Si Smart-ul are caroseria (ma refer la suprafata) integral din plastic si nu se plange nimeni...
Logan vs Renault Clio Symbol
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by D-FENSPai cine s-a plans?
Comment
-
Sincer sa fiu am ramas un pic surprins sa aflu ca Renault face aripi din nu stiu ce fibra,asta o fi mai scumpa sau mai ieftina decat tabla?Mai sunt si alte parti ale caroseriei din acest material?Poate sunt traditionalist sau conservator,dar nu mi-as lua o masina care sa-mi aduca aminte de Trabant.N-am nimic cu simpaticul Trabantel,dar vremurile alea cred ca s-au cam dus.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
nu prea aveti treaba cu chestiile astea
ar trebui sa va mai uitati pe la emisiuni cu masini macar!!
aripile din FIBRA cresc stelele la siguranta pasagerului!!
voi vorbiti ca e facut dupa trabant,toti draci,dar nu aveti nici o treaba!!
nu am logan si nici clio symbol,dar am condus ambele masini si diesel si benzina,ca viteza,demaraj,stabilitate are un PLUS MARE symbolul,la spatiu e mai mare loganul in spate,portbagajul ca litri e la fel,dar ca incapere la symbol e mai largit(parerea mea),ca design e mult mai frumos NEW SYMBOL decat LOGANUL,symbolul din lateral e naspa in rest e OK,iar loganul pur si simplu nu are STIL,e``taiat din topor``mai ales la spate e oribil scz de expresie,interiorul nu se compara CLAR!
dotarile la fel!
Comment
-
Originally posted by gabyalex View Postnu prea aveti treaba cu chestiile astea
ar trebui sa va mai uitati pe la emisiuni cu masini macar!!
aripile din FIBRA cresc stelele la siguranta pasagerului!!
voi vorbiti ca e facut dupa trabant,toti draci,dar nu aveti nici o treaba!!
nu am logan si nici clio symbol,dar am condus ambele masini si diesel si benzina,ca viteza,demaraj,stabilitate are un PLUS MARE symbolul,la spatiu e mai mare loganul in spate,portbagajul ca litri e la fel,dar ca incapere la symbol e mai largit(parerea mea),ca design e mult mai frumos NEW SYMBOL decat LOGANUL,symbolul din lateral e naspa in rest e OK,iar loganul pur si simplu nu are STIL,e``taiat din topor``mai ales la spate e oribil scz de expresie,interiorul nu se compara CLAR!
dotarile la fel!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by gabyalex View Postnu am logan si nici clio symbol,dar am condus ambele masini si diesel si benzina,ca viteza,demaraj,stabilitate are un PLUS MARE symbolul,la spatiu e mai mare loganul in spate,portbagajul ca litri e la fel,dar ca incapere la symbol e mai largit(parerea mea),ca design e mult mai frumos NEW SYMBOL decat LOGANUL,symbolul din lateral e naspa in rest e OK,iar loganul pur si simplu nu are STIL,e``taiat din topor``mai ales la spate e oribil scz de expresie,interiorul nu se compara CLAR!
dotarile la fel!
Si pun pariu ca nici Mercedes n-ai, ai de fapt un Cielo amarat si ai venit sa iti bati joc de Logan. Deci, daca ai Mercedes (sau macar pretinzi), forumul Mercedes te asteapta, du-te tare...
Comment
-
-
Originally posted by andrei View PostAsa, si cum zici tu ca e mai bun demarajul la Symbol daca au acelasi motor?
Si pun pariu ca nici Mercedes n-ai, ai de fapt un Cielo amarat si ai venit sa iti bati joc de Logan. Deci, daca ai Mercedes (sau macar pretinzi), forumul Mercedes te asteapta, du-te tare...
Comment
Comment