Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mda...o fata poti sa o impresionezi si cu alta logmasina...chiar si fara...

Comment

• Eu vin aci cu o experientza din acest weekend cand a fost intalnirea logan club nationala.
      Are legatura cu sh-uri aceasta poveste.
      Am plecat din Sibiu in coloana vre-o 15 loganuri, in grum spre Paltinis, cine nu stie drumul este cu serpentine destul de stranse, pe alocuri ingust, dar e bine intretinut curatat si dat cu nisip si acum pe vremea asta.
      Deci eram in coloana de lgn-uri, mergeam lejer ca nu ne grabeam si vad deo data in urma un Audi A4 nu pot sa-mi dau seam aanul de fabricatie dar ceva destul de recent, oricum peste 10- 12.000 ca pret de achizitie. Era tare tipu, depasiri, pe linie continua, in curbe, s-a dezlantuit pt ca vedea rosu in fatza ochilor, plin de furie probabil vedea in reluare depasind logan dupa logan.
      Dupa ce a trecut de mine s-a chinuit rau de tot sa-l ia pe cel din fatza, aproape ca a ras un zid de piatra de pe marginea drumului, si apoi...surpriza: de sub masina incepe sa iasa foarte mult fum, fum alb, si de le "un pic de fum" s-a facut o gramada de fum si bietul de el a ramas pe stanga cu masinutza lui cea SH ca a fortzato in urcare iar noi cu loganurile ne continuam frumos drumul.
      Imi spunea un coleg de forum ca a vrut sa se dea jos sa-i spuna: i-ati logan frate ca e noua si te duce, nu te lasa la urcare la Paltinis si cu spectacol dupa tine.
      Da, ce sa-i faci, ca sa faci impresie, tre sa ai masina nemteasca sau din vest ca Dacia nu e buna.
      Rog pe cei ce au vazut faza si au fost in acea drumetie sa vina cu impresiile lor depre acel eveniment. A fost super tare faza, parca a fost razbunarea loganului.

Cat despre bietul om ramas pe serpentine cu masina pe butuci...imi para foarte rau, nu e de ras, il compatimesc si sper sa fii ajuns cu bine in oras. Imi pare foarte rau de cele petrecute, dar sper ca macar acum o sa aiba de invatat si sa aleaga ceva ce e o idee mai sigur.

Vorbind despre masini acum, intre un SH si logan nou as alege iar si iar loganul, dar daca as dispune de banii necesari sa-mi iau un Audi, VW, skoda noua as alege cele din urma, numai ca nu imi permit si mai bine merg cu Loganul nou.
      Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
      http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Sunt de parere ca o masina noua e noua si nu poti schimba ascest fact , am multi preteni care ziceau pai ce ma logan e masina fara macar sa fii pus picioru in el , ee eu vara cand e caldura merg cu clima pusa si ma doare undeva ei cu limba scoasa afara in masinile lor vai de ei , am multi preteni care puteau sa iei un logan dar au preferat golv II sau golv IV second , eu merg cu al meu lejer pe transfagarasan , ei stau si plang ca ba le pica una ba le pica alta.
        Bart: I am through with working. Working is for chumps.
        Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• Corect. Lucrul asta nu-l poate schimba nimeni, si trabant sa fie, dar sa fie nou, eu stiu cum ma folosesc de el si cum il pastrez.

Dar vezi....conceptia asta pt. multi inseamna taranie, si ajung sa dea dreptate numai cand raman cu masina in drum, atunci cand e prea tarziu.

Comment

• Cei care ii stiu eu ca au masini seccond la aprox 1 max 2 ani le vand, de bune ce sunt, sau imediat ce dau de probleme.
            Unii remediaza acele probleme superficial si o da la alt fraier.
            Deci...eu unu mai bine iau o masina noua si am linishte o vreme.

Comment

• Neamţul când vinde maşina, de cele mai multe ori o vinde pt. că nu se mai simte în siguranţă în ea, mai exact se aşteaptă din zi în zi să-i mai pice ceva. Noi o luăm de bună şi cum spuneau şi alţi colegi de forum, mai facem şi credit pe 5 - 10 ani pt. ea. Am ales loganul cu zâmbetul pe buze, nu spun că e maşina perfectă, am avut şi eu unele probleme, dar s-au rezolvat.
              Am prieten care la 3 luni după ce şi-a luat Opel astra i-a picat pompa de injecţie. Ai şanse să nimereşti una bună cam tot atâtea ca la 6 din 49!

Comment

• Ce trece de 100.000 deja e cu semn de intrebare si faza cu credit pt asa o masina...cam ca la loto.

Comment

• Stiti ce ma enerveaza la unii posesori de sh-uri scumpe (sa spunem peste 10000 de euro). Ca au cauciucurile aproape ca cele de formula 1 (slick-uri) de uzate ce sunt.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• O masina pe la 5 ani incepe sa pice cate ceva la ea...atunci neamtul o da sa pice la romani,el isi ia alta noua. Am si eu un prieten care a luat masina nemteasca sh,sa imprumutat cu 10000 euro la banca,acum e mai mult in reparatii cu masina decat pe sosea...saracul om nu mai stie cum sa imparta banii,sa plateasca rata,asigurarile,piesele sau mana de lucru...e terminat. Altul si-a luat Audi tot sh,130000 km in bord,si cand a mers la tester sa trezit cu aproape 300000 km reali...
                    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• Masinile sh cu km reali sunt ffff putine sau deloc...toti le dau inapoi si`apoi masina noua e masina noua...esti primu` care`i dai cheie..tu`i faci rodaju` tu mergi cu ea...nu o iei rupta`n gura de altii plus ca te astepti din moment in moment sa pice cateceva la ea..sunt ca la loterie...aia nu le vand de bune sa fim seriosi...ori masina noua ori deloc..

Comment

• Majoritatea dieselurilor nemtesti de peste 5 ani bat la peste 200.000km. Si totusi merg.
                        numar secundele

Comment

• Merg da` eu nu mi`as lua masina nici macar cu 100.000 km d`apoi peste...ca nu stii ce iei..ce garantie ai?

Comment

• Marius: Ce e peste 200.000 chiar e loterie. Citeste mai inainte ce am scris eu de fostul meu Audi. Si oare de ce toti care isi iau masini SH le tin 1-2 ani? De bune ce sunt.

Comment

• Conteaza mult sa cunosti istoricul masinii, numai in conditiile astea as opta pt un SH.
                              Tata-meu are (de un an) un Mercedes W 124 200D 285000 la bord, merge ca ''ceasu''.
                              Nu scoate gram de fum nici cand il turezi.

Dar astea sunt raritati cred eu.

Comment

• Cumpararea SH este loterie... toate cunostintele mele cu SH-uri cumparate la dealeri in Germania dupa maxim 6 luni incep sa aiba probleme: ba pica una, ba alta...
                                In schimb cunosc cativa care si-au luat masina direct de la proprietar (au petrecut intre minim 2 saptamani pana la o luna in Germania pana si-au gasit "bijuteria"). Acestia nu baga decat consumabile...
                                Parerea mea e ca cei care iau SH-uri trebuie sa-si faca bugetul incluzand si cazurile "speciale".
                                La masina noua, 3 ani esti linistit. Dupa care, fiind cel care ai exploatat-o, poti sa o pastrezi (tu stii ce ai facut cu ea) sau sa o vinzi (in cazul unui diesel nu pierzi foarte mult, adica nu scade valoarea la jumate').

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google