 cmc. :p Taxa ar fi undeva la 1600 de Euro.
eu zic sa mai gandesti si cu potofelul... dacat-i permiti piese noi sau iti iei masina ca sa bagi piese de prin schrott-uri, atunci mai bine las-o. nu-ti bate joc de ea (si de banii tai, implicit). pana una-alta, la golan ai trei ani in care tre' sa-i dai numa benzina...
off-topic: si eu daca as avea bani mai multi, n-as fi pe forumul asta
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
la anul am sa skimb si eu masina.
sigur va fi una noua la 0km.kiar daca nu va fi dacia pentru ca nu fabrica bej metalizat are sa fie sigur un benzinar cu cea mai mica motorizare deoarece merg doar in oras bara la bara si nu am nevoie de putere.
mi-ar fi buna una chiar de 40cp)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment