Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• loganhater tu ai intrat pe forum doar sa ne spui ce prost e loganu?
    ai muncit u si zi si noapte ca sami iei mie logan? deci lasane nene ca nu avem nevoie de tine aici pe forumu asta...
    eu sunt constien ca , cu 12mii si ceva care i-am dat pe mcv imi luam un passat sh de statea ``matza in coada``

PS. ptr loganheater deci explicami eventual pe PM de ce ai intrat pe acest forum daca nu ai logan?sau nici macar nu vrei sati iei logan?

sigpic

Comment

• @sonykel fiecare are dreptul sa-si spuna opinia ...dar daca e ceva interzis prin regulamentul forumului atunci moderatri vor lua masuri

Comment

• sonykel....scuze daca te-am deranjat personal analizez posibilitatea achizitionarii unui logan 1.6 16 valve....(motivul intrarii aici).dar dupa ce am auzit......cam am dubii.masina nu e pt mine.....daca era nici nu m-as fi gandit.si...revin....sonykel...cred ca traiesti prea intens...e doar o discutie)

Comment

• Sonykel fii domn te rog. Nu jigni, vreau sa avem pretentia ca acest forum este cel mai bun din tara si asta inseamna sa avem o atitudine de gentellman chiar si cand nu ne convine ce se spune.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• bine ok dar nam jignit ... dar ma enerveaza atitudinea asta

sigpic

Comment

• @loganhater: am avut mai multe masini SH decit ti-ai imagina tu vreodata.
              daca ai norocul si prinzi o masina sh la care primesti cartea cu reviziile facute la reprezentanta, degeaba da inapoi kilometrajul. in carte iti scrie revizia la x km in data x. deci usor de urmarit.
              tine si de noroc, ai sanse egale sa se strice sau sa nu se strice ceva la ea.
              trebuie sa iti cumperi o masina pe care o poti intretine si care ii satisface nevoile.
              "sa semnalizeze cu stopurile frana" e o eroare umana, a mea nu a avut aceasta problema. crede-ma, sint altele muult mai prost concepute la logan decit eroarea unuia care a pus instalatia electrica si care a facut legaturile. de fapt singura problema care am avut-o noua fiind, senzorul pentru frina era reglat prea jos, cind ajungeam jos de tot cu pedala, atunci se aprindeau becurile. am mai fost chemat pentru o eroare la detectarea apei in motorina.
              sa nu uitam ca mercedes clasa A a dat-o rau de tot in bara cu primul model! a fost retras de pe piata. si sa nu uitam ca e MERECDES si e germana!
              deci nu poti declara un logan ca "un esec tehnic"! erorile de proiectare apar la absolut toate masinile. vrei sa vezi ceva poze cu ferrari, lamborghini si alte cele care au luat foc? tot din cauza de proiectare? si sint masini facute manual tata, nici nu mai vorbim de masini eftine!
              legat de: "fiabilitatea modelelor germane din aceeasi clasa este net superioara, la logan facandu-se multe rabaturi in detrimentul calitatii" nu cred ca pui corect problema! spune-mi o masina germana la acelasi pret cu loganul! una care sa fie la acelasi pret si mai multa calitate.
              si nu imi zi ca e mai buna una second cu 100.000km la bord! chiar si reali acei km.
              diferenta intre nou si second este la garantie in caz de defectiune, la psihicul omului si nu in ultimul rind pretul.
              cu 2 masini second acasa, mercedes 220D si un autobianchi a112, am ajuns sa iau un logan nou. este luat in rate, casco inclus in rate, ma astept ca 4-5 ani sa nu fac absolut nimic la ea.
              personal
              legat de depreciere ... cui ii pasa, dupa cei 4-5 ani o vind, dau avans pentru alta noua si platesc in continuare rate si o sa am tot timpul masina noua.
              in concluzie fiecare isi ia ce vrea
              soramea a avut un smart 4 four 1.5 dci full options si peste tot erau embleme de mercedes. interesant e ca m-am carat cu ea, i-am spart si baia de ulei si tot la logan as ramine. incredibil, asai?
              concluzia: nu te pune cu noi, toti avem logane si ne mindrim cu ele )
              iti recomand prestige 1.5dci in locul unui prestige 1.6 16v
              la aceasi bani gasesti chevrolet aveo si cu muult mai multe dotari. dar nu iti recomand
              Last edited by crististreulea; 18 September 2007, 10:22.
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• mersic de indrumare....dar prefer benzina si suta de caimacar atatcand o sa fiu nevoit sa o conduc.....macar sa scap repede thx pt tot....si bafta...e super forumul.si ''sonykel''....exista lucruri mai intense ca ...o discutie pe forum

Comment

• ) daca crezi ca ma voi ataca te inseli amarnic am zis ce am avut zis...

sigpic

Comment

• Originally posted by loganhater
                    ....exista lucruri mai intense ca ...o discutie pe forum
                    cum ar fi un 1.5 dci 85 cai remapat cu un 16v 1 la 1
                    fa un test drive cu ambele modele si vorbim dupa de impresii
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• cristi omu e TDI-ist... nu o sa-l convingi ca un DCI e mai bun decat un 1.9 TDI....

sigpic

Comment

• perspicace loganu e pt doamna....eu..momentan leon de 110 cai....peste o luna....fr (nu mai am rabdare)

si ca ....un contraargument ....logan nou...versus golf 2003 1,8turbo,150 cai,tapiterie piele crem recaro impecabila.....88 mii km ,cumparat de mana mea acum o luna din wetzlar germania pt my brother.9000 euro.precizez ca e euro 4,jante pe 17 inch+iarna, si e impecabila.cine e din iasi.....o poate vedea
                        Last edited by Cristi_Xp; 20 September 2007, 15:14.

Comment

• aha pai si dece nu iei lu dama ta o fabia si gata sa rezolvat problema?

sigpic

Comment

• dama? tinere...controleaza-te
                            logan ...logan......da' tot sofer de dacie 1300 esti

Comment

• Originally posted by loganhater
                              ...golf 2003 1,8turbo,150 cai,tapiterie piele crem recaro impecabila.....88 mii km ,cumparat de mana mea acum o luna din wetzlar germania pt my brother.9000 euro.precizez ca e euro 4,jante pe 17 inch+iarna, si e impecabila...
                              sa mearga fratele tau cu golful in concediu si sa ia cu el bagaje, copilul, nevasta, si socrii. daca i-ar avea la fel de mari cum sint ai mei, copilu il pui pe tren cu mesageria alaturi de bagaje.
                              logan vs golf nu e comparabil, nu sint aceasi clasa.
                              cit despre leon, tare barbate! leon pentru distractie si golan pentru concediu .
                              imi place scuza: "loganu e pt doamna" :d
                              @sonykel: crezi ca's nebun? nu o sa compar un 1.9tdi cu 1.5 dci, niciodata. chiar daca am facut un passat 1.9tdi ). din fericire soferul era de toata ziua, deci treaba usoara :d
                              FEREA!!! vine GZB-ul la IASI!!!
                              Last edited by crististreulea; 18 September 2007, 12:21.

Comment

• @loganhater: daca mai ai Leon-ul si peste 1 luna aprox ajung si eu in Iasi si dam un 1 la 1
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google