Pai o sa fie taxa aceasta 1-2 ani din cate am auzit a existat si in tarile care au intrat in UE inaintea noastra si dup-aia a disparut.Momentan se merita sa iti aduci masina,si sa platesti dincolo asigurarea,din cate stiu in jur de 600 euro pe an,cu casco nu stiu ce faci....oricum in 1-2 ani dispare...si poti inmatricula linistit (asa as vrea eu sa fie )
Logan vs Masini la mana a 2-a
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
oricum acum ne cam doare`n basca ... io-mi iau cotetz din germania, o inscrie sor`mea in italia si tata umbla cu ea in romania ... un exemplu
Comment
-
Ceva de genu,dar tre sa plateasca pentru ea,asigurarea care la noi in Romania ar fi cateva milioane...la ei e cateva sute de euroPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
da, asa e .. oricum, lately nici de pe dincolo nu-i prea recomandat sa iei carutza ... cica si acolo dau astia km inapoi fara rusine. Mi-a spus tata, care a venit recent de dincolo...nu mai e cum era inainte ...
Comment
-
Taxele astea aiurea pentru SH vor disparea clar. Mi-a spus un prieten avocat ca in Ungaria au facut la fel dupa aderare ... si au navalit oamenii cu proces la CEDO. Statul a pierdut si au trebuit sa le scoata. Prietenul asta mi-a zis sa-l recomand la oricine isi ia dupa 1 ianuarie masina second hand, ca abia asteapta sa-i faca el procesul.Martinel rules!
Comment
-
golf 4 ... sau japoneza vreau io
Comment
-
e putin deplasata comparatia(parerea mea) pt ca nu poti compara o masina noua cu una sh, un prieten de-al meu a cumparat un mondeo cu 8500 euro, 90 000km pe bord(da cred ca a fost mesterit) si a si bagat-o in service, astept sa vad cat o sa plateasca
Comment
-
Comment
-
pai daca iti cumperi masina, dupaia s-o bagi in service ... nu sux?
Comment
-
Pai,o fi luat-o omu lovita,sau a bagat-o pentru verificare sa vada ce are bun..ce nu are daca mai trebuie investit in ea ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
LOGAN = Net superioara unei masini SH ....
Ai garantie nu stai cu grija ca se strica nu stiu ce ... pe cand daca iti iei un SH e durere cu reparatiile ..
Am un prieten care si`a luat o Skoda Octavia SH din Pitesti ...
A gasit`o si mai ieftin ... 90.000 km la bord parea buna cat de cat ...
Dupa nici 2 saptamani dupa ce a luat`o a inceput sa cedeze ...
Primu lucru i s`a stricat incuietoarea de pe fata partea soferului si avea inchidere centralizata asa ca era mai greu sa o repare ... Si probleme continua sunt convins ... Asa ca LOGAN NET SUPERIOR
Comment
Comment