Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tu aduci in discutie un Golf 1.4 tsi? ... Pai in primul rand nu'l gasesti sub 14.000 ... Si mai sus se discuta de golful 5 1.4 aspirat normal ( ala de 75 cp care e mai leneş ca Dacia 1310 ) ... Trecusi de la mere la pere...
    Last edited by Razzvan; 3 June 2008, 15:57.

Comment

• @Pacco era vorba de motoarele normale nu TSI ....Cel normal iti zic eu cat are 75 cp la o greutate cu masina cheala de 1400 kg...Deci este caruta ;)...Eu nu vorbesc aiurea cand zic ceva..Chiar am condus cele 3 masini si credema ca sunt varza....Nu le-as cumpara niciodata

Comment

• Da dar vb de golf V si IV de 80 respectiv 75 cai. E adevarat ca cel TFSI e un motor in adevaratul sens al cuvantului, insa ca pret, masina e mult peste un logan

Comment

• 21.000 1.4 170 cp ... Si'a luat un prieten curand

Comment

• Fratilor e vorba de SH.Masina noua e 15.390 E (CIP).Sh o gasesti la 12000 13000 daca are km putini.Si chiar si asa FSI are 90CP,cel de 1.4 16v.Dar nici nu se mai fabrica din cate stiu.Acum se fabrica tsi-ul.
            Last edited by Pacco; 3 June 2008, 16:02.
            sigpic

Comment

• @Pacco km putini cat sa fie ...Maxim 30.000 km la 12000 E nu cred asa ceva...Ce vezi tu pe mobile si pe autoscout iti zic sigur 90% sunt tepe.....Deci hai sa vorbim lucruri serioase aici....Si ia calculeaza tu pretul cu toate taxele sa vezi cat te ajunge nou....Si daca o SH mai pune si taxa de prima inmatriculare + drumul care nu este asa ieftin cum zic unii

Comment

• 1.4 aspirat normal 75 cp ( mai sunt si de 80cp)
                1.4 FSI 90cp
                1.4 tsi 140cp
                1.4 tsi 170 cp ... Astia sunt motorizarile de 1.4 de pe golf 5 ..

Comment

• Este una la mine prin zona,din pacate e 1.6 Fsi,10.890E,54000Km,recent adusa din Germania,inmatriculata,nu este full option,nu are toate optiunile,oricum are mult mai multe decat are Logan full option.Am uitat ce nu are,ca nu prea am dat atentie,avand in vedere ca e 1.6.
                  @razzvan Eu nu am vazut pana acum 1.4 tsi de 170 de Cp.Din cate stiu Golf GT are 170 de CP.
                  In fine,mie unu Golf V mi se pare o masina reusita.Eu nu aleg masina numai dupa CP,ci confort,siguranta,dotari,etc.
                  Last edited by Pacco; 3 June 2008, 16:12.
                  sigpic

Comment

• Pai golf GT are motor de 1.4 TFSI 170 cai ( motor cu compresor+turbo).
                    Nu stiu ce sa spun de golful acela de 1.6---11 000 euro 54000 km. E cu dus si intors. Poate sa fie lovita, poate sa fie facuta din 2 bucati ( posibil sa stii ). Multe necunoscute sunt in discutie atunci cand vb de un sh.
                    Ca asa iti pot spune si eu de o ruda care si-a cumparat un BMW 530 d 2001, full, piele crem si toate cele, pretul fiind 9000 de euro. Buba ascunsa : compresor aer conditionat care a cedat dupa doar 1000 de km. Iar operatia nu e deloc ieftina. Iar masina arata exceptional, 150000 km. (oare reali?)

Comment

• @Pacco la banii aia si la km aia iti spun 100% ca masina aia a avut ceva sau chiar are....Este un pret foarte foarte bun...Credema ca nici in Germania nu o gasesti la banii aia...Eu am un var care are shrot in Logresti (langa tg jiu) si credema ca stiu cum aduce masinile(lovite )le repara si le vinde la fraeri ;)

Comment

• Ce depaseste 100.000 km,la mine iese din discutie,da ai dreptate Golf Gt are 170 de CP si e 1.4.Cat despre pret,in total Golf V 1.4 tsi e 18.800E NOU.Dar era un exemplu de motor,ca nu e puturoasa.Prefer un Golf V 2.0 tdi si are tot 140 CP,dar performante putin mai bune,si consum mai mic,si costa cu 1000E mai mult.Mi se pare convenabil.
                        Oricum nu e masina puturoasa dupa cum spuneti voi,e modesta.Daca vrei Golf V performant iti iei Gti,sau R32.
                        @dannyel87 Da cine stie o avea ceva masina,dar oricum nu este foarte scump la mana a doua un Golf V,la vreo 50.000km.
                        Last edited by Pacco; 3 June 2008, 16:22.
                        sigpic

Comment

• Noi vorbeam aici de motoare aspirate. Fara turbo. Deci 1.4 tfsi 140 de cai exclus
                          Am spus ca motoarele de 1.4 aspirat ( adica 75 respectiv 80 cai) sunt lenese.
                          Cele turbo sunt beton ( am condus si sunt am fost f placut impresionat)
                          PS: motorul de 1.4 turbo benzina bate la fundu dieselul de 2.0 140

Comment

• Dannyel87:Lovite rau presupun ca vrei sa spui.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Eu stiu ca 1.4 de 170 cp e TSI nu TFSI ... Tfsi 'uri gasesti pe passat , pe eos.. Prin gama audi etc ...

Pacco nu e mai rapid si nici nu are dotarile de pe golf GT .... ( 1.4 170 cp are 7.7 s 0-100km/h iar dieselul are undeva peste 9s .. nici nu se compara )

later edit : 1.4 140 cp e TSI . Nu exista TFSI pe GOLF 5 simplu, nu mai confundati . Golf 5 GTI este singurul cu TFSI 200cp

@pacco e 1.4 aspirat normal de 75cp
                              Last edited by Razzvan; 3 June 2008, 16:34.

Comment

• Nu,ma refeream la 1.4 TSi,nu GT, si la 2.0 tdi.Dieselul e mai puternic.La date tehnice asa scrie.Comparatie:
                                -1.4 Tsi: 140cp,vmax=200 km/h,acc de la 0 la 100km/h=9.8s,consum=7,4 l/100km.
                                -2.0 tdi: 140cp,vmax=203 km/h,acc de la 0 la 100km/h=9,3s,consum=5,6 l/100km.
                                Din cate stiu 1.4 aspirat are 90 de CP.Exista si mai mic?Nu stiam .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google