Logan vs Masini la mana a 2-a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu cred ca merge comparatia pentru ca se compara Loganul cu SH-uri cu preturi asemanatoare, dar ce a punctat Crististreulea e bun de luat in seama si mai adauga si taxa de prima inmatriculare.
    Go mareom go. .
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• cand vrei tu cristi (daca imi permiti) ....esti super obiectiv.masina...de gustibus non discutandum...e o placere sa discuti cu cineva care vede dincolo de .....pasiuni cat despre 1 la 1 .....pui banii unde ti-e masina?(mareom)

taxa de prima inmatriculare la golful ala (euro 4 ) a fost de cca 680 euro .deci ,sa zicem un total de 9700 de euro.
      Last edited by Cristi_Xp; 20 September 2007, 15:16.

Comment

• Inca o chestie pe care am observat-o acum. Nu te contrazic de pret tu stii mai bine dar sa stii ca mi se pare cam mic (daca are 150 de CP) fata de ce se practica prin Romania. Ceea ce cam schimba datele problemei
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• nu imi pierd vremea cu afirmatii copilaresti pe net.mentionez ca nu are clima ci doar aer conditionat.si pretul,dotarile(tempomat,senzor de ploaie,piele recaro,scaune incalzite) sunt reale.uitasem de jantele santa monica pe 17 inchaa...si ca mie mi-a luat 3 luni de vanatoare intensa pe net pana sa il gasesc

Comment

• @Rocri: Nu ma referam neaparat la Dacia sau Renault, ci BMW, VW, Audi, Mercedes-Benz.
            Last edited by andrei; 18 September 2007, 14:50.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• salutare tuturor!
              ma bate gandul sa achizitionez si eu un logan , din pacate, cel mai ieftin de 1,4.
              sunt curios ce recorduri in numar de kilometri ati avut sau vazut la un astfel de model fara ca proprietarul sa intervina cu vre-o reparatie importanta?

Comment

• La o cunostinta care face taxi cu una de 1.4 i-a schimbat o bieleta la revizia de 30000 km si atat. Masina are 75000 km. Proprietarul totusi are grija de ea si nu merge ca descreieratu prin gropi si denivelari, adica e un taximetrist model )
                sigpic

Comment

• Originally posted by URZI
                  salutare tuturor!
                  ma bate gandul sa achizitionez si eu un logan , din pacate, cel mai ieftin de 1,4.
                  sunt curios ce recorduri in numar de kilometri ati avut sau vazut la un astfel de model fara ca proprietarul sa intervina cu vre-o reparatie importanta?
                  tatal meu are un 1.4 de exact 2 ani si pana acum nu a bagat decat benzina in ea,in rest nici o piesa nimic,merge ca noua...din contra sa mai rodat putin si parca trage mai bine

Comment

• Mda, raspund si eu mai tarziu, dar asta este. Nu pentru ca am logan eu cred ca sunt destul de "fair" vreau sa spun ca sunt mult mai putine loganuri cu probleme decat second-hand. Si una te costa daca ai o problema cu loganul si alta daca ai cu una straina. Se zice ca iti iei masina pe care iti permiti sa o intretii fara dureri de cap, nu cea pe care ai bani sa o cumperi la un moment dat.
                    Si multe probleme apar din cauza nepriceperii dealerilor, la Logan singurele probleme care le-am avut au fost din cauza lor, joja 99% si cand mi-au montat alarma au taiat tapiteria si mocheta jos la ambreiaj, nu au pus-o bine si bineinteles a cazut si acum ma chinui ca nu stiu cum sa o pun
                    Citeste si pe alte forumuri, la renault si chiar WW sa vezi ce probleme au avut si ei (made in turkey) cu masini noi
                    Plus ca la Logan in Romania gasesti (aproape) oricand pe cineva care te poate ajuta in probleme, si in afara de blocul motor cred ca se poate schimba orice pe la service

Cheers
                    Last edited by valyR; 19 September 2007, 10:53.

Comment

• Originally posted by valyR
                      ...cand mi-au montat alarma au taiat tapiteria si mocheta jos la ambreiaj, nu au pus-o bine si bineinteles a cazut si acum ma chinui ca nu stiu cum sa o pun
                      eu omoram pe cineva! cum sa taie mocheta? sa taie pe m@sa, nu masina mea!
                      si eu am montat alarma dar nu la reprezentanta. profesionist omu, nici nu se vede!
                      deci i-a masuri! dale in gura, Vocea Clientului, OPC si daca nu merge, Mafia!
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• nu mi-am dat seama atunci. Acum dupa 1 an ce sa le mai zic, Au taiat-o si au lasat o bucata destul de subtire si au prins-o in chestiile alea nu stiu cum se numesc in care se prinde tapiteria. Au acoperit bucata lipsa cu un burete negru si nu mi-am dat seama, chiar nu am inspectat pe acolo, la o privire fugara nu mi-am dat seama.Dupa un an s-a rupt bucata subtire care o tinea si asta este... mi-am dat seama de rahatul pe care l-au facut...(scuze pt limbaj)O sa o tai complet dar ramane destul de inestetic un gol deasupra ambreajului, unde se vad firele si alarma pusa de ei. Si aia e prinsa cu un fel de colier, in curand o sa pice si ea. Sau ma gandesc cum sa o indoi si sa o prind, dar nu am cu ce si unde...
                        Made in Meridian

...EEE ... asta sa fie problema mea la masina...In rest sa mearga bine, dar totusi iti lasa un gust amar.

Comment

• Si eu tot la Meridian am pus alarma, dar au montat-o impecabil, nici nu se vede ce au desfacut si unde au montat senzorul de soc.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• ca fapt divers
                            aseara am luat taxiul de la cobalcescu
                            un logan de 1.4 chel.
                            km la bord 140 mii!!
                            soferul il luase la 18 mii
                            nu a schimbat nimic la el decat consumabile si cureaua de distributie dar acum ar cam fi cazul sa intre cu el in service pentru ceva reparatii din ce mi-a spus.
                            omu este f multumit de el si a zis k este o masina ideala pentru drumurile noastre.
                            am mers cam 7 km pana la destinatie si mi s-a parut ca merge impecabil doar atunci cand mai lua ceva gropi se simtea putina troncaneala.

Comment

• La o masina de taxi care ii forjata toata ziua prin oras (in aglomeratu Bucuresti) eu zic ca e foarte bine.

PS (vorba unui taximetrist chiar cand or aparut loganurile): "Daca o sa se umple orasu de taxiuri Logan inseamna ca is bune"
                              ...de doi lei :p

Comment

• Si cureaua de distributie tot la consumabile intra (ca se schimba la 60000) asa ca nu a schimbat chiar nimic. Si tot ca fapt divers in alegerea masinii am analizat si cateva drumuri cu Taxi-ul.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google