Vedeti, asta e un exemlu clar, de mentalitae "antilogan". Nu am vazut pe cineva dintre posesorii de Logan sa jigneasca Astra. Fiecare si-a spus parerea dar nu a facut nimeni remarci rautacioase. Dar vine cineva si spune ca Loganul este un "dulap" dupa care isi manifesta dragostea eterna fata de Astra... De parca Astra Classic ar f vreun monument de design si tehnologie. Design-ul nu s-a schimbat cu nimic in foarte multi ani, iar interiorul este cel putin la fel de anost ca cel de la Logan...Insa de domn'ne, e masina "germana". I se reproseaza Loganului ca are suspensii noi, insa nu se mai spune ca asta poate fi si un avantaj atunci cand treci peste liniile de tramvai in viteza.Ca sa nu mai vorbim ca cine vrea poate sa-si schimbe suspensiile... Stiti de mi-as lua Logan? Pentru ca pe forumul asta n-am intalnit incuiati care sa jigneasca alte marci doar pentru a se da mari cu masinile lor!
Logan 1.6 16v vs Opel Astra II 1.6 16v
Collapse
X
-
eu am 1.6 16v , si in timisoara in consuma 10.4% mers frumos , un prieten cu opel asta , modelu nou , motor de 1.4 16v twinport (90 de cai ) ii consuma 11.5 , eu cred ca ala de 1.6 16v de la opel consuma mai mult decat ala de 1.4 !! daca vrei pot sa te pun cu el in legatura sa vezi ce "multumit" ii de opel , vrea sa-l vandaMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Salut!Astazi am fost la un test drive la Opel si am testat un 1.4 twinport 90hp.Ce sa va zic?NUu s-au justificat in nici un fel cei 3000e in plus fata de logan(sau cati or fii,eu ma gandeam sa-mi cumpar motorul de 1.6)asa ca tot la logan o sa raman si cu cei 3000e o sa-mi pun niste suspensii sport,jante+cauciucuri,o linie audio decenta+insonorizare,folii si cred ca-mi mai raman si ceva bani tinand cont ca poate o sa reusesc sa vand jantele de Prestige,amortizoarele,casul si boxele.
Nu pot sa spun ca nu m-a impresionat in nici un fel Astra,eu coborand dintr-o dacie din 85(broscutza mea verde de care imi este foarte drag pentru ca o am de cand m-am nascut) dar parerea mea este ca nu merita cei 3000e.Pot sa spun ca am condus un ford focus,modelul nou,vreo 3000 de km vara trecuta si mi-a placut mai mult("am stors untul din ea" pentru ca masina era inchiriata)!
Cand am aflat ca trebuie sa astept intre 10 si 12 saptamani pentru livrare,caso aproximativ 2200RON,intretinere mai scumpa,revizizii...cel mai important,studiind forumul vreo saptamana si afland problemele pe care le intampina si cei de la opel m-am razgandit si o sa-mi comand logan!
Ceea ce ma nemultumeste in momentul asta este ca trebuie sa astept programul rabla sa-mi dau Broscutza!))
Comment
-
Hahaha
Domnule inseamna ca tu nu ai mers cu un Megane.Nu le poti compara.Nu vorbi daca nu sti.Uite daca vrei o sa vin sa iti arat cum si cat de stabil este Megane-ul.Spune cand esti liber si mergem pe Valea Prahovei sau pe Valea Oltului cu 120km/h.
Originally posted by huzzy1981 View Postasa este, dar depinde la ce te referi... loganul asta al nostru il poti cumpara cu minim 6400 de euro, nou-nout. cat costa o astra fara dotari, noua? chiar nu stiu, insa nu cred ca scade sub 10 mii... despre asta e vorba....
si inca ceva; toata lumea: stabilitate in curbe proasta, e naspa, e masina romaneasca, e proasta, etc, etc; e o masina cu care iti poti face linistit treaba, te poti deplasa in siguranta in conditii NORMALE! cine vrea sa faca curse, sa ia curbele cu 120 la ora, sa mearga constant (daca are unde) cu 180 la ora, sa isi cumpere altceva, nu are ce cauta aici. iau curbele cu 60. ok, si care e problema? si pe langa asta, iti zic ca un megane e mai instabil ca loganu` in curbe, de exemplu....
Comment
-
"prefer sa dau 13.000 pe ceva mai bun decat 8.000 pe o adunatura de plastice care incepe a scartai dupa primul drum dealer-acasa si in primul rand hai sa luam designul la masina nu cred ca exista nimeni pe forumul asta in afara de romeo care ar putea spune ca loganul arata mai bine ca astra si interior si exterior luand-o de la capace pana la plafon..."
Acesta este ultimul reply de pe forumul celor de la opel!
Daca vreti sa va mai distratzi imi spunetzi si va mai postez citate!!!
Comment
-
"da-mi voie sa ma indoiesc de concluziile jurnalistilor de la AutoPlus (in functie de reclamatiile exprimate in scrisori, zice citatul ala... pai ce topu' lu' peste e asta, romanul nu scrie scrisori de nemultumire producatorului pentru ca are lucruri mai bune de facut: sa isi repare masina cat mai repede, cat mai ieftin, sa faca rost de bani si.. sa vanda cocina care l-a ruinat ca sa isi cumpere alta marca)"
Asta in legatura fiabilitatea Dacia!!!
Astea ar trebui sa le postez la funny!!
Ce sa le faci!!??? Le-a dat Dumnezeu masini la tozi...........(aici va las pe voi sa completati).Prima masina pe care au avut-o a fost opel astra(probabil) si..ce sa-i faci...loganul este caruta pe langa opelul lor!!
Comment
-
Timp asteptare
Cine ti-a zis ca astepti 12 saptamani? Eu mi am facut rezervare si din momentul in care achit avansul masina vine in max. 3 saptamani.
Dute la toti dealerii Opel spune-le ce configuratie vrei si ala se uita in stoc(stocul din tara si cel din afara) si o sa-ti spuna mai putin.Acum nu stiu poate tu vrei o confirguratie mai atipica.
Originally posted by Dodo View PostSalut!Astazi am fost la un test drive la Opel si am testat un 1.4 twinport 90hp.Ce sa va zic?NUu s-au justificat in nici un fel cei 3000e in plus fata de logan(sau cati or fii,eu ma gandeam sa-mi cumpar motorul de 1.6)asa ca tot la logan o sa raman si cu cei 3000e o sa-mi pun niste suspensii sport,jante+cauciucuri,o linie audio decenta+insonorizare,folii si cred ca-mi mai raman si ceva bani tinand cont ca poate o sa reusesc sa vand jantele de Prestige,amortizoarele,casul si boxele.
Nu pot sa spun ca nu m-a impresionat in nici un fel Astra,eu coborand dintr-o dacie din 85(broscutza mea verde de care imi este foarte drag pentru ca o am de cand m-am nascut) dar parerea mea este ca nu merita cei 3000e.Pot sa spun ca am condus un ford focus,modelul nou,vreo 3000 de km vara trecuta si mi-a placut mai mult("am stors untul din ea" pentru ca masina era inchiriata)!
Cand am aflat ca trebuie sa astept intre 10 si 12 saptamani pentru livrare,caso aproximativ 2200RON,intretinere mai scumpa,revizizii...cel mai important,studiind forumul vreo saptamana si afland problemele pe care le intampina si cei de la opel m-am razgandit si o sa-mi comand logan!
Ceea ce ma nemultumeste in momentul asta este ca trebuie sa astept programul rabla sa-mi dau Broscutza!))
Comment
-
Originally posted by Toporas View PostCine ti-a zis ca astepti 12 saptamani? Eu mi am facut rezervare si din momentul in care achit avansul masina vine in max. 3 saptamani.
Dute la toti dealerii Opel spune-le ce configuratie vrei si ala se uita in stoc(stocul din tara si cel din afara) si o sa-ti spuna mai putin.Acum nu stiu poate tu vrei o confirguratie mai atipica.
Comment
-
Originally posted by Dodo View PostSalut!Astazi am fost la un test drive la Opel si am testat un 1.4 twinport 90hp.Ce sa va zic?NUu s-au justificat in nici un fel cei 3000e in plus fata de logan(sau cati or fii,eu ma gandeam sa-mi cumpar motorul de 1.6)asa ca tot la logan o sa raman si cu cei 3000e o sa-mi pun niste suspensii sport,jante+cauciucuri,o linie audio decenta+insonorizare,folii si cred ca-mi mai raman si ceva bani tinand cont ca poate o sa reusesc sa vand jantele de Prestige,amortizoarele,casul si boxele.
la programul rabla nu cred ca vei putea opta pentru ce versiune vrei . Am auzit ca vor fi cele chele la programul rabla . De exemplu eu am dat o daciutza din '83 la programul rabla . Vroiam sa iau matiz cu AC . Bun ma duc la dealer, comand, culoare tot ce trebe . Dupa ce dau rabla canda sa ma duc sa dau avansul imi zice ca nu se poate culoarea pe care o vroiam si cu AC pentru ca masinile pentru programul rabla au fost facute deja . Bine ar fi sa nu faca si DACIA la fel baftasigpic
Comment
-
Originally posted by dorutz View Postla programul rabla nu cred ca vei putea opta pentru ce versiune vrei . Am auzit ca vor fi cele chele la programul rabla . De exemplu eu am dat o daciutza din '83 la programul rabla . Vroiam sa iau matiz cu AC . Bun ma duc la dealer, comand, culoare tot ce trebe . Dupa ce dau rabla canda sa ma duc sa dau avansul imi zice ca nu se poate culoarea pe care o vroiam si cu AC pentru ca masinile pentru programul rabla au fost facute deja . Bine ar fi sa nu faca si DACIA la fel bafta
Parerea mea este ca ar trebui sa se stie daca pot sa iau un prestige prin programul rabla.
P.S Imi cer scuze moderatorilor pentru off-topic!!!
Comment
-
Originally posted by Toporas View PostDomnule inseamna ca tu nu ai mers cu un Megane.Nu le poti compara.Nu vorbi daca nu sti.Uite daca vrei o sa vin sa iti arat cum si cat de stabil este Megane-ul.Spune cand esti liber si mergem pe Valea Prahovei sau pe Valea Oltului cu 120km/h.1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Masinile de pe stoc sunt masini cu dotari minime. Asta e valabil pentru toti dealerii. Sper exemplu va pot spune sigur ca la Radacini -dealer Opel in Bucuresti pentru cei din provincie - pentru un Corsa 1.7 cdti 125 cp se asteapta si 3 luni... E adevarat, au pe stoc masini, dar nivelurile de de echipare minime. Cu noroc poti gasi o masina care nu a fost achitata la timp sau a stat mai mult in alt showroom, insa de regula se asteapta mult. E valabil si pentru alte marci. Eu unul sunt sigur ca Prestige-ul o sa-ti placa mai mult decat Astra Classic 1.4 16 v.
Comment
Comment