Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

parerile sant impartite.multi vad loganul ca masina saracului.si asa e.daca as avea bani as lua o masina mai buna dar noua.cu putin noroc(se poate sa apara si surprize neplacute,ca de altfel la oricare tip de masina)duci loganul linistit fara probleme,fara sa bagi alti bani inafara de consumabile,benzina si revizii,pina la 200000km.am dus o dacie cu injectie pina la 100000 si inafara de cauciucuri(montana)pe care le-am schimbat la 74000,nu am facut nimic inafara de revizii si am renuntat la ea cu parere de rau caci mergea f.bine nu consuma ulei iar totul era ok.pardon aparuse rugina la aripi dupa 7 ani
    Last edited by dumas; 15 August 2007, 22:19.

Comment

Originally posted by suru
      asa e cum ziceti loterie.unii nu isi pot lua logan de figuri de exemplu.
      stiu eu pe cineva dar nu dau nume,oricum poate vede postul si se simte dar nu ma intereseaza.
      a avut logan la vandut si mi zicea ca loganul e parci ca stai ca pe buda etc,prosteli din astea.vezi doamne avea omul un passat obosit de dincolo.acum la dat si are matiz.ce ar trebui sai zic eu acum?
      ma abtzin no coment
      k e vorba de masini de dincolo si-a luat unul un seat leon de dincolo si lo dus la tester in bucuresti spatele si lateralul erau numai kit si o mai dat si 10.000 de euroi pe el) si vine la mine si imi zice asta si yo ii zik asta e frate prostia si inganfarea se plateste
      sigpic
      astra h 1,7 cdTI

Comment

Asta este, am un prieten bun care si-a luat un WW passat break, are 150k si a dat 14000 pe el din Germania. Dar si-a pocnit-o putin si a dat 1500 pt un stop si o mica indreptare de tabla si nu mai stiu ce. Dar e omul mandru ca are WW si se uita la altii de sus. Asta numai la romani poti vedea, multi straini am auzit ca isi cumpara logan pt ca este ieftina pt o masina noua si totusi este sub sigla renault.

PS Am observat pe forumuri ca pe masura ce creste pretul masinii sunt mult mai putine probleme, de exemplu la Ambition nu prea am auzit, la celelalte mai ieftine da, ceea ce ma duce cu gandul la calitatea asamblarii ei. Au mai multa grija de cele mai scumpe, sunt mai binre finisate, ceea ce nu ar trebui sa se intample dar mai dureaza pana cand muncitorul roman va fi profesionist 100%?. Este numai o observatie nu stiu daca am dreptate

Comment

pana la urma mentalitatea romanului este de ce sa imi iau eu dacia ca sa zica lumea ca nu am bani multi ...lasa ca mai bine imi iau una straina dar folosita ca o sa zica vecinul ...uite mai si pe asta are masina straina...dar cand se strica plange cat ii zic aia ca trebuie sa dea pe reparatii.piese
          sigpic
          astra h 1,7 cdTI

Comment

valyR, dintre cunoscutii mei posesori de logan, versiunea maxima posedata e laureate... si sunt care au logan de mult, majoritatea preference si cu motor de 1.4. nu s-a plans nici unul. eu cred ca printre masinile cu care face concurenta loganul are cel mai bun raport calitate-pret. cat despre sh, ma gandesc numai la faptul ca trebuie sa iti comanzi de cine stie unde piese daca se strica ceva si astepti pana mori dupa ele. si asta a contat in decizia mea de a alege logan in locul unei straine sh

Comment

valyR e o chestie de statistica: masini ieftine sunt mai multe deci si masini cu probleme vor fi mai multe.In mod cert nu poti compara nr de Preference vandute cu nr de Ambition vandute.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

da, cred ca ai dreptate Rocri, uite ca la asta nu m-am gandit. Eu am luat logan printr altele( cu toate ca au ras de mine la servici ca imi iau caruta cu veioza in spate ) si nu in ultimul rand..... pt ca e facuta in RO sub licenta straina. In felul asta am pastrat banii in RO si cred ca unii din ei au ajuns si la nea "NAE" ) In Europa mai ales in Franta est ff dezvoltat modul asta de a gandi, nu este patriotism desuet, se zice ca nu poti fi bogat intr-o tara saraca.

Salutari la toata lumea

Comment

eu am prieteni care vand masini aduse de dincolo.adica cu asta se ocupa.
                  stiu n cazuri de probleme aparute la ele si mai mult hibele care le au si cum se remediaza pentru vanzare.aprope 100% ce sunt in piata au km dati inapoi.
                  sunt unele aduse de exemplu kiar noi de dincolo unde au fost inundatiietc.
                  masina noua e noua.
                  mai sunt si cazuri cand cunosti persoana de la care cumperi cum a luat un prieten de al meu un preferance cu 2000km reali de la un batran.masina de garaj.dupa un an inca miroase in interior cum mirosea a mea cand am cumparato.

Comment

Originally posted by suru
                    eu am prieteni care vand masini aduse de dincolo.adica cu asta se ocupa.
                    stiu n cazuri de probleme aparute la ele si mai mult hibele care le au si cum se remediaza pentru vanzare.aprope 100% ce sunt in piata au km dati inapoi.
                    sunt unele aduse de exemplu kiar noi de dincolo unde au fost inundatiietc.
                    masina noua e noua.
                    mai sunt si cazuri cand cunosti persoana de la care cumperi cum a luat un prieten de al meu un preferance cu 2000km reali de la un batran.masina de garaj.dupa un an inca miroase in interior cum mirosea a mea cand am cumparato.
                    pai sunt unii care le tin de expozitie si apoi le vinde de la ei trebuie cumparate
                    sigpic
                    astra h 1,7 cdTI

Comment

• stiu pe cineva la fel care are un peugeot 307 de vreo doi ani si are 5000km.sta in garaj,la dat la ziar si na sunat nimeni.a dat pe el 18000e si a zis ca il da si cu 10000e.e boboc.

Comment

• 307 e o masina frumusica, dar e micuta, de dama

... ca tot am vrut s-o spun si nu gasesc ocazia potrivita... la noi in satu mare e boala cu masinile aduse din Germania. Am un mesaj pentru obsedatii de masini nemtesti (si mie imi plac, e drept): fratilor, si trabantul e nemtesc

Comment

• Originally posted by Seby
                          si trabantul e nemtesc
                          sigpic
                          astra h 1,7 cdTI

Comment

• eu merg dupa lozinca : nu iti cumpara masina pe care ti-o permiti ... ci p aceea care ti-o permiti sa o intreti !

Comment

• Uite, colegu' de lucru si-a luat un Golf IV de 1.4 16 V 145000 km. cu 7800 Euro., inscris, totul lui tot. Personal prefer sa fac eu cei 145000. Deci mai bine una mai modesta dar noua, decat una cu atatia km la bord, care eu i-as face probabil in 5-7 ani.

Comment

• Si eu am avut de gand sa imi iau un SH (Ford Focus 1,6 56.000km 2004) il gasisem la 7600, dar am zis (dupa mai multe consultari cu prieteni care sunt dealeri de masini) ca mai bine un Logan nou. Asa ca am ramas la ABS Plus 1,6MPI.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google