Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu unul pot sa spun ca am 2 Loganuri ( am mai scris de cateva ori ) : unul , 08.2005 , 36000km l-am vandut la 13000 firmei unde lucrez , de cand l-am vandut au mers minim 5 soferi cu el ( cel mai mult eu si un coleg ) NU zdrangane nimic nici la PLASTICE nici la articulatie . Cand l-am vandut pe asta , mi-am luat alt Logan , are 1 an si 7 luni NU zdrangane , nu bate nimic , singura chestie este la un amotrizor pe spate cand ma urc in ea scartaie uneori . Mai am un vecin , il are din 2004 , cam 40000 km , la fel nu bate nu zdrangane si el este carcotas de felul lui .
    Patronul meu are xc90 . Nu are stricat la ea decat senzorul de la clima care nu se schimba independent ci cu tot panoul de comanda . Nu-l repara pt ca il costa cateva mii de ron .
    Patroana are X3 . Nu a stat anul trecut decat de 2 ori cate 2-3 saptamani in service pt ca in mers cand debraia i se oprea motorul . Si acum da sa se opreasca cateodata . Au schimbat softul masinii in service si degeaba . Bmw .

Mai sunt foarte multe masini cu probleme , mai cautati pe forumuri si veti vedea ca altii au probleme mai mari decat un zdranganit de plastic .
    Voi cumva cand v-ati cumparat Logan , ce v-ati asteptat sa primiti ? Q7 , Tuareg , X6 , Mazda 6 , si inca multe altele ? Pe naiba , multi au gresit pt ca au avut alte asteptari in privinta masinii decat cele corecte , au fost incantati ca si-au luat masina noua .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• X3-ul e teapa. Mai bine cumperi un BMW berlina la aceeasi bani si ai muult mai multe dotari.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Sa-mi fie cu iertare dar aia din "afara" nu prea se plang de calitatea plasticelor la Logan!Cand au cumparat masina nu au fost legati la ochi si au vazut clar cum e interiorul si uite ca lumea e foarte multumita de masina!Cine vrea stil decarteaza!Masina o iei asa cum e!Nimeni nu-ti zice la Reprezentanta ca are mahon, V12 si e decapotabila!Treaba e simpla, iti place, iti convine , o iei!Nu inteleg vaicarelile de DUPA!In special daca masina merge perfect si-si face datoria!Pe vremea lui Cheasca nu se mai vaita nimeni ca scartaie si paraie masina!Acum toti vrem OZN-uri si bolizi si uite cu ce ne-am ales pe sosele...Filme horror!Deci nu masina in sine are probleme...Ci factorul uman!
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu zic asa ...Masina noua e masina noua si...Loganul ptr banii care ai dam pe el,este mai mult decat cinstit.
          Eu cred ca este muuuult mai fiabil decat alte masini mai scumpe.

Comment

• Loganul nu este altceva decat o masina de familie intre 6 si 12.000 EUR care isi face treaba pentru care a fost creata. Daca dorim sa indeplineasca alte sarcini trebuie doar sa mai punem ceva "cascaval" si luam alta marca. E simplu.
            Da, mai sunt si loganuri cu probleme, dar trebuie sa vedem regula generala nu exceptiile.
            It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

• Pana la urma toate masinile mai pica , unele mai des altele mai rar . Am prieten cu Logan care la 30k a schimbat motorul in garantie ca nu mai avea compresie si gata (1,5 70cp) .Mai sunt altii care si-au cumparat masini din Germania si nu i-au dus pana acasa , NU este o regula generala , poti lua teapa sau nu . Pentru unii este mai avantajos sa aiba o masina noua si sa faca rabat la calitate , confort si siguranta iar altii prefera o masina uzata cu multe optiuni peste Logan (unele dintre ele facand uneori diferenta dintre viata si moarte ) si se risca sa plateasca la intretinere ceva mai mult in caz de pica ceva de pe ea . NU a facut nimeni ALEGEREA GRESITA ca si-a luat Logan sau ca si-a luat o masina SH , tine de mai multi factori alegerea asta si acestia difera de la om la om , Asa ca eu nu judec pe nimeni ca si-a luat Logan nou si ma astept ca nici eu sa nu fiu judecat ca mi-am luat golf 4 de 4 ani pt ca am fost constient cand am luat-o cati Km avea si la ce ma pot astepta sa cada si eu am hotarat ca asta e cea mai buna treaba pt mine . De fapt tot topicul asta e fara sens ca nu face decat flame intre cei care si-au luat Logan si cei care au sau ar vrea alta masina .
              Ca sa inchei ... Nu pot sa dau nici un sfat la intrebarea topicului .

Comment

• Eu sunt adeptul masinilor (si alte obiecte de uz indelungat) cumparate noi, cu garantie, etc.
                Cand am luat masina, cash, multa lume a incercat sa ma convinga sa iau un SH. Dar nu sunt adeptul. Stiam ca nu voi avea puterea financiara sa intretin altceva, mai ales ca nu prea ma pricep la motoare, mecanica, etc. Si nici la Logan nu am ales garantia extinsa, ca e furt pe fata. Singura problema a fost un amortizor schimbat pe garantie la 3000 km ca mi se parea mie ca are o vaga urma de ulei. Per total sunt super multumit de raportul calitate - pret la Logan.
                Da, si eu visez ca in viitor sa-mi permit un Volvo V70XC, S80 sau Saab 9-5 Aero, cu 0 km, dar mai am multe lucruri mai importante de realizat pana atunci. Oricum, am de gand sa tin masina actuala multi ani - in prezent imi este de ajuns sa imi fac treaba cu ea.
                GL-22-TOF

Comment

• Eu cred ca o masina noua e intotdeauna alegerea cea mai buna daca nu ai bani !
                  daca ai bani poti sa iti cumperi un sh mai dotat si daca moare ceva la ea ...Schimbi si gata.

Comment

• Sa inteleg ca cei care au logan nou si se plang ba de una ba de alta au fost obligati sa-l cumpere? Ca altfel nu-i inteleg! E la fel cu bancul ala cu rusii care faceau dragoste cu sotiile lor si a 2 a zi le chemau la sedinta de partid , unde le criticau ca-s curve!
                    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                    Andreea Trifu

Comment

• Mai plangaciosilor, de ce nu va luati elicopter. E mai comod si mai rapid.
                      Mai bine cumperi o busitura de prin germania fara garantie in care sa bagi banii cu furca poate la o saptamana dupa ce ai cumparat-o ?(am vazut multi). Si apoi mai e mandria bre. E ca si cu nevasta: mai bine una noua decat una rodata de tot orasul.

Comment

• Am condus de curand un clio Rs 172 cai...97000 km, carte service, tot ce trebuie, fara incidente....Pret...9000.
                        Daca nu aveam Loganul, il luam eu
                        Inca o chestie: masina noua e pt oameni comozi;)

Comment

• Originally posted by iancucezar View Post
                          masina noua e pt oameni comozi
                          Si pentru pretentiosi, pentru cei care nu au habar de masini, majoritatea femeilor, si lista ar continua....
                          GL-22-TOF

Comment

• Am trait sa le aud si pe astea...

Comment

• Daniel inseamna ca tu te consideri femeie ?

Iancu pt ca nu vrem sa umblam cu o vechitura ne consideri comozi ? Inseamna ca sh este pt smecheri ? Ca multi de aia isi iau sh , pt ca este altceva si nu este facuta in Romania ( snobism sau ce este ), numai fite dar cand o repara....... Stiu pe cineva cu BMW sh care o tine in curte de 3 luni pt ca nu are bani de taxa de inmatriculare . El e smecher , are BMW cu 240000km eu am Logan nou .Al doilea nou .

Daca este pt smecheri iti spun o vorba : sunt 2 feluri de smecheri , aia care fac si aia care zic ca fac . 'Smecherii ' de mai sus din care categorie fac parte ?
                              Last edited by FLORIN77; 26 June 2008, 06:31.
                              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Poate asteapta omul sa platesca si el o taxa mai normala , eu unu am platit 5450 RON taxa si acum trebuie sa le cer dupa noua lege vre-o 2000 RON inapoi , am achitat taxa cu toate ca stiam ca trebuie sa umblu dupa aia sa recuperez din bani nu mai sa merg la munca cu golful si nu cu Loganul . Tot ati auzit voi de masini care pica inr-o saptmana ... Dar scuza-ma daca nu deschizi ochii atunci cand o iei deschizi ulterior portofelul . Golful asta l-am verificat la reprezentanta in Romania prin telefon si stiam tot ce s-a facut la el , pana acum nu am schimbat nimic la el si nici nu am avut ce sa imbunatatesc peste ce are si merg pe 20 k facuti de mine (si nu merg incet cu el ). Nu sunt contra Daciei , mai am doua Dacii dar daca se poate mai mult confort si siguranta de ce nu ?
                                Tot vorbiti de Bmw -uri pisicuta si alte masini care la echiparea care o au din anii 90 sunt peste Logan ,ca mai cade o piesa ceva DAR e 2000 de euro masina nu 11000 cat costa Loganul si aici vorbesc de un BMW din 95 si gasesti si mai ieftin .Daca vrei sa nu iti cada iei ceva mai nou , Duceti chestia asta la extreme punei la o extrema o masina noua si scumpa (Loganul ) si la cealata extrema o masina care costa o cincime din pretul Loaganului , de ce nu pui o masina care e in banii Loganului ? Care nu are 15 ani ? Pana si golful meu e mai ieftin (cu mult )fata de un MCV pe motorina cu AC
                                Vorbiti de Loagan de parca ar fi masina la care nu pica nimic si nu costa nimic intetinerea , ei bine deschideti ochii oameni buni ca e plin forumul de probleme si o revizie la Logan m-a costat cat una la Golf 4 si a fost facut-a la reprezentanta nu in spatele blocului . Eu am avut Logan si acum am Golf, nu stiu cati din cei care trag asa tare pt un Logan nou a avut Golf 4 , nu a fost multumit de el si luat Logan dupa aia .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google