If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ce e nou e nou ce e vechi e loterie
si eu pot sa zic ca am mers foarte frumos cu masina n-am turat-o,nu m-am dus la raliu cu ea etc,etc doar la piata m-am dus cu ea si in vichend la iarba verde
eh..mai sunt de aia care au si acum(dupa 2-3 ani de cand au luat masinile) celofanele pe scaune
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Cunosc pe cineva care intr un an de zile a schimbat 3 golfuri si pana la urma si a luat logan DCI...masina noua e masina noua...A avut pb cu alea SH la greu..si erau aduse toate din Germania...;)asa ca...Dar omul calatorea mult cu ele nu le lua ptr fitze..si e super multumit de logan DCI
inainte de logan am avut renault 19 chamade daca putea masina aia ma batea cate a suportat de la mine......dar a inceput sa pape bani...... piese... directie ...suspensi..... o masina sh nu mai e ce a fost pana in anii 95 adica si nemti sau smecherit mai umbla la chilometraj....la una la alta......
asa ka parerea mea e ca o masina noua e masin anoua......
...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
eu mi-am luat logan...nou...in ianuarie...si cand au inceput caldurile a inceput sa puta...dar mirosea asa de tare cauciucul ala...prima data am zis ca-i de la covoare...le-am spalat.....le-am tinut in apa cu detergent...le-am uscat la soare....nu le-am pus...dar tot putea in masina a cauciuc...si un cauciuc puturos...acu'...dupa 5 luni...si caldurile astea...nu mai pute asa tare...e bine...am bagat si vreo doua deodorante de masina...
asa ca nu oricine suporta mirosul de cauciuc nou...si loganul nu e o masina care sa miroase bine de noua....ca toate-s ieftine in ea...
Toate cele bune membrilor acestui forum!Doresc sa spun ca am ales Logan Prestige dupa o atenta analiza ,legata de posibilitatile mele financiare,de ce urmeaza dupa ce cumpar o masina;am dorit o masina spatioasa ,comoda pt. mine si familia mea;am optat pt. garantia extinsa de 3 ani.Am consultat multi cunoscuti care au Logan de peste 2 ani;deasemeni multi care au SH si am facut alegerea.Sper ca am facut o alegere buna.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment