Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Tudor_cj View Post
    Am un preten care are un Audi A4 2003 de vreo luna (12.300euro - 220.000km) si pana acuam o baga 68 mil intr-o LUNA. De bani aia imi cumparam un Prestige NOU
    Putea si ala sa dea km inapoi....Cine este nebun sa dea atatia bani pe o masina cu 220 mii km..Ori nu se pricepe, ori nu are ce face cu banii.
    In locul lui daca vedeam ca este groasa treaba cu masina..o faceam frumos de 150 mii km si-o maritam imediat !..si ma opream la primul dealer Dacia

Comment

• Deci masina arata super bine si interioru ii foarte bine intretinuta.

LE: Vezi ca sunt poze cu AUDI A4 la Meeting Cluj ;)
      2004 Dacia Logan 1.4MPi
      2006 Dacia Logan 1.5dCi
      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
        Am un prieten care are A4 2002 ( 140.000km) si de vreo 2 ani n'a bagat nimic in el ...

Hai sa nu ne amagim ...
        Nu am zis niciodata ca nu exista si oameni norocosi.
        Eu merg pe premiza ca imi cumpar doar masina pe care imi permit sa o intretin.
        Si daca as avea acum vreo 20000 de euroi tot logan as lua dar...Full options.
        si de restu...Tuning.

Comment

• Originally posted by Alex21 View Post
          ...Cine este nebun sa dea atatia bani pe o masina cu 220 mii km..
          Hmmm ... Majoritatea seria 5 BMW diesel au peste 200.000km si se cumpara cu 25.000 euro ...

kelemen pariem ca nu ai face asa ? Ti'ai lua un Civic/Focus sau un GTI ( ai mai strange putin) de exemplu ... Sau un 320i 2006 25.000 km cum si'a luat un prieten recent ...

Comment

• Originally posted by Tudor_cj View Post
            Am un preten care are un Audi A4 2003 de vreo luna (12.300euro - 220.000km) si pana acuam o baga 68 mil intr-o LUNA. De bani aia imi cumparam un Prestige NOU
            Daca nu deschizi ochii, deschizi portofelul..
            numar secundele

Comment

• Nu am idee de unde stii tu mai bine ce as face eu???
              esti medium cumva??

Comment

• O fi ruda cu MAMA OMIDA.

Comment

• ))) cine stie mai ! Si mai vrea sa si pariez cu el ! dati-mi careva 20000 de euro sa imi iau un logan full si sa il tunez, sa piarda RAZZVAN pariul

Comment

• @kelemen: Eu te admir pentru cat admiri tu Loganul . Personal recunosc ca daca as avea de bagat dintr-o data 20.000 de euro intr-o masina, nu mi-as lua niciodata Logana. Si stii de ce?! Pentru ca in opinia mea, oricat de mult te-ai stradui nu poti sa faci din KK bici si sa mai si pocneasca. La banii astia gasest masini noi mult, mult, mult peste Logan: Golf 1.9 si 2.0tdi, Astra H 1.7 si 19, Mitsubischi Lancer, toate in variante de vis si cred ca exemplele pot continua ... Ce poti sa schimbi la un Logan (oricat de multe imi vor spune amatorii de tunning ca poti sa schimbi) astfel incat sa faci modelele citate sa paleasca in fata bolidului tau fabricat la Colibasi?!!

Comment

• Se pare ca unii nu iau in considerare urmatorul lucru: iti iei o masina de 11000 ( logan 16v full), iar de restul alte lucruri: moto de ex. Tot nou....Si ai 2 lucruri care te satisfac la maxim.
                      Masina noua care te duce din a in b cu minimum de confort, plus ca e prietenoasa cu portofelul proprietarului, Iar motorul care te duce din a in b f rapid si e prietenoasa cu organismul proprietarului (descarcari de catecolamine si endorfine)....
                      Sau faci alte lucruri...
                      Sanatate

Comment

• Iancu cezar ai perfecta dreptate! Exact asta am spus si eu ceva in urma cu cateva luni. Poti sa faci foarte multe lucruri cu diferenta. Eu ma gandesc numai la cate tari as putea sa vad cu banii aceia .

Comment

• Eu ma referam ca daca as lua un logan full , tot ar mai fii cate ceva de inbunatatit la ea. (ma gandeam la un tuning estetic) Pentru Mers de zi cu zi nu i-mi trebuie un bolid,m-ati inteles gresit,la ce mi-ar folosi sa tunez loganul sa zicem la 300 cp??? Ce sa fac cu iei la gropile noastre? La ce mi-ar folosi sa o las cat mai jos??Sa lovesc masina in gropi?
                          daca as fi vrut masina de curse (sau de raliu) normal ca nu as fi luat logan!
                          Ma repet logan ptr mine e super ca o masina de strada si cred ca ,cu un 16,16v poti sa te si joci un pic Nu?

Comment

• Vorbiti prostii.Am si eu un tovaras are un A4 2004 (140.000 km) motor de 2.5 180 de CP.In afara de consumabile nu a schimbat nimic.Si masina e full are si piele si a dat 13000 din afara +1000 inmatriculare.Ce naiba da-o incolo nu ti-ar placea o masina ca asta?
                            @kelemen Prietene in caz ca nu stiai piesele si accesoriile de la VW sunt mai IEFTINE decat la DACIA.Pentru simplu motiv ca este Renault iar astia si celelalte firme frantuzesti au cele mai scumpe piese de pe piata.Asa ca sa lasam prostiile astea deoparte cu daca ai avea tu 20.000 E ti-ai lua tot Logan si l-ai tuna.Ai mai condus si altceva?
                            Last edited by Pacco; 18 June 2008, 09:33.
                            sigpic

Comment

• Nu Paco , pt mine lucrul nou este nou , cel vechi este vechi . Ca dotari da , ok , dar este tot vechi si are si 140000 km . Eu unul nu tin masina mai mult de 40-50 mii si prefer sa fiu primul care ii face . Poate sunt eu mai incuiat dar nu sunt invidios pe cei care isi iau sh . Nu sunt nici pe cei care isi iau noua , asa ca new product rules for my .
                              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                                @kelemen Prietene in caz ca nu stiai piesele si accesoriile de la VW sunt mai IEFTINE decat la DACIA.Pentru simplu motiv ca este Renault iar astia si celelalte firme frantuzesti au cele mai scumpe piese de pe piata.Asa ca sa lasam prostiile astea deoparte cu daca ai avea tu 20.000 E ti-ai lua tot Logan si l-ai tuna.Ai mai condus si altceva?
                                Eu am si un VW Polo de 1.4 8V...Piesele pe care le-am schimbat pe ea erau scumpe decat pe Logan ar fi, de ex. un parbriz fata e 400 lei + 70 montajul pe cand la Logan e 250 lei parbrizul...Ce-i drept, astea nu is preturi de service autorizat.
                                Last edited by beeci; 18 June 2008, 10:58.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google