Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Paccoe ultimu raspuns care ti-l dau ...Ca iara ma iau astia la p.... Pentru off....Gandeste si tu logic cu cat a luat ala golfu de il da cu atata...Iti zic castigul minim care se pune la o masina este de 500 E + taxa de inmatriculare + drumul deci mai scade cam 1500 -2000 E (nu stiu exact cat e taxa de inmatriculare) apai nu te supara masina aia nu o gasesti cu 8000 sub nici o forma....Deci e teapa 90%
    cat desre R32 e cam scump parerea mea pentru performantele lui ....Ia uitate la un leon cupra 24000 cu toate taxele sau un focus ST tot pe la 24000 daca nu ma insel....Si umileste R32 + ca motorul de pe golf este depasit....Sin toate astea aleg focusul ;)...
    acuma hai sa revenim la subiect....Este vorba de masini second hand vs logan nou dar preturile sa nu sara de 12000 cu tot cu inmatriculare....Pai vino cu ceva concret care este klumea....Nu cu avioane...Cand iei o masina la banii aia te duci cu ea la tester (de preferat in alt oras decat in cel din care iei masina...Nu de alta dar traim in RO si spaga e la putere) si o sa iti zica aia de acolo toata istoria masinii+ ca daca masina nu are carte de service nu are rost sa te mai uiti in bord la km pentru ca 100% nu sunt reali....Apropo tu de ce nu ti-ai luat second??...Eu am avut si m-am lecuit....Stiu ca nu se compara un audi,vw,bmw si lista continua cu loganul...Dar eu sunt roman si dupa cum zicea evreul sunt prea sarac sa-mi iau lucru la mana a doua

@Pacco faci o confuzie golf v 1.4 are 75 cp....iarcu dieselul acela de care spui tu este unul in Resita si m-am carat cu el BON la nr...are cutie automata DSG6 cu dublu ambreiaj si are 140 cp si sa luat cu un GTI si a ramas cam in urma
    @rocri vezi ca stii ;)
    Last edited by dannyel87; 3 June 2008, 16:41.

Comment

• Golf 1.4fsi 75CP = locomotiva (ca demaraj, nu ca forta).
      off-topic: exista golf GT? GTI da...Inca n-am vazut golf gti 1.4tsi second. Daca as gasi, poate m-ar "coafa" unul. Si ma rog frumos, de ce sa nu discutam de motoare turbo? Vorbim de sh-uri in general...Turbina a scos din anonimat firme ca subaru, mitsubishi, lancia, peugeot, audi...Deci liber la discutii despre benzinare turbo.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da seba ... 1.4 tsi 170 cp se mai numeste si Golf 5 GT .

total offtopic: stiai ca Aveo se numeste in unele parti Pontiac G3 ?

Comment

• Eu unul vroiam ceva la sh,dar cum imi trebuia mai mult de 10000E pentru una buna,m-am lasat pagubas.Dar data viitoare voi incerca.Eu unul intre Logan si Sh sub 10000E prefer Logan,pentru ca la sh are ani buni,km multi,muncita rau cine stie,poate si ceva incidente/accidente.
          sigpic

Comment

• Daca tot vb de motoare turbo, eu unul astept sa vad cum se comporta fiat bravo 1.4 t 150 de cai (17000 nou ).
            Cred ca sh pretul va fi f mic , tinand cont ca nu este o marca apreciata. Stie cineva daca a aparut sh? Ca eu unul nu am gasit.
            Alta variianta Fiat Grande Punto 1.4 t 120 cai... Iar nu stiu nimic despre ea.
            Asa ca hai sa ne uitam si in alte gradini, nu numai la alea nemtesti

Comment

• Pai e vorba de masini SH...Deci orice motorizare intra in discutie!A spus cineva de aici si pe buna dreptate, SH sub 8-9000 euro nu merita sa iei!...Sau poate doar masini care au facut istorie, anumite modele de Mercedes, Saab, Lexus(primul model e bestial)...Sau Audi Quatro!Am un vecin care luase un Nissan Skyline anii '60 cu 3 mil. Lei vechi!Dupa un an, masina arata ca noua si inca avea casetofonul original pe ea functionand!A facut-o sa arate ca din fabrica, clasica si originala!Ma rog...Aici intra la categoria pasiuni...Daca vrei masina de zi cu zi nu stiu cat merita sa te risti!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pacco...Are 75 de cai 1.4 ...Si 1.6 are 115 cai
                Last edited by glontz; 3 June 2008, 16:54.
                autocolante personalizate

Comment

• Fiat Grande Punto 1.4 si orice motor vrei o masina de rahat.Nu ma atrage design-ul,nu m-a impresionat prin condus,si nu ma impresioneaza nici firma.Mai mult m-a impresionat un Opel Astra 1.7 cdti(turbina de 2000E noua,ca cea de baza e cam puturoasa).In schimb Fiat Bravo arata destul de bine,nu stiu mai nimic despre masina asta.

@glontz 1.6 fsi are 115 Cp,si e mai puternica decat 1.9tdi.Despre 1.4 Fsi,eu am vazut si la 90CP.Acum stiu daca ala a mintit cand a scos la imprimanta anuntu.
                  Last edited by Seba; 3 June 2008, 21:27.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by iancucezar View Post
                    Alta variianta Fiat Grande Punto 1.4 t 120 cai... Iar nu stiu nimic despre ea.
                    Asa ca hai sa ne uitam si in alte gradini, nu numai la alea nemtesti
                    Am mers eu cu 120 cp ... Trage de rupe fiind masina usoara... Ala de 150 cp are 8 secunde 0-100km/h. Oricum nu le gasesti second .

Comment

• @csebalyn da putem vorbi de motoare turbo dar sa fie in limita pretului de 12000 E cu tot cu inmatriculare...Ca asa incepem sa comparam evo,subaru si alte masini cu loganu....Veniti cu masini cu turbo pana in 12000 si putem discuta....Desi nu prea cred ca exista

Comment

• Eu am condus un grande punto diesel de 1.3 90 de cai. Si mi s-a parut ok motorul. Din cate stiam eu (sa ma corecteze cineva daca gresesc) motoarele de fiat se mai gasesc si pe alte masini ( nu stiu exact care. Cine stie rog sa posteze)
                        Nu vad de ce motorul de 1.4 t 120 ar fi "neimpresionant". Ca design, aici totul e subiectiv. Eu unul cred ca arata bine. Si chiar nu cred ca e o masina de rahat. Doar ca ii s-a dus "buhu" ca nu e fiabila. Generatiile trecute aveau probleme, insa cele de acum sunt o alta mancare de peste.
                        Si cu ce e mai aratos un astra clasic? Sau cu ce e mai impresionant? Motorul de 1.7 cdti are 80 cai? Iar 1.3 fiat are 90
                        Care e deci mai impresionant?

Comment

• Ca sa iei o masina straina BUNa iti trebe 13 .000 pt un golf 5 din 2006 -2007 sau dak ai bani iti iei nou ,sau o octavia din 2003 -2006.
                          autocolante personalizate

Comment

• Razzvan...Dezvolta....Cum ti s-a parut masina? Reprize? Calitatea materialelor? Fiabilitate inca nu putem vb ca e masina inca noua.
                            Franele? Cum se comporta in viraje? Etajarea cutiei de viteze?
                            Asa-i ca e tare servo-directia ( mai ales in modul City)?

Comment

• Daca ti-o iei din "afara" gasesti destule cu mult mai putin decat 12.000euro....Problema e ca va mai trebui sa restaurezi, sau poate ai norocul s-o iei buna!Mentalitatea de la noi insa, in ansambul, nu da voie sa faci asa ceva...Aici sunt numai mercedesuri, bemveuri, VW si altele!Puterea cat mai mare si dotari cat mai multe!Multi habar n-au care e diferenta intre Mpi si FSI dar cumpara brandul!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu nu am zis clasic.Deci ce am condus era un Opel astra 1.7cdti (modelul nou),si era break.Are 110Cp.Dar are turbina cam puturoasa.Si ca (virgula)cumnatu n-a avut ce face,a luat o turbina noua,a dat in jur de 2000E pe ea.Si vreau sa zic ca nu-mi venea sa cred ce acceleratie poate sa aiba la 160 km/h.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google