Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Andreis, pai nimeni nu spune ca nu sunt mai superioare masinile SH decat Loganu'.
    Ideea e ca se prefera o masina noua in detrimentul uneia SH cu perf. mai bune (gen Golf IV 1.4 75 cp 7000-75000 cu ~150000 la bord sau 1.6...o fi mai buna, dar nu mi-o trebuie).
    Fiecare cu gustul si gandirea lui. Eu nu condamn pe nimeni (desi fanii SH critica Loganarii foarte mult).

Comment

• Originally posted by Andreis View Post
      Hai sa fim corecti!
      Cei care au masini SH nu sunt tampiti...
      Poate nu le-a placut o masina care seamana cu o cutie de pantofi, si pe care o conduci de parca ai sta pe taburet. Poate nu le-a placut o masina care e protejata anticoroziune cu 15 kg de ceara, in loc sa fie bagata intr-o baie de tratament chimic... Poate au vrut sa aiba cortine ABG, .... Poate...

Nu am spus ca sunt tampiti . Dar multi cu sh se dau smecheri ca au masini straine si fac ce am scris mai sus .
      Prefer cutia de pantofi si taburetul decat o fetita de pe centura . Intelegi ? Daca nu-ti place Loganul de ce nu iti iei Sh ? Cine te retine ?
      Cortine ABG ? Clima ? Ac ? Geamuri electrice ? Proiectoare ? Garantie ? Altele ?Cati oare au ? Cati au masini chele dar totusi au masini straine ?
      Cati au avut probleme cu o piesa si au stat la greu pana au strans bani de reparatii ?
      Prefer sa fac credit daca nu am bani sa o iau cu banul jos pt o masina noua decat credit pt piese . Asta mai trebuie in oferta bancilor , Creditul pentru piese !
      Prefer ca cei peste 150000 de km sa-i fac eu la volan nu altul .

In comparatie cu siturile de sh , aici chiar daca nu le preferam ca ei totusi noi suntem civilizati . Respectam optiunea fiecaruia . Altii .............!
      Last edited by FLORIN77; 17 March 2008, 09:30.
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Eu ce am vazut in piata din Arad (e una dintre cele mai mari piete doar) masina in stare buna nu prea gasesti sub 7500 Euro.
        Mai sunt si la 6000-6500, dar ''arata prea bine''.
        Ca urmare, ma multumesc din plin cu Loganu meu luat cu 7000...nou...garantie, bla bla.

Cum spune si Florin, prefer (foarte mult!) sa fac eu km aia 120-150000 si apoi mai discutam.

Comment

• Andreis , la inceputul lui decembrie 2006 am lovit masina . Pana am facut actele la casco, pana m-am programat in service , pana am dus masina in service am stat aproape 3 luni . Dupa 3 luni , pe aripa langa far unde aveam vopseaua sarita nu a aparut nici un pct de rugina . Am avut si armatura barii lovita , nici acolo nu aparuse nimic .In conditiile incare a mai nins un pic , a mai plouat un pic am spalat masina de circa 10 ori , nu o tin in garaj . Daca tratamentul caroseriei era asa slab nu crezi ca ruginea ? Ok , nu se compara cu cele straine ( ma refer la cele noi ) dar am garantie 7 ani (parca).
          Mama ce mult pare 7 ani pa langa 0 ani .
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Mai vin cu o experientza.
            Un cunoscut aluat un passat la 300.000 cu motorul praf, dar cel ce l-am vandut i-a pus motor nou pe el sa-l poata da. Masina a mers pe autostrada la viteza cat mai mare si se pare ca nu tine nici motorasul prea mult daca e dus tot in turatii maxime. Ideea e ca masina a mai mers pana la 450.000 cand a vandut-o si inca mai merge. dar clar ca unele chesti mai pica.
            Eu am vrut sa iau un Polo de 150.000 km si mi-o spus mecanicul ca la motorasul 1.4 TDi in 3 pistoane e cam terminat la vechimea aia mers in germania pe autostrada.
            Clar ca nu e asa de solicitata in bucsaraie, telescoape si aletele dar motorul e f solicitat la autostrazi si viteze mari.
            Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
            http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Nu vreau sa ma cert, dar fiecare are dreptatea lui.
              Pentru firma, unde nu am vrut sa ma complic, am luat logan.
              Pentru casa, trebuie sa-mi schimb masina,sunt 100% sigur ca o sa iau sh. Astept sa vad ce e cu taxa.
              Nu o sa-mi iau figuri gen bmw. O sa iau ceva ieftin care sa faca diferenta,sa ma tina 50000, cat am de gand sa fac in doi ani si apoi sa o vand. Sper sa nu pierd mai mult de 1000.
              Nu toti care au cumparat mercedes sh l-au luat pentru figuri. Si mie mi-ar place sa stau pe scaune incalzite, sa conduc boiereste... Dar n-am curajul... Cum a zis cineva mai sus e loterie... Unii vand masina pentru ca e uzata, altii pentru ca isi permit sa ia una noua...
              Iar daca e sa comparam sh, sa comparam asa cum am mai zis Accent SH cu Logan. De la 2000 la 8000 e cale lunga...Orice comparatie gen VW 8000 SH cu Logan 8000 nou e deplasata. E diferenta de clasa... pe care o platesti...
              Din punctul meu de vedere, ca sa fiu delicat, lgn face parte din clasa minimala. Poate ceva Accent sau kia sa mai intre in clasa asta.... In rest nu cred ca mai gasesti...

Comment

• Inca un aspect legat de SH versus nou: 95% din cunostintele cu SH-uri nu au CASCO ca nu-si permit (e mult prea scump pentru ei). Eu am avut 2 experiente proprii legate de CASCO:
                1) la Mondeo (ca a fost prea scump) n-am avut si am pirdut 6000 (ENORM) de euro (ca mi-a facut-o un "bou" varza; sunt si acum in proces cu el
                2) la Clio am avut CASCO si mi-au facut masina ca noua (dupa ce am fost facut acordeon de un grabit pe soselele patriei) fara sa platesc un ban (si am bagat chestii in plus ca s-a putut, deci am profitat la maximum).

Deci, multi cu SH-uri nici nu pun problema CASCO, pana nu se intampla... n-as vrea sa pateasca nimeni din astea, ca-i destul de nasol, mai ales cand ai masina buna...

Comment

• Andreis: Cum nu gasesti. Gasesti Aveo (tot un fel de Accent benzinar parerea mea Razzvan) si mult hulitul Fiat Albea. Opinia mea si mi-o sustin este ca un SH pana in 10000 de euro nu se merita (pentru marcile pe care le ochesc toti adica WW, Mercedes, BMW, Audi). Iar un Accent sau Aveo SH nu as lua din acelasi motiv pentru care nu mi-as lua un Logan SH: pur si simplu mai bine le iau noi.
                  Bineinteles exista si cazurile speciale(se cunoaste masina care se cumpara pana in cele mai mici amanunte dar nu se incadreaza in topic zic eu).
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Albea nu se gaseste la mana a doua de loc. Nu vorbesc de Romania, unde preturile SH sunt nesimtite.
                    Aveo cu productie in 2006 e prea scumpa si culmea am gasit aproape in majoritate noi in jur de 10000 km. Poate ca cei ce au cumparat Chevrolet se asteapta la mai mult. Sau poate ca le plac asa de mult ca nu le vand.
                    Avantajul este la Sh ca dai mult mai putin. Daca vreau masina noua la pret mai mic iau Logan SH din De. Dar diferenta nu e justificativa.
                    In afara de Accent, nu am gasit ceva la sh cu 5-7 Ani vechime, Euro 3, care sa fie din aceeasi clasa(desi eu zic ca accentul e mult superior(nu ma contraziceti, fiecare cu parerea lui)). pret 2-3000.

Comment

• M-ar tenta si pe mine un passat 1.9 Tdi 131 cai din 2005 am gasit la 10500 cu 80.000 km . full options fara piele
                      sigpic

Comment

• 2005 e modelul nou....sau poate anul cumpararii e 2005 si modelul 2004 Trage bine masina, am condus una ...in mers intr-a doua lasam cauciucurile pe sosea!Sincer insa cred ca e masluita la kilometraj!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Si eu cred ca e masluita.
                          Pai fratelo cu al lui 1.4 mpi din 2005 pana acum cand a vandut-o a facut 77000 km...fara mari eforturi (si mergea brici, fara nici o reparatie, cartea la zi - a fost bataie pe ea, sincer).

Comment

• Da era modelu 2004 anul cumpararii 2005 dar arata belea si mergea de rupea pamantu` . cu kilometrii zicea ca sunt reali...carte service....bla., bla....ce stii ce e la mijloc
                            sigpic

Comment

• Te uiti de la cine cumperi. De la dealeri nu se stie niciodata.
                              Daca omul lucreaza la o firma, in vanzari ,are cam 150000 pe an
                              Daca e doctor, pensionar, contabil, luycreaza intr-o fabrica, atunci sunt km reali

Comment

• Corect. Dar in principiu neamtu' e foarte transant. Daca isi ia diesel stie ca face multi km.
                                Pt. ei un 20-25000 pe an e o nimica toata (la km astia isi iau benzina majoritatea).
                                Spun asta din discutiile interminabile avute cu prietenii din Germanica.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google