O fi symbolul mai bine finisat, mai bine antifonat si galvanizat (asta nu cred ca contesta nimeni), dar o fi bun pentru cine incape in el. La 1 , 83 inaltime in spate nu am loc pe verticala si in fata nu incap cum trebuie la volan. Nici loganul nu e exemplu de ergonomie, are scaune incomode dar macar incapi! Latime mult mai buna.
Logan vs Renault Clio Symbol
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ei hai ca si Niki are cred vreo 1.80 m si tot incapea in el.
Ce sa va spun, daca ai nevoie de mai mult spatiu iti iei logan. Daca ai nevoie de un plus de confort alegi clio!
Din punctul meu de vedere as alege clio, nu acesta de-acum, variantele 2006-2007.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostEi hai ca si Niki are cred vreo 1.80 m si tot incapea in el.
Ei hai si cu tine acu ,,,cum statea NIki in ala numai el stie
Asa mai am si eu niste neamuri ( sot/sotie) cu simbol ca ala vechi al lui Niki, tot de vreo 1,80 m si stateau amandoi in fata cu genunchii la gura si cu scaunele date in spate de tot , iar eu (1,70 m) si sotia (1,57m) stateam in spate cu genunchi in gura si cu ei iesiti prin creierii capului ,,,iar creierii capului cu tot cu cap eram cu ei prin plafon
Daca nu as fi mers si eu cu simbol,,nu as mai posta pe aici
Comment
-
Mah..fara suparare,dar incape si Ghita Muresan in clio.
Problema care ar fi este CUM INCAPE ?? Sub forma de gramada sigur!
Pt Eu4yas care are 1,55/1,60 m cred este nemaipomenit clio pt el,,dar pt cei cu 1,87 sau 1,90 eu sincer nu va inteleg de ce va luati masini asa de mici si sa va dati cu capul de plafon.
SINCER,,mai bine ai zice cum stai in ala la 1,87 cm!
Comment
-
nu am simtit discomfort decat dupa distante de + 600km.in rest este ok.Nu spun excelent, pentru ca nu e asa....nu am zis ca e mai confortabil decat loganul, desi uni spun ca asa e...oricum in ambele masini stai ca in biserica in stana, fata de masini cu pretentii.
Dar nah...acum urmeaza sa vorbim care e mai "sport" )
Comment
-
eu la 1.93 am avut probleme in aproape toate masinile in care m-am urcat, de clasa mica ...
astra h hatchback, i30, ceed, accent, corsa D, renault symbol model 2007, in toate astea am stat prost, foarte prost
in schimb in nubira 2, octavia tour, leganza, logan si chiar in fiesta am stat foarte bine si aveam loc ...
oricum loganul are cel mai mare spatiu interior din clasa lui, de departe cel mai mare frigider )Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostAsa ceva @Mr.K si PCH asa ceva cum sa radeti voi de fosta masina "SIMBOL" a lui Niki
Daca unul are simbol deja se crede director,daca altul are ceva cu o clasa peste simbol deja se crede patron, iar daca altul are logan e ultimul om,,,deci hai sa revenim cu picioarele pe pamant ca nici simbolul asta asa de laudat de unii e tot un fel de masina PRAF si PULBERE
In primul rand, PCH si K nu radeau de masina mea.
Ca iti place tie s'o faci, asta este, nu ma deranjeaza, fiecare e liber sa spuna ce vrea, dar sa'si asume consecintele.
Eu nu m'am considerat niciodata superior conducand un Symbol si nici nu am dispretuit conducatorii de Logan. Asta o fac frustratii. Vezi si cazul invers.
In al doilea rand, discutia a degenerat si vad ca unii dintre voi ati luat'o personal. Gresit din nou.
Cand am facut comparatia intre cele doua masini, eu am vorbit ca si fost posesor al ambelor. Faptul ca voi nu vreti sa acceptati niste lucruri evidente, nu ma priveste, dar comparatia ar trebui facuta decent si obiectiv, chiar daca ne aflam pe un forum monomarca.
Originally posted by Ivan Marian View PostEi hai si cu tine acu ,,,cum statea NIki in ala numai el stie
Asa mai am si eu niste neamuri ( sot/sotie) cu simbol ca ala vechi al lui Niki, tot de vreo 1,80 m si stateau amandoi in fata cu genunchii la gura si cu scaunele date in spate de tot , iar eu (1,70 m) si sotia (1,57m) stateam in spate cu genunchi in gura si cu ei iesiti prin creierii capului ,,,iar creierii capului cu tot cu cap eram cu ei prin plafon
Daca nu as fi mers si eu cu simbol,,nu as mai posta pe aici
Am un prieten care detine un Clio Symbol din 2005. Am mers cu ala de m'am saturat, si in fata si in spate, dar crede'ma cand iti zic, niciodata nu am stat cu genunchii la gura. Locul este mai mic decat in Logan, dar acceptabil, nicidecum imposibil.
Hai salut!
Va recomand sa mai recititi odata, sau de cate ori este cazul, posturile lui cristiubs su Eu4yas. Diferentele sunt evidentiate destul de pertinent.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Mai bine cumparam o nemtoaica sau una din tara celor cu ochii oblici. Cu frantuzoaicele ne-am lamurit, sunt prea bune.
Eu zic sa nu se supere nimeni, masinile sunt doar niste masini. Si-apoi, e ca la femei, oricand apare un model nou si cu mai multe dotari.
Saluti!
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostPret achizitie si revizii te-nseli. Sunt aceleasi. Cand am cumparat eu clio in 2006 am dat 10.200 pe el. Tu cat ai dat pe logan? Ai dat 8.000? Cred ca asa ai dat. Eu diesel tu benzina. La cateva luni a cumparat o cunostinta de-a mea un logan 1.5 85, a dat pe el vreo 10.500. Unde este diferenta? .............................
Clio tau dizal ce putere avea? Banuiesc ca 70 cp.
Loganu are 85 cp.
Plus de asta, un Clio nou dci 90 cp cel mai ieftin il iei acum pe la 12200 Euro, un Logan dci 90cp (Laureate) e la 10700 Euro.
Deci diferenta e notabila la valorile astea.Last edited by Octavian; 2 November 2011, 19:36.
Comment
-
Originally posted by Niki B View PostMariane, gresesti flagrant!
In primul rand, PCH si K nu radeau de masina mea.
Dar daca tu stii mai bine de ce fac caterinca,,,e si mai bine.
Asta o fac frustratii. Vezi si cazul invers.
Daca ar veni pe aici un posesor de Skoda Octavia,Kia Ceed,Audi,WW,Opel,etc....sau chiar un posesor de RENAULT MEGANE/LAGUNA,adica masini cu adevarat peste logan la clasa , nu as mai fi la fel de FRUSTRAT.
Dar cand vad ca unul care a condus si el un amarat de CLIO si apoi zice ca """ vai ...nu ma mai sui dom"le in logan"" sincer ma bufneste rasul
Comment
Comment