nu cred ca ai inteles intrebarea. eu am un sandero si as vrea sa o cobor putin dar sa isi mentina si confortul. si ma interesa daca se potrivesc arcurile. nu ma intereseaza sa imi cumpar un clio.
Logan vs Renault Clio Symbol
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
H&R sunt tari, cel putin in spate te zgaltaie iar in fata sunt mai tari decat Weitec. Vad ca nu sunt pentru Sandero decat H&R sau alternativa mai "confortabila", Eibach care scad tot cu 3-4 cm garda la sol. Acum daca pui si 4 persoane in masina, poate se lasa mai jos nitel, e normal sa scuture mai tare daca sunt amortizoarele normale... riscu' meseriei.
Comment
-
aici ai mare dreptate. e mult mai urat un symbol decat un logan. si in plus mi se mare mai spatios un logan la interior decat un symbol. am mers cu un taxi symbol in bucuresti si dadeam cu capul de stalpul de la usa, in conditiile in care nu sunt inalt. eram 3 in spate si nu era asa de comfortabil.
as alege loganelul!
Comment
-
Intr'adevar, motorul 1.4 16v chiar merita!
Afisajul in bord, deasemenea... dar playerul este unul mediocru, iar daca se inlocuieste cu unul aftermarket, functia afisajului se anuleaza.
Clima nu am.
Ca plusuri as mai enumera: pozitia mai buna la volan, satelitul de comanda, volanul, pozitionarea comenzilor pt. geamuri si oglinzi.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Cand ziceam de player nu ma refeream la performante, ci doar la faptul ca este conectat la afisajul din bord. In plus daca nu te pregatesti pentru concursuri de sunet e ok, eventual in loc de player nou montezi un procesor de sunet...
Ce am uitat sa mentionez sunt pozitionarea comenzilor pt. geamuri si oglinzi. Restu nu ma incanta
Comment
Comment