Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Andreis View Post
    http://www.automarket.ro/crashtest/dacia-logan-65.html

intre 1 si trei stele.
    Logan: cea mai grava problema pe care mi-a zis-o un prieten este ca nu te mai pot scoate din masina deoarece pedalele iti storcesc picioarele.
    Xantia sta si mai prost.
    Atunci, inainte de impact, sa stam turceste pe scaun!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• O sa radeti dar Navara sta mai prost ca LOganul la toate capitolele legate de siguranta ... sau poate confund eu cu Pathfinder ...

Comment

• Pai loganul din cate stiu eu nu e masina de teren si nici navara nu e turism.
        Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

• Mda nu i masina de teren dar merge sa faci chestii offroad cu ea D
          Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
          www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

• Parerea mea personala este ca 50% sau mai mult din cei care isi iau masini SH mergand pana la limita absurdului (masina de 5 ani, 100+ mii km, si bani cat pt un logan) nu au fost cu un logan.

Este pur si simplu o conceptie in randul romanilor ca Dacia este tot romanesc, tot cu ciocanul se face reparatia si totul se face "las' ca merge si asa, daca-i pica roata vine la service". Nu, imi pare rau, e Renault.
            Fac pariu ca daca era VW Logan, toata lumea cumpara in draci.

Chiar zilele astea am vazut un reportaj TV cu cetatenii acestei tari, care isi iau masini de zeci de mii de euro si stau acasa cu parintii in blocuri, in gheto-uri, insa au Touareg si alte nume de genu si deci sunt mari oameni. In Romania, masina te face.

In familie avem un Logan (care-l conduc eu) si o Honda Accord 2.0 ES care o conduce sefa. Experimentul e urmatorul : condu Honda si pe urma condu Logan. Se simte diferenta, nici nu zic ca nu, insa nu e atat de mare sau imensa. Urca-te in vechea 1310 pe multi si-o inchipuie ca fiind "vechiul Logan" si vezi diferenta acolo. Logan este masina europeana de familie.
            Ca sa nu mai spun ca in Honda nu incap comfortabil 5 persoane . Si pe langa asta sunt pretentiile masinii: vezi vopseaua ca daca dai cu dejtu se face nush ce, vezi de piele ca nu poti sa tragi nici vanturi ca se imprima mirosul, vezi uleiul ca se mananca in primii 10.000 km, service-ul te usuca pentru ca sunt numai piese de import din japonia, etc. .
            O fi loganul 10.000 euro (ma rog si mai putin in functie de ce vrea fiecare) insa va zic ca pe cursa lunga face cat una de 15-20 mii . Cati bani salvezi de pe intretinere te duci in vacanta.
            Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
            Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

• Andrei , cine-i sefa ?
              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Originally posted by andrei.avasi View Post
                Este pur si simplu o conceptie in randul romanilor ca Dacia este tot romanesc, tot cu ciocanul se face reparatia si totul se face "las' ca merge si asa, daca-i pica roata vine la service". Nu, imi pare rau, e Renault.
                Fac pariu ca daca era VW Logan, toata lumea cumpara in draci.
                Ai perfecta dreptate. Cand le-am spus prietenilor ca mi-am luat Logan au holbat niste ochi si au intrebat mirati: LOGAN?!?!? Da, logan. "Ha ha, tot dacie e... de ce nu ti-ai luat ceva ca lumea". Imi pare rau pentru ei dar pentru mine e chiar ca lumea. Initial am vrut si eu second dar sincer, nu stii ce iei... ca sa nu mai vorbim de numarul de kilometri ai unei masini straine la acelasi pret. De exemplu, fratele meu si-a luat cu cateva luni inaintea mea o Skoda Felicia break diesel cu 5500 euro (din 2001). Practic are masina de aproape un an si a bagat piese de vreo 1500-2000 euro... placute de frana, ulei, distributie, chestii care sunau la cutia de viteze si in plus, masina suna ca un tractor acum. Il asteapta in viitorul apropiat telescoape, capete de bara si alte cele.
                Parerea mea e ca Loganul e singura masina noua pe care si-o poate permite omul de rand si merita investitia. Drumurile romanesti tot alea sunt si pentru logan si pentru cele straine. Singurele probleme avute cu loganul de cand l-am cumparat au fost un proiector de ceata in care mi-a sarit o piatra (Long live Casco) si un bec la panoul de incalzire/aer (27 ron cu manopera cu tot).
                La 8000 de euro imi puteam lua un opel astra sau un ford focus obosit. Bine ca n-am facut-o.
                Numai bine.

Comment

• Threadul asta e mai ceva decat ' diesel vs benzina ' . Intotdeauna posesorii de auto noi vor vota pt nou iar cei cu sh pentru sh . Poti face ceva in placerea omului ? Si cand nu vor mai avea de carcotit despre Logan ca este vechea Dacie vor incepe ca nu le place culoarea , sau reglajele la faruri sau mai stiu eu ce .
                  De asta nu mai pot eu , pentru ca am un Logan si cand este curat arata mortal . Eu unul chiar sunt mandru de Redul meu , as vrea sa vad un sh-ist care poate spune asa ceva .
                  Eu unul am preferat o masina virgina decat una de la bordel . Dar gusturile nu se discuta .
                  B -X X - DDF x 2

Comment

• Originally posted by florin77 View Post
                    Eu unul am preferat o masina virgina decat una de la bordel . Dar gusturile nu se discuta .
                    Mai...ce mi-a placut figura asta de stil!!!
                    Frumooooos!
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Originally posted by florin77 View Post
                      Andrei , cine-i sefa ?
                      MAMA Am 18 ani, sunt inca prichindel io

Originally posted by c0de View Post
                      Ai perfecta dreptate. Cand le-am spus prietenilor ca mi-am luat Logan au holbat niste ochi si au intrebat mirati: LOGAN?!?!? Da, logan. "Ha ha, tot dacie e... de ce nu ti-ai luat ceva ca lumea". Imi pare rau pentru ei dar pentru mine e chiar ca lumea. Initial am vrut si eu second dar sincer, nu stii ce iei... ca sa nu mai vorbim de numarul de kilometri ai unei masini straine la acelasi pret. De exemplu, fratele meu si-a luat cu cateva luni inaintea mea o Skoda Felicia break diesel cu 5500 euro (din 2001). Practic are masina de aproape un an si a bagat piese de vreo 1500-2000 euro... placute de frana, ulei, distributie, chestii care sunau la cutia de viteze si in plus, masina suna ca un tractor acum. Il asteapta in viitorul apropiat telescoape, capete de bara si alte cele.
                      Parerea mea e ca Loganul e singura masina noua pe care si-o poate permite omul de rand si merita investitia. Drumurile romanesti tot alea sunt si pentru logan si pentru cele straine. Singurele probleme avute cu loganul de cand l-am cumparat au fost un proiector de ceata in care mi-a sarit o piatra (Long live Casco) si un bec la panoul de incalzire/aer (27 ron cu manopera cu tot).
                      La 8000 de euro imi puteam lua un opel astra sau un ford focus obosit. Bine ca n-am facut-o.
                      Numai bine.
                      Ai perfecta dreptate. Si daca ne aducem putin aminte, Skoda era la fel ca Dacia cand a fost preluata la inceput de VW. Modelele erau mult mai ieftine, mult mai uratele, insa au devenit o marca mai buna cu timpul. Singura buba a Daciei este faptul ca este detinuta de o marca nu cu mult mai scumpa > Renault. Care si-au revenit din pragul falimentului atacand tocmai asta : pretul. Dacia nu va deveni o marca mai scumpa decat Renault, insa putem spera ca vor face si un model premium al marcii.
                      Si inca un punct de vedere mai relevant decat restul blabla-urilor care le-am zis : de ce credeti ca e mai ieftin sa mergeti in germania, va luati o masina, si la pretul acesteia plus transport si cazare eventual, e mai ieftin decat sa iei din Romania ? Pentru ca nu exista cerere SH acolo. Si nu cred ca are legatura cu faptul ca au mai multi bani, ei fiind cunoscuti ca fiind destul de economi cu banii. Le-ar conveni sa ia un SH si sa mearga undeva in vacanta sau sa isi ia chiar doua sh-uri nu ? Cred ca au ajuns la concluzia ca nou inseamna nou.
                      Si ca ultim punct de vedere, Logan este vazut pe piata externa ca o masina fiabila. Ma intreb oare de ce... ei care sunt obisnuiti cu masini mult mai "bine facute".

Multumesc, o seara placuta
                      Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                      Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

• Multi inainte . Am crezut ca esti casatorit si ca ai ajuns sub papuc . Scuze !
                        B -X X - DDF x 2

Comment

• Mda ... Pot sa sustin si eu ce au spus altii mai sus ! Fost detinator de opel astra 1,7td din 1997, am vanduto si am vrut sami iau un sh din germania italia sau spania, pe urma las k imi iau 1 din romania, am vb cu matusa mea (domiciliata in germania de 17 ani) si ce mia zis femeia ??? Iati ma o dacie logan ! K e f buna si aici cumpara astia pe rupte si nam auzit vreunu sa se planga de ea ! Si eu la cele spuse de ea am adaugat ... Ce ? Cum sami iau eu dacia logan, nici numi place si nici nu e buna, imi place la ea doar k e foarte spatioasa ? Dupa vreo 3 luni de cautari asidue si vazand cate tepe se trag cu masinile si aici si afara, mam decis sami iau masina noua ! Vroiam o masina mare de familie pt k familia sa marit cu inca 1 membru, apoi osciland si la alte firme de masini noi(diesel) octavia tour (cam 15000E) megane tot pe acolo, mam uitat la hyunday accent, focus, la kia, peugeot, etc. Cu ceva dotari pe ele cam majoritatea sar de 15000E sa nu mai zic de leasing unde dobanzile sunt f mari, mam decis si actualmente detin un logan laureate 1,5dci/85cp albastru mineral superb, am pus pleoape pe el, iam schimbat aeratoarele, urmeaza jenti al intre 6,5 - 7j (205 - 225) (dep ce gasesc) pe urma un eleron pe spate si am facuto asa cum vor ochii mei superba !!! Si la banii care costa 10000. E cea mai frumoasa si spatioasa masina din ce se poate gasi pe piata + o retea de service f mare + piese care nu sunt f scumpe in comparatie cu alte marci (o usa de aveo, cel mai mare e cam 15mil, de logan parca e7mil in vitan ! Cred ca mai bine de atat nu se putea si nu numai aici in romania ci in orice alta tara ! Si sunt f multumit de masina consum mic si destul de naravasa, nu stii/nu simti cum ajungi cu ea la 130 km/h si mai ales tinuta de drum care mi se pare mult si peste alte masini mai cu staif !!! Asa ca de la un inpatimit de nemtoaice am ajuns la logan si sunt f multumit !!! Daia se si vinde aceasta masina peste tot in lume, este spatioasa, fiabila, frumoasa (nu f mult insa destul cat sati placa) si mai ales ieftina !!! Salutare tuturor membrilor acestei comunitati (azi mam inscris si eu) si mult basta si km multi si in siguranta !
                          logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

• Bine ai venit geo!Tocmai azi vorbeam cu o cunostinta, a dat pe un BMW seria 3 din 2004 , 8000euro din Germania plus aproape 2000 euro inmatricularea!In drum spre Delta Dunarii a mers cu 240 dar a venit cu ea pe platforma la Bucuresti ca l-a lasat ambreiajul!Inca 13 mil ambreiaj plus manopera plus 3 mil platforma!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Dar macar acum are un bmw calumea la pret de dacie. Si daca intr-un an-doi nu schimba piese importante, a facut o afacere buna...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Hehehehe...

Da...Si acum stai cu frica in san ca nu stii ce surprize mai poate sa iti ascunda "bijuteria". Slaba consolare
                                Loterie curata! (sau o tzeapa pe cinste daca o cumperi "de la cine trebuie"); poti sa ai si sansa de a cumpara intr-adevar o masina buna, dar cel care o da nu e fraier; cere cat face (daca nu,,,probabil ca ti-o da si cu vreun "cadou")
                                Mai rara pleasca sa cumperi o masina buuuna si cu pret modic (poate de la o cunostinta care iti face o pomana romaneasca...)
                                Last edited by Seba; 1 June 2008, 18:20.
                                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google