Logan vs Renault Clio Symbol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu cred ca ai inteles intrebarea. eu am un sandero si as vrea sa o cobor putin dar sa isi mentina si confortul. si ma interesa daca se potrivesc arcurile. nu ma intereseaza sa imi cumpar un clio.
    fara

Comment

• Dar,de ce vrei sa schimbi arcurile la sandero? Sta chiar foarte bine in curbe

Comment

• ca sa o cobor ca arata ca un duster ...
        fara

Comment

• Ok,deci ca aspect si ca marire de stabilitate,sa vezi ce o sa se lipeasca de sosea,iti zic io ;) ps:sandero are garda de sol mai ridicata decat loganu (mai mult nu se puatea) ,ma cam enervez de chestia asta "drumurile sunt intervante")

Comment

• Vietec sunt cele mai "confortabile" arcuri sport.
            Leu16 are pe loganul lui si nu scutura,iar in curbe sau viraje de orice fel isi spun cuvantul fata de cele stock.
            Iara m-am culcat tarziu...

Comment

• Vietec alea de fapt sunt Weitec.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• gheumm@ imi cumpar arcuri sport weitech, dar cu 4 pers in masina daca ma scutura stii pe cine injur
                fara

Comment

• Eu am mers cu cineva care avea H&R pe Logan si nu mi se parea ca "scutura" asa tare. Dar pe curbe, nu'ti mai zic, diferenta este enorma!!!

Comment

• H&R sunt tari, cel putin in spate te zgaltaie iar in fata sunt mai tari decat Weitec. Vad ca nu sunt pentru Sandero decat H&R sau alternativa mai "confortabila", Eibach care scad tot cu 3-4 cm garda la sol. Acum daca pui si 4 persoane in masina, poate se lasa mai jos nitel, e normal sa scuture mai tare daca sunt amortizoarele normale... riscu' meseriei.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• aici ai mare dreptate. e mult mai urat un symbol decat un logan. si in plus mi se mare mai spatios un logan la interior decat un symbol. am mers cu un taxi symbol in bucuresti si dadeam cu capul de stalpul de la usa, in conditiile in care nu sunt inalt. eram 3 in spate si nu era asa de comfortabil.

as alege loganelul!

Comment

• Ca fost proprietar de Logan si actual proprietar de Symbol, as alege Loganul doar pt. spatiul interior si foarte putin pt. design. In rest, Renault'ul mi se pare mai ok, dar nu la diferenta mare.

Comment

• Mie 3 lucruri imi plac mai mult la symbol decat la logan, desi unul nu mai este disponibil: motorul 1.4_16v, player cu afisaj in bord si clima.
                          In rest, Logan!!!

Comment

• Intr'adevar, motorul 1.4 16v chiar merita!

Afisajul in bord, deasemenea... dar playerul este unul mediocru, iar daca se inlocuieste cu unul aftermarket, functia afisajului se anuleaza.

Clima nu am.

Ca plusuri as mai enumera: pozitia mai buna la volan, satelitul de comanda, volanul, pozitionarea comenzilor pt. geamuri si oglinzi.

Comment

• Cand ziceam de player nu ma refeream la performante, ci doar la faptul ca este conectat la afisajul din bord. In plus daca nu te pregatesti pentru concursuri de sunet e ok, eventual in loc de player nou montezi un procesor de sunet...
                              Ce am uitat sa mentionez sunt pozitionarea comenzilor pt. geamuri si oglinzi. Restu nu ma incanta

Comment

• Nu despre incantat e vorba. Ce'ar putea sa fie asa deosebit la o masina ieftina?

Eu am enumerat doar cateva chestii, care, se pot incadra la "plusuri" fata de ceea ce ofera Loganul la preturi ~egale.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google