If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai o sa fie taxa aceasta 1-2 ani din cate am auzit a existat si in tarile care au intrat in UE inaintea noastra si dup-aia a disparut.Momentan se merita sa iti aduci masina,si sa platesti dincolo asigurarea,din cate stiu in jur de 600 euro pe an,cu casco nu stiu ce faci....oricum in 1-2 ani dispare...si poti inmatricula linistit (asa as vrea eu sa fie )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Ceva de genu,dar tre sa plateasca pentru ea,asigurarea care la noi in Romania ar fi cateva milioane...la ei e cateva sute de euro
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
da, asa e .. oricum, lately nici de pe dincolo nu-i prea recomandat sa iei carutza ... cica si acolo dau astia km inapoi fara rusine. Mi-a spus tata, care a venit recent de dincolo...nu mai e cum era inainte ...
Taxele astea aiurea pentru SH vor disparea clar. Mi-a spus un prieten avocat ca in Ungaria au facut la fel dupa aderare ... si au navalit oamenii cu proces la CEDO. Statul a pierdut si au trebuit sa le scoata. Prietenul asta mi-a zis sa-l recomand la oricine isi ia dupa 1 ianuarie masina second hand, ca abia asteapta sa-i faca el procesul.
e putin deplasata comparatia(parerea mea) pt ca nu poti compara o masina noua cu una sh, un prieten de-al meu a cumparat un mondeo cu 8500 euro, 90 000km pe bord(da cred ca a fost mesterit) si a si bagat-o in service, astept sa vad cat o sa plateasca
Pai,o fi luat-o omu lovita,sau a bagat-o pentru verificare sa vada ce are bun..ce nu are daca mai trebuie investit in ea ...
LOGAN = Net superioara unei masini SH ....
Ai garantie nu stai cu grija ca se strica nu stiu ce ... pe cand daca iti iei un SH e durere cu reparatiile ..
Am un prieten care si`a luat o Skoda Octavia SH din Pitesti ...
A gasit`o si mai ieftin ... 90.000 km la bord parea buna cat de cat ...
Dupa nici 2 saptamani dupa ce a luat`o a inceput sa cedeze ...
Primu lucru i s`a stricat incuietoarea de pe fata partea soferului si avea inchidere centralizata asa ca era mai greu sa o repare ... Si probleme continua sunt convins ... Asa ca LOGAN NET SUPERIOR
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment