Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Logan vs. second hand

De acord cu Baldur.
    Cand m-am dus sa platesc avansul, taximetristul mi-a spus o chestie care mi se pare exacta: daca (1) nu esti din ala care poate arunca linistit banii pe fereastra si (2) nu iti trebuie masina cu care numai si numai sa te dai fitzos, atunci ia-ti masina autohtona. Plus ca masina noua e sfanta!
    Martinel rules!

Comment

Posibil,doar ca sunt probleme si la masinile astea noi,si au sub un an,lucru care la o masina straina..mai rar
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Calculator taxa speciala pentru inmatriculare masini second hand aici
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu am o DSN care face 4 ani, cca 40.000 km si pot sa va spun ca pana acu am cheltuit sub 1 mil ROL in 4 ani pe niste piese defecte nesemnificative cum ar fi bec etc...
          Acu am luat LOGAN si sunt f multumit!
          CsB
          Ambition 1.6 MPI

Comment

Stiu pe cineva care a adus un FORD c-max din Germania din 2004 cu 60.000 la bord la pretul de 15.000 cu toate taxele...
            Dupa o luna a cheltiut vreo 200€ pt o def la AC iar dupa 3 luni a picat ambreiajul si am mai scos din buzunar peste 1.000€ ....
            Cre ca neamtul stia de ce vinde masina care la prima vedere arat exceptional!

Cand am auzit eram f fericit ca am luat LOGAN ambition cu 8.800€ si 3 ani garantie. (oricum nu aveam 15.000 ;) )
            CsB
            Ambition 1.6 MPI

Comment

Sau pur si simplu a avut omul ghinion...oricum...e loterie si cu astea SH

Comment

pai vedeti... decat sa cumperi cine stie ce masina de lux la preturi cat un logan si sa-ti cada dupa 2-3 luni, mai bine coboti un pic (mai mult) stacheta si iti iei un logan, de care poti fi sigur ca va merge. cate a mai patimit loganul meu si uite ca nu s-a rupt nimic si face 2 ani acum in aprilie...

Comment

Plus ca la o masina noua ai si garantie cu care poti sta linistit daca cade ceva la ea.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by 2fast4u
                    pai vedeti... decat sa cumperi cine stie ce masina de lux la preturi cat un logan si sa-ti cada dupa 2-3 luni, mai bine coboti un pic (mai mult) stacheta si iti iei un logan, de care poti fi sigur ca va merge. cate a mai patimit loganul meu si uite ca nu s-a rupt nimic si face 2 ani acum in aprilie...
                    Asteapta-l sa faca 3 ani ,sa iasa din garantie :smiley-evil:

Comment

hmm, aici e batalie buna, Logan vs SH'uri. Multa lume spune ca cele de dincolo merita banii, sa fim seriosi, orice carutza aduci de dincolo, aici sigur mai bagi bani in ea, noi tineret mandria tzarii, ne trebuie si tuning, deci aduci una de dincolo, bagi bani in ea, mai bagi alti bani pt tuning, ai ajuns la sapa de cauciuc. Loganu` il cumperi, ai si garantie pe el, si mama nabii, e nou ma. Intradevar e putin uratzel, ca nah, dar acum, modelele caroseriilor mai noi sunt mai dragutze, cu putin tuning, arata si loganu` european. My vote goes to Logan.
                      http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                      http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Pai acum nu mai merita banii Sh-urile de afara, mai ales daca sunt non-euro sau euro 1,2, datorita taxei de inmatriculare.

Comment

da, clar, am inteles ca au pus niste taxe la prima inmatriculare .. de` nu te poti apropia

Comment

Nu cred ca va avea viata lunga acea taxa. Ea cam incalca dreptul la libera circulatie a bunurilor, principiu fundamental al UE.

Just my 2 cents
                            numar secundele

Comment

da mai, dar vezi, ei trebuie sa-si apere productia interna .. Doamne da sa fie adev ce spui

Comment

Lasa ca oricum Dacia a vandut destule masini...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google