Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca si posturile mele reprezinta exact ideea lui Iancucezar. Nu am vrut sa spun nimic altceva, decat ca eu am ales masina noua atat pentru mine, pentru linistea mea, pentru a nu pierde timpul cu reparatii (am nevoie de ea ZILNIC), pentru sotie, pentru lipsa mea de cunostinte in domeniu auto (acum 2 ani, de atunci invat continuu....).
    Asa stau si dorm linistit, stiind ca masina e OK, ca nu am de umblat cu ea prin service-uri, etc
    GL-22-TOF

Comment

• Pai nu de aceea ne-am luat toti masini noi? Ca sa stam linistiti atunci cand plecam la drum, sa nu pice ceva...NU mai avem nevoie de inca o sursa de stress, ca si asa avem multe pe cap, si daca mai punem si masina pai atunci facem AVC, atacuri ischemice tranzitorii, microinfarcte cerebrale, infarct miocardic, ulcer etc..
      Deci noua si stam comod
      Stima si multi km fara incidente.

Comment

• Da fratilor, e ca naiba.... Toti am zis acelasi lucru doar ca noua ni s-a parut ca voi spuneti despre noi ca suntem comozi si ca e rau sa fim asa. Eu unu m-am lamurit si ma bucur ca E CLAR acum de ce am ales MASINA NOUA.

Comment

• Caz in care, comoditate = inteligenta. Mie asa mi se pare. Mi se pare mai "destept" sa alegi sa nu dai bani in plus. Sau?
          deci, cum raspunsul la intrebarea mea n-a venit si de fapt s-a vrut sa se exprime altceva decat s-a reusit de catre iancucezar si danielliviu, consider discutia incheiata. Cum su fost cateva cereri de inchidere a acestui topic, ma conformez si momentan se inchide. Parerile subiective (mai mult) s-au cam spus, cle obiective la fel, deci pana la noi solicitari, topicul va fi "suspendat".
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google