Originally posted by tezeu
View Post
Logan 1.6 16v vs Opel Astra II 1.6 16v
Collapse
X
-
Originally posted by huzzy1981 View Posteu cred ca astra clasic (banuiesc ca de el e vorba, nu de astra G), e unul dintre cele mai resuite modele ...
oricum, nu lua hotararea in pripa... asculta cat mai multe pareri si de la loganisti si de la opelisti si apoi ia decizia finala! si indiferent care va fi ea, sa nu regreti dupa ce ai luat-o! ;)
Parerea celor de la opel o ascult doar de 2 zile!!!!
Comment
-
Originally posted by huzzy1981 View Posteu cred ca astra clasic (banuiesc ca de el e vorba, nu de astra G), e unul dintre cele mai resuite modele ...
oricum, nu lua hotararea in pripa... asculta cat mai multe pareri si de la loganisti si de la opelisti si apoi ia decizia finala! si indiferent care va fi ea, sa nu regreti dupa ce ai luat-o! ;)1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Odata ce ai luat in calcul alternativa Opel, inseamna ca ti-o poti permite, si eu te sfatuiesc sa ti-l cumperi. Loganul sta cu mult mai prost la toate capitolele (confort, interior, fiabilitate, optionale, etc). Daca vrei sa aduci Loganul la un nivel superior, cred ca bagi mai mult de 3000-4000. Iti spun din experienta, pt ca asta am facut eu...
Comment
-
Originally posted by felixb View PostOdata ce ai luat in calcul alternativa Opel, inseamna ca ti-o poti permite, si eu te sfatuiesc sa ti-l cumperi. Loganul sta cu mult mai prost la toate capitolele (confort, interior, fiabilitate, optionale, etc). Daca vrei sa aduci Loganul la un nivel superior, cred ca bagi mai mult de 3000-4000. Iti spun din experienta, pt ca asta am facut eu...
dar de ce nu te "arunci" la un 1.7 dti?1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Inca un motiv sa ma simt mandru de masinuta mea .... am 105cp si i-au suta mai repede 10 sec. si ceva ...
Din cate stiu opel astra au un forum puternic(parca au fost promovati si la pro motor), mai stai de vorba cu baieti de acolo si vezi ce iti recomanda si ei.
Sa ne anunti si pe noi ce decizie ai luat, chiar sunt curios.
P.S. iti recomand si cate un test drive cu ambele masini si vezi in care te simti mai bine daca spui ca bani nu sunt o problema. Baftasigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
aia 3000 de euro diferenta atarna destul de greu...daca la dotari identice opelu e numai cu 3000 mai scump, parca ar merita...daca buzunarul poate sustine revizii si piese mai scumpe.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Prin calitatea materialelor , prin finisaje si modul de executie , eu zic ca renteaza ( are si valoare mai mare la revanzare ) . Dar cand ajungi la intretinere si afli ca este mai scumpa la Opel nu cred ca mai renteaza . Incearca sa afli la dotarile identice cu ale Golanului cat te costa Opelul si vezi daca iti convine . Daca imi amintesc bine , la aceleasi dotari cred ca dif este mai mare de 3000 e .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Originally posted by florin77 View PostPrin calitatea materialelor , prin finisaje si modul de executie , eu zic ca renteaza ( are si valoare mai mare la revanzare ) . Dar cand ajungi la intretinere si afli ca este mai scumpa la Opel nu cred ca mai renteaza . Incearca sa afli la dotarile identice cu ale Golanului cat te costa Opelul si vezi daca iti convine . Daca imi amintesc bine , la aceleasi dotari cred ca dif este mai mare de 3000 e .
Masina stock costa 12570e si ai gratis pachetul optional family(volan reglabil pe 2 directii,scaun sofer reglabil pe inaltime,inchidere centralizata cu telecomanda) din care iti fac o reducere de 320e si inca 850e reducere prin programul ecoflex(gen "rabla") si masina ajunge undeva la pretul de 11400e la care am mai adaugat niste optiuni pana la 13000e.
Comment
-
Originally posted by huzzy1981 View Postplusez si eu aici.... daca ai banii, ia-ti un opel... si eu mi-as fi luat, insa nu mi-am permis... masina mai scumpa, casco mai mare, rata mai mare, intretinerea mai scumpa, dar daca masina o cumperi cu banii jos si nu mai ai treaba dupa aceea cu rata la banca, se merita efortul pentru casco si revizii...
dar de ce nu te "arunci" la un 1.7 dti?
Comment
-
stii ce-i ala marketing? cand un produs nu se vinde ce faci? incepi sa faci promotii si reduceri? de ce nu se vinde ... nu stiu dar nu prea am auzit de bine... dupa parerea mea e o masina care vrea sa para luxoasa si ca e mai breaza decat loganu dar ea tot low-cost e , e proiectat si produsa in sistem low-cost... si cum mai e aia cu opelu? masina tzaranului neamtz... nu avem si noi un pic de mandrie?
asta e parerea mea scuze deca tea suparat... apropo teai interesat cat costa revizile eu zic ca ar trebui sa iei in calcul si lucrurile astea...
oricum unele optionale la opel sunt muult mai scumpe decat la dacia gen inchidere centralizata pe cheie , proiectoare , oglinzi electrice etc...
sigpic
Comment
Comment