Logan 1.6 16v vs Opel Astra II 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by florin77 View Post
    In Astra Classic 4 usi , locul pasagerilor din spate este mai mare decat la Logan . Ma refer la distanta dintre spatarul banchetei spate si spatarul scaunului sofer .
    Depinde si de cum este pozitionat scaunul din fata!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu am 1.90 m . M-am urcat la volan , am aranjat scaunul sa stau confortabil , apoi m-am mutat in spate si aveam mai mult spatiu intre genunchi si scaunul sofer decat in Logan .

Sambo , de cand m-am urcat la volan si pana m-am mutat in spate nu am crescut in inaltime cu 35 cm . Ar fi trebuit acum sa am 2.25m . Cresterea mi s-a oprit de mult .
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Originally posted by girofar View Post
        Pentru simplu fapt ca astra are cu 10 butoane in plus pe bord nu merita diferenta de bani...daca ar fi interiorul de la logan finisat, nu ar fi mare diferenta intre ele.
        Doar asta are in plus ?

Comment

• vs

Recunosc, nu am citit toate posturile, dat pot spune ca pot "emite" o parere pertinenta legata de cele 2 masini luate in discutie. eu am de aproximativ 2 ani un logan 1.4 mpi. comparativ cu un astra, e drept 1,7 diesel, masina trage mai bine, merge mai bine si consuma... "aproximativ" la fel in oras. revizia la opel e undeva la 700 ron si se face la 15.000 sau un an. cineva zicea ca iese la 200 ron pe an la logan, eu zic ca depinde ce cati km faci in acel an dar la logan eu platesc aproximativ 300 ron/revizie (elf 5w30 full sintetic pe care il schimb la 10.000km). Locul in logan e mai spatios si, cu toate ca portbagajul opel-uluiare un volum mai mic are avantajul unei deschideri mai mari.
          avantaje... in afara de "garantia germana" a brandului opel... nu prea sunt demne de luat in seama.
          per total, si aici expun STRICT parerea mea, dintre cele doua masini comparate as lua loganul. ca o a treia optine ar fi cee'd-ul. din aceeasi gama de pret cu Astra, dar cu mult mai multe dotari (de la i-pod dock pana la EBD, sau mai bine zis de la "moft" la securitate).
          numai de bine
          sigpic

Comment

• Subscriu la kia ceed

Comment

• Sunt curios unde se mai vinde Astra II, oare nu e ca Symbolu' ? Facut pt. pietele emergente, sau mai bine spus pt. cei care n-au suficienti bani sa-si ia un Astra ultimul model si cumpara brandul.
              Vizavi de ce s-a spus, un avantaj mare care il are Astra II e tinuta de drum, suparioara Logan.
              In rest interiorul nu ma incanta in mod deosebit, nu e o diferenta asa mare cum spun unii.

PS: la un Astra revizia nu e 700 lei, mai jos, bine mai jos.
              Last edited by Octavian; 8 April 2008, 08:42.

Comment

• Octavian , nu se vinde in foarte multe tari , daca vrei sa afli intra pe Opel.com , ai buton sa alegi tara si cauti acolo . Oricum , in alte tari este mai scump decat la noi in dotarea de serie .
                B -X X - DDF x 2

Comment

• Nu umblu la butoane, uite am umblat la smileuri si mi se innegreste ecranu' (ca ati bagat prea multe, nu poti sa alegi ceva).
                  Era doar ca idee.

Comment

• Is off topic dar fara indoiala astra e superioara loganului fie el si prestige. E drept ca e mai scump, asta ar fi un minus dar in rest nu prea vad ce ar putea fi. Loganul e foarte bun pentru cine vrea masina noua si buna si nu are multi bani, eu unul de la 10000 euro in sus m-as stradui sa iau cv mai superior.

Comment

• Vlad , chiar daca este mai scump , avantajul sta in calitatea materialelor , in faptul ca si-a dovedit fiabilitatea in 8 ani , valoare revanzare sh mai mare , interior putin mai spatios , probabil si cum sta pe drum ( nu am mers cu una ) . La un pret de 13000 totusi nu ai dotari in plus fata de Logan .
                      Dar si Loganul are avantaje , revizii la 20000 fata de 15000 , intretinere mai ieftina , un numar mai mare de serviceuri in tara ( normal) .
                      Acum , cine isi doreste o masina cu finisaje mai bune ( cine s-a saturat de plasticul ieftin din Logan) isi ia Astra , cine nu ............................
                      Eu am ajuns la concluzia ca decat Astra mai bine Lacetti , la 12000 este mai dotat decat Astra , motor tot Opel , garantie mai mare ..........
                      B -X X - DDF x 2

Comment

• " revizii la 20000 fata de 15000 " ... tu glumesti ca asta e un avantaj nu?

Comment

• Adica ? Tu crezi ca , cresterea intervalului de revizie este doar o chestiune de marketing ? Sau ca m-am referit la diesel ? Parca threadul este pt benzina .

Crezi ca daca ar fi masina afectata negativ de marirea intervalului astia erau tampiti sa-l mai mareasca ? Cat are masina garantie , 1.5 ani ( sau 3 extins ) sau cati Km , 100000 ?
                          Nu crezi ca erau constienti ca pot aparea probleme , implicit venituri mai mici pt service dar costuri mai mari pe garantie pt producator ?

Scuza-ma dar nu cred ca un producator poate fi atat de tampit . Ok , nu poti fi sigur ca problemele apar doar cat este masina in garantie dar nu poti sti nici ca nu apar .

De ce s-a marit intervalul doar pt cele fabricate incepand cu acest an ? Daca tinea doar de marketing , il mareau la toate pt a se strica mai repede si mai des ceea ce inseamna vanzari mai mari la piese ?

Acum am vazut ca tu esti cel cu Aveo . Probabil nu esti informat , incepand din 2008 ( 01 februarie ) , revizia la diesel se face la 15000 si la benzina la 20000
                          Last edited by FLORIN77; 11 April 2008, 06:25.
                          B -X X - DDF x 2

Comment

• Din moment ce Astra e mai scump decat Logan...nu e logic sa aibe si oarece finisaje mai bune?...sau anumite gadget-uri in plus?...sau motorizari mai puternice?...e logic si nu inteleg de ce mereu se compara o masina mai ieftina cu una mai scumpa din moment ce e CLAR ca cea mai scumpa e si mai calitativa decat cea ieftina!Ecuatia e simpla, vrei mai mult....platesti mai mult!

Comment

• Originally posted by florin77 View Post
                              Acum am vazut ca tu esti cel cu Aveo . Probabil nu esti informat , incepand din 2008 ( 01 februarie ) , revizia la diesel se face la 15000 si la benzina la 20000
                              Vorbim de prima revizie ?

Comment

• Prima.
                                Darksid3 eu nu sunt de acord ca ce-i mai scump este neaparat si mai bun ca regula generala. In topicul de fata se confirma dar in alte cazuri nu.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google