Logan vs Renault Clio Symbol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am doar 1.70 si am calatorit pe bancheta din spate a unui symbol timp de 15 minute... mama ce greu trecea timpul, mi-a amortit ceafa.... in logan se lafaie trei persoane adulte in spate

Comment

la aceasi bani clio e un pic mai finisat si loganul mai spatios si mai robust parca.
      totusi la clio symbol parca iau lipit ulterior portbagajul.nu arata bine.
      concluzia unui prieten care are megane:clio symbol si mercedes e clas(ochiosul)sunt cele mai urate masini din lume. si eu as completa ca 206 sedan e si mai urat decat ambele la un loc

Comment

Nu, nu. Cele mai urate sunt alea de teren coreene cu nume imposibil de pronuntat - SUNGYONG sau cum le-o zice. Cu astea s-a atins pragul de jos al urateniei.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

da ai dreptate am vazut in mall aici in timisoara una coreeana sau naiba stie ce natie dar in spate era o copie de BMW X5.

Comment

Originally posted by Rocri
            Nu, nu. Cele mai urate sunt alea de teren coreene cu nume imposibil de pronuntat - SUNGYONG sau cum le-o zice. Cu astea s-a atins pragul de jos al urateniei.
            pai si la promotor cand s-a facut topul celor mai urate masini cele coreene erau pe primul la mare distanta de puncte de celelalte
            sigpic
            astra h 1,7 cdTI

Comment

daca ai bani de symbol... mai bine ia-ti logan prestige...parerea mea

Comment

Originally posted by Seby
                daca ai bani de symbol... mai bine ia-ti logan prestige...parerea mea
                totusi daca s-ar putea o combinatie intre ele..pe comanda ?
                sigpic
                astra h 1,7 cdTI

Comment

Daca vrei combinatie intre ele, faci comanda la SsangYong sa-ti faca un Logan Symbol . Masina aia de care vorbea suru mai sus se numeste SsangYong CEO si este o copie la indigo de BMW X5 din spate si din lateral si Toyota Land Cruiser din fata si la interior. Asta da lipsa de imaginatie !
                  sigpic

Comment

CEO nu e SsangYong, desi pare, pur si simplu e CEO, asa se numeste firma. Si e si chinezesc.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai asta e la ei e mai simplu sa scoata ceva copiat decat sa creeze ceva original
                      sigpic
                      astra h 1,7 cdTI

Comment

Mie imi place Clio Simbol, cel putin ultima versiune.. dar la 1.87 ai mei nu am loc in ea . In fata ma lovesc de volan, bord, si ce mai este pe acolo, iar in spate nu mai urc niciodata. Am avut ghinionul de a merge pana la Bucuresti pe bancheta spate al unui Clio, si chiar daca am fost 2 persoane, am stat cu capul intr-o parte, de mi-a ramas anchelozat, si am lovit stalpul ala de l-am inebunit. Asa ca.... nu mai vreau sa aud de ele. Logan rulz, the best !
                        , sunt cu ochii pe voi !
                        :thumbsup:

Comment

nu imi place deloc clio ... chiar deloc .. ash alege logan oricand
                          http://mitzah.labrute.fr/
                          http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

ca spatiu loganul e super.e derivat din modus si mi se pare mai bun modusul decat clio.

Comment

Am citit cu o oarecare curiozitate posturile din acest thread si as vrea sa-mi spun si eu parerea... si anume (o sa fac cateva analogii intre producatori de automobile):
                              Renault: Modelele cele mai vandute: Clio Simbol si Megane
                              Peugeot: Modelele cele mai vandute: 206, 307, 407(406)
                              Skoda: Modelele cele mai vandute: Fabia, Octavia
                              Ar mai fi si alti producatori, dar ma opresc aici.
                              EU vad situatia cam asa:
                              Masina de intrare (cea mai mica) este de regula cea mai urata;
                              Motoarele sunt sensibil asemanatoare;
                              Dotarile... mai bine nu vorbesc despre ele. In ziua de azi poti pune pe o piticanie de Smart for two dotari de AMG, asa ca...
                              Masinile cele mai mici sunt desenate special mai urate pentru a se vinde masinile din clasele superioare, care costa substantial mai mult si care iti fura ochiul cu designul.
                              Parerea mea este ca nu mi-as cumpara un Clio Symbol nici daca ar costa 100 de euro... Mi se pare hidoasa! Arata ca o baba ce si-a fracturat coloana! Daca as putea sa o privesc numai din fata... poate m-as mai gandi, dar partea din spate e oribila. O avea ea sigla Renault pe ea, dar in cazul asta ma lasa total indiferent...

PS...Sunt complet dezamagit de idiotenia de Peugeot 206 Sedan (care se fabrica numai in IRAN)... (cum au putut concepe asemenea oribilitate? probabil pentru creste vanzarile la 207)

Top cosmaruri!!!

1.Fiat Multipla
                              2.Renault Clio Symbol
                              3.Ford KA
                              4.Peugeot 206 Sedan
                              5.CEO

Privind motorizarile si dotarile celor din top... jos palaria (desi e loc si de mai bine)

Prefer Loganul variantelor de mai sus...
                              Last edited by Sp!ke; 27 September 2007, 23:47.

Comment

Ce este CEO? Mie i-mi place Fordul KA are un aer caraghios de desene animate.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google