Daca cunosti nu iti iei teapa cu masina sh.Dar daca te duci singur sa-ti iei masina din Germania sau de oriunde fara sa ai habar,da s-ar putea sa-ti iei teapa.Oricum o masina Sh la 12000E si aleasa bine merita banii.
Logan vs Masini la mana a 2-a
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Acu vreo 2 saptamani pe rtl2 era o emisiune de masini. Si arata cum o familie de germani si-au luat un logan break pe gpl. Am ramas si eu placut impresionat de acest lucru. Si familia era tare fericita.
Acu vorbind de piese, pe viitor se vor mai ieftini sau se vor gasi f multe la dezmembrari.
Comment
-
Comment
-
Lucrurile sunt simple, merita o masina SH cu conditia sa-i sti bine istoria...Daca vrei sa risti cu una din targ asta nu inseamna ca e o regula sa-ti "cada" in fata portii!Personal consider ca masina noua nu se compara dar nici n-am avut pana acum ocazia sa gasesc o afacere buna cu un SH, oricum nu sunt samsarIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Wa...Am vazut destule golfuri...Da tre sa ai noroc a gasesti unu nebusit ..Sau nevopsit...E greu .
Comment
-
Da...Dar vezi tu,masinile sunt mai ieftine in germania decat in alte tari . Si sa iti cumperi o masina straina ,in afara de cele germane nu se merita
Comment
-
Dar este recomandabil sa-ti iei sh din Austria , Olanda sau altii nu din Nemtia . De ce ? Pt ca Nemtia are zone foarte mari fara limite de viteza pe cand la ceilalti nu este asa . In Austria eu nu am vazut 5 masini care sa merga peste 130-140 km/h . Si atunci ce preferi sa dai 5000 sa iei din Nemtia sau sa dai 6500 sa iei din Austria ? Bineinteles ca tu preferi Nemtia pt ca este mai ieftin dar si teapa mai mare . Eu prefer Austria sau mai bine Logan nou din Romania sa-l dezvirginez eu .Bafta in continuare .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
@Glontz:Glof 4 sau 5 1.4? Ai mers vreodata cu asa ceva? Eu da, si destui km...Dezamagire mare ( extrem de puturoasa, consum mare)
Plus ca un Golf 4 1.4 nu se poate compara cu un logan nou. Marea majoritate sunt niste carute
Acum fiecare cu cel doare: ori vrei masina ori vrei o fitza ( caci golf de 1.4 nu ti-l iei decat ca e vw, nu ca e o masina extraordinara)
PS: loganu de 1.4, atat la consum, cat si la 0-100 km/h e superior golfului de 1.4.
Golful mai are (poate) esp. Si mai multi km. Deci o masina de genul asta e doar strict de impresie ...Si nici aia f buna ca te faci de ras doamne fereste pe la stopuri cand te "face" un logan de 1.4
Comment
-
@glontz eu am fost personal in gemania si sa stii ca preturile nu sunt asa ieftine cum crezi tu...Cat despre golf cu motor de 1.4 ...Mai bine iti cumperi o dacie...Mi se pare absurd sa cumperi masina aia...Te rogi de ea la panta si nu exagerez....Daca te bagi in depasire cu ea si dupaia treci pe un logan de 1.4 zici ca loganul e BMW pe langa golfu ala....GOLF 4,5 cu motor de 1.4 nu sunt masini sunt carute parerea mea......Aceeasi poveste si despre ford focus cu motor de 1.4 ....Si eu prefer o masina noua si trabant daca ar fi dar sa fie noua...Sa fac eu 100.000 de km si dupaia sa o vand la fraeri care isi iau second hand....Gandestete si tu iti iei un A4 cu 150.000 km il tii 4 ani mai faci 100.000 km are deja 250.000 km nu ti se pare cam mult pentru o masina ....Sigur vei baga bani in ea ...+ ca nu stii ce a facut celalalt dinainte...Eu inainte sa am loganul am avut un bora si mam lecuit...Acuma am luat si un calibra si nu stiu cum sa ma mai scap de el desi lam luat cu carte de service si are o gramda de piese noi in el...Dar dintre logan si calibra daca e sa plec la mare cu loganul plec si nu e vorba de consum
parerea mea LUCRUL NOU E LUCRU NOU....Chiar daca viitoarea masina va fi un TATA sau orice noua va fi...
Comment
-
Originally posted by glontz View PostDa...Dar vezi tu,masinile sunt mai ieftine in germania decat in alte tari . Si sa iti cumperi o masina straina ,in afara de cele germane nu se meritaCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
@dannyel87 trebuie sa te contrazic.Golf V 1.4 tsi stii cati CP are? Vreo 140 deci nu cred ca e caruta,si nici nu te rogi de ea.Cat despre consum,este destul de mic,la performantele de care e in stare.Golf IV deja mi se pare veche si urata.Nu as da banii pe ea.Dar pe cinciar as da.Superba masina.Last edited by Pacco; 3 June 2008, 15:59.sigpic
Comment
Comment