Scuza-ma tu esti un caz fericit . Dar oricum sa stii ca masinile cu revizii facute in spatele blocului cu piese de la dezmembrari cum le cumpara majoritatea pica mult mai repede si mai des comparativ cu una cu un program de service ca la carte . Degeaba schimbi tu uleiul si filtrele la 10 -15000 km daca restul nu le schimbi la timp ci doar cand pica cum fac foarte multi . Si cand pica se dau de ceasul mortii cand vad cat costa sau ca nu gasesc piesa .
Logan vs Masini la mana a 2-a
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by FLORIN77 View PostDaniel inseamna ca tu te consideri femeie?
Loganul l-am ales dintre: Cielo, Matiz, Fabia, masina sh, si alte modele disponibile acum 2 ani la 10000 eur max. Stiam ce cumpar, cumnatul avea model identic, de vreo 4 luni, si nu m-am plans niciodata de calitatea interiorului, stabilitate, etc. La cati bani dai, atata primesti. Este un raport calitate - pret destul de corect, dupa parerea mea.
Cumnatul si-a vandut Loganul modificat acum 8 luni, a mai pus 2000 eur si a luat un Megane 2 din 2005 cu 77.000 km facuti exclusiv in tara. A schimbat coloana de directie, si acum are de schimbat niste bucse, pivoti, si alte elemente pe la articulatii. Si Meganul mai scartaie, pacane si alti greierasi de pe drumurile patriei.
Loganu este o masina de familie, de la care nu putem avea pretentii sa poate lua viraje cu superviteza, racing, demaraje. Suspensia mi se pare confortabila la drum lung, chiar mai buna decat la un Peugeot 206 NOU.
Oricum, asa cum a mai spus un coleg, "sunt prea sarac sa-mi NU imi iau un lucru nou".
Dar oamenii au preferinte diferite... Fiecare cu parerea lui.
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostSi pentru pretentiosi, pentru cei care nu au habar de masini, majoritatea femeilor, si lista ar continua....
astept sa-mi faci un training despre ce inseamna, cum se construieste si cum functioneaza o masina. Explicatii tehnice, cu argumente clare, ca sa ma "luminezi" si pe mine care sunt motivele sa-mi bag banii intr-un harb de 8 ani, la care sa mai platesc 8 ani rate, de dragul de-a avea passat...Care inainte de a ajunge sa-l platesc, e numa bun de programul rabla.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Daniele, te cam contrazici singur. Mai sus dadeai dreptate lui Iancu si chiar completai iar acum zici ca-i buna noua.
Domnilor, masina noua mi-am luat pentru ca am vrut ca 3 ani sa n-am treaba cu nimic, in sensul ca am o garantie care cat de cat ma linisteste. Ce zice domnul Iancu mai jos, e o mare stupizenie. Nu am luat masina noua pentru ca sunt comod, am luat noua pentru ca asa am vrut, pentru ca masina avea 4 km la bord si nu 200k, pentru ca nu vreau sa schimb chiulasa dupa 5 luni, pentru ca nu vreau sa bag 20 mil in placute dupa 1 luna adusa din germania, pentru ca nu vreau sa dau 10 mil pe un senzor de blocare a usilor la 2 luni dupa ce am adus masina. Toate astea sunt pe bune, patite de prieteni ai mei. Fie ea si dacie, stau linistit 3 ani dupa care probabil nu o mai tin. O dai si iau alta noua. Am mai facut si un Casco si chiar mi se rupe de orice problema. Cu orice mi s-a parut ciudat, am fost la AMG Pantelimon si am fost servit cu promptitudine.
Asadar, nu am luat masina noua din comoditate ci pentru linistea mea sufleteasca si cea din buzunar.Last edited by iuli81; 26 June 2008, 11:12.
Comment
-
Si ma rog de ce ar fi o stupizenie? Masina noua nu inseamna comoditate? Nu inseamna absenta prezentarii la service in vederea reparatiei, deci comoditate? Nu inseamna ca nu trebuie sa alergi si sa cauti o masina SH bun ( caci exista, nu mai ca trebuiesc cautate mult si bine)?
Asta e "stupizenie"?
Chiar tu ai spus ca ti-ai luat masina noua,(ca si mine si multi altfel de altfel) pt ca nu vrei sa ai probleme cu ea....Deci un confort psihic si monetar crescut...Deci comoditate.
Inainte de a mai face genul asta de afirmatii, incearca sa vezi substratul si dupa sa faci comentarii rautacioase.
Comment
-
Originally posted by alinrehau View PostVorbiti de Loagan de parca ar fi masina la care nu pica nimic si nu costa nimic intetinerea , ei bine deschideti ochii oameni buni ca e plin forumul de probleme si o revizie la Logan m-a costat cat una la Golf 4 si a fost facut-a la reprezentanta nu in spatele blocului . Eu am avut Logan si acum am Golf, nu stiu cati din cei care trag asa tare pt un Logan nou a avut Golf 4 , nu a fost multumit de el si luat Logan dupa aia .
Si crede-ma ca si eu am avut de ales intre astea 2, si am ales clar Loganul, pentru ca e masina noua, nu o masina cu 100.000-200.000 km care a fost alergata prin Germania, pe autostrada sau pe cine stie ce drumuri, in care au stat "n" persoane si cu care cine stie ce s-a carat, de-a lungul timpului. In plus, nici nu stii cu ce piese/consumabile s-au facut reviziile la ea.
Comment
-
Nu sunt comentarii rautacioase Iancule, dar chiar mi se pare ca gandirea ta in cazul asta nu e logica deloc.
Deci... Daca mi-am luat masina noua si nu vreau sa fiu tot cu masina in service, inseamna ca sunt comod, nu? (absenta prezentarii la service in vederea reparatiei, deci comoditate)
Cred ca nu are rost niciun comentariu in plus.
LE: "stupizenie" in general, nu o lua personal. Nu jignesc pe nimeni.Last edited by iuli81; 26 June 2008, 11:31.
Comment
-
Eu cred ca iancucezar a vrut sa spuna altceva cu "oameni comozi". Din argumentele lui seamana mai mult a oameni care vor sa stea linistiti, comod pe canapea acasa decat prin service cu banii in mana toata ziua.
Am postat inainte sa vad postul 650. Asa ca am avut dreptate .Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Pai ok Iancule, asa fac dar din cum pui tu problema, asta e un lucru rau ca am luat noua si is "comod". Acum sper sa nu o dai la intors ca daca recitim postarile de mai sus, se cam intelege ce ai vrut sa zici si nu sunt singurul care am inteles asa.
Daca nu e asa, explica-te cum trebuie, sa intelegem si noi, astia mai grei de cap (eu).
LE: cred ca am inteles acum. Se pare ca am inteles gresit "tonul" pe care ai spus ca masina noua inseamna "comoditate". Pana la urma se pare ca toti gandim la fel, in cazul asta.Last edited by iuli81; 26 June 2008, 11:42.
Comment
-
[QUOTE=iancucezar;140337] Masina noua nu inseamna comoditate? Nu inseamna absenta prezentarii la service in vederea reparatiei, deci comoditate? Nu inseamna ca nu trebuie sa alergi si sa cauti o masina SH bun ( caci exista, nu mai ca trebuiesc cautate mult si bine)?
Nu dau la intors nimic...Masina noua= comoditate= lipsa de griji. Asta se intelege din posturile mele, nu inteleg de ce tu nu vezi asa, cand altii vad.
Sanatate.
Comment
-
Ma repet, ca se se vada ca am inteles. Am scris si mai sus asta. Pana la urma m-am aprins putin aiurea. De fapt si iancu zicea cam acelasi lucru dar pe mine m-a enervat rau cand am citit pentru ca initial am crezut ca aia e parerea lui despre noi si ca el e altcumva, mai smecher ca are SH si sta prin service, deci mai putin comod.
Dar, e bine ca s-a ajuns aici pentru ca am lamurit si problema asta. Comoditate, asa e... Ma simt relaxat ca am masina noua cu garantie si Casco.
Comment
-
Noroc ca mi-ai adus aminte, Iuli, ca vroiam sa-l intreb ceva pe alin.
@alinrehau: Ai facut Casco la Golf?
Comment
Comment