Logan 1.6 16v vs Opel Astra II 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ma incanta foarte mult si garantia celor de la opel: 2 ani fara limita de Km cu posibilitate de prelungire,6 ani la motor si 12 ani la caroserie(pentru orice punct de rugina aparut),caroseria fiind complet galvanizata!!!

Comment

e si asta o chestie la logan e 3ani garantie extinsa ptr 185de euro parca si 6ani la caroserie... totusi ai zis ca nu o tii mai mult de 4ani

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
        e si asta o chestie la logan e 3ani garantie extinsa ptr 185de euro parca si 6ani la caroserie... totusi ai zis ca nu o tii mai mult de 4ani
        ai dreptate dar trebuie sa o si vand,nu?Pentru persoana care o sa o cumperre poate o sa conteze inca 7-8 ani de garantie la caroserie,nu?

Comment

mai m-am gandit si la faptul ca cei 3000e care mi-ar ramane daca mi-as cumpara logan i-as putea investi in ceva elemente de tunning gen jante,suspensii si un sistem audio si in momentul ala loganul ar bate o astra din toate punctele de vedere,nu?

Comment

foarte bine punctat mai ales suspensii si jante cu niste roti o idee mai late si o sa ai si stabiliate.. cu 3000de euro faci multe

sigpic

Comment

Atat de tare ma enerveaza cei de pe forumul de la opel!!!!!!!
              De 2 zile sunt pe-acolo si cred ca deja nu o sa mai intru pe-acolo!!!
              Spre deosebirre de voi care apreciati astra si orice alt model de masina care se poate compara cu loganul ei...????NU DOMN'LE IN NICI UN CAZ LOGAN!!!!NU,NU SI NU!!!
              personal mi s-a facut sila de ei si nu cred ca o sa mai ascult si parerea lor...spuneau ceva de genul ca loganu se poate compara cel mult cu un opel agila!!)))))

Comment

pai daca observi loganu pe toate forumurile e blamat gen topicuri ati vazut ce de cacao e loganul sunt multii care regreta ca au dat diferente mari de bani ptr mici mofturi care s-au dovedit a fi doar de fatzada gen design... si cand iti iei opelu mai tre sa iei in calcul banii de casco , de prima inmatriculare , presuri de interior aparatori de noroi si tot ce mia trebuie la o masina noua ... si luandu-ti opel vei fi la limita bugetului... tu hotarasti eu personal nu am mers cu opel dasta de care vrei tu sati iei am mers cu un opel astra dala gen matiz de are cromu ala pe haionu de la portabgaj nu stiu cum ii zice si eu sunt cam maricel si parca stateam cam inghesuit... oricum gandestete ca loganu nu mai e dacia , stiu suna stupid dar eu n-am gasit nimic in masina pe care sa scrie dacia pe toae scrie renault pana si pe plafoniera iar pe electrice pe la motor vad vdo , simenes(uch) , delphi , bosch etc... singurul lucru care a ramas dacia la masina e calitatea finisajelor dar la banii astia ce mai vrei pana si pe cheie scrie VDO
                vdo din cate stiu e o firma din grupul SIEMENS bosch sau ceva de genu

sigpic

Comment

Parerea mea este ca Loganul(cel putin 1.6 16v) isi merita fiecare banutz pe care il dai,indiferent de calitatea materialelor sau a design-ului pe care il are.Nici o alta marca nu iti ofera ceea ce iti ofera loganul tinand cont de pretul masinii!!!

Comment

Originally posted by Dodo View Post
                    Parerea mea este ca Loganul(cel putin 1.6 16v) isi merita fiecare banutz pe care il dai,indiferent de calitatea materialelor sau a design-ului pe care il are.Nici o alta marca nu iti ofera ceea ce iti ofera loganul tinand cont de pretul masinii!!!
                    asa e,...daca zici tu
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

omule, lasa prostiile si du-te si ia-ti un opel, ce naiba? ai banii, adica nu platesti tu, ce te mai chinui atata? ori faci misto de noi? opelul e opel, il vezi si acum ca dupa 8 ani (daca nu mai mult) de cand e pe piata (clasic) e concurent cu loganul nou ca sh, deci e masina buna, iar daca tu o iei de noua si ai grija de ea, nu ai treaba. vrei sa umbli prin service-uri cu scartaituri, puncte de rugina, si alte prostii? il poti tine si mai mult timp, nu te pune nimeni sa il vinzi.....
                      1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

bine zis huzzy1981

Comment

Originally posted by huzzy1981 View Post
                          omule, lasa prostiile si du-te si ia-ti un opel, ce naiba? ai banii, adica nu platesti tu, ce te mai chinui atata? ori faci misto de noi? opelul e opel, il vezi si acum ca dupa 8 ani (daca nu mai mult) de cand e pe piata (clasic) e concurent cu loganul nou ca sh, deci e masina buna, iar daca tu o iei de noua si ai grija de ea, nu ai treaba. vrei sa umbli prin service-uri cu scartaituri, puncte de rugina, si alte prostii? il poti tine si mai mult timp, nu te pune nimeni sa il vinzi.....
                          Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva...si nu imi bat joc de nimeni,vroiam sa aflu doar niste pareri.
                          Tu ai intrat cumva pe forumul de la opel?Sa vezi cate probleme se regasesc si acolo?Daca nu ,iti recomand sa citesti macar 10 minute si o sa-ti dai seama ca situatia nu e chiar asa roz!!!Daca vrei mai mult intra si pe forum la BMW si vezi si acolo!!! Ce crezi ca un opel nu se strica,nu are probleme,nu rugineste???

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
                            bine zis huzzy1981
                            tre sa recunosc ca daca dispuneam de banii necesari, si eu tot un opel astra clasic imi luam, dar asta este "puterea" mea actuala, si cred ca a multora. sunt sigur ca majoritatea de aici, daca stateau mai bine cu finantele, ar fi ales o masina mai scumpa, deci nu mai au rost comentariile... noi am ales la un pret sa zic modic, o masina noua si nu un sh, deci ia si trage singur concluziile... nu tu, omu` care vrea opel! :P

Comment

Originally posted by Dodo View Post
                              Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva...si nu imi bat joc de nimeni,vroiam sa aflu doar niste pareri.
                              Tu ai intrat cumva pe forumul de la opel?Sa vezi cate probleme se regasesc si acolo?Daca nu ,iti recomand sa citesti macar 10 minute si o sa-ti dai seama ca situatia nu e chiar asa roz!!!Daca vrei mai mult intra si pe forum la BMW si vezi si acolo!!! Ce crezi ca un opel nu se strica,nu are probleme,nu rugineste???
                              stai linistit, nu ai deranjat pe nimeni, de asta sunt forumurile, sa ne informam, nu? sincer sa iti spun, nu am intrat niciodata pe forum la opel, dar am sa intru de curiozitate. iti spun din ce stiu de la oameni care au opel astra clasic 2, cumparate la sh si care merg foarte bine fara reparatii majore si au si 8 ani. si sa nu uitam ca masina e masina, nu o iei de bibelou...
                              si inca ceva; daca nici in masinile germane nu ai incredere, atunci nu stiu ce alta masina ti-ai putea cumpara la banii astia...
                              eu doar imi spun parerea, si ce as face eu; tu esti cel care are banii, nu eu. eu iti doresc succes in alegerea ta, oricare va fi ea, si sa te bucuri de ea la maxim, fara neplaceri! ;)

Comment

Originally posted by huzzy1981 View Post
                                tre sa recunosc ca daca dispuneam de banii necesari, si eu tot un opel astra clasic imi luam, dar asta este "puterea" mea actuala, si cred ca a multora. sunt sigur ca majoritatea de aici, daca stateau mai bine cu finantele, ar fi ales o masina mai scumpa, deci nu mai au rost comentariile... noi am ales la un pret sa zic modic, o masina noua si nu un sh, deci ia si trage singur concluziile... nu tu, omu` care vrea opel! :P
                                normal ca oricine ar dispune de mai multi bani si-ar lua alta masina!!!
                                Dar asta e...cum posibilitatile sunt limitate....!!!!????

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google