Logan vs Renault Clio Symbol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce-ai patit mah??? Tu crezi ca se tine el dupa mine in curbe??? Bai ma faci al dracului sa ma duc peste asta cu clio intr-o seara.

Cum sa se tina frate pe curbe dupa mine cand TU treci pe SUB loganu astuia in picioare si cu mainile ridicate?
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Hakinen stai potol cu "bestia" aia ca ii zici lu' Vali Porcisteanu - puturosule!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• De aia nu te tineai cu meganu mah? ca e inalt al meu??? baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh....inseamna ca reno clio e peste megan!

Comment

• Pai Porcisteanu de-aia a castigat CN de raliuri, ca nu s-a inscris si PAU (cu cliosenia).

Mai bine ma duc pe forum reno sa vad daca n-au un thread asemanator. Stii ceva PAU?

Comment

• Hahahahahahhaha...lasa-l mah ca scoate bestia din garaj! Dracii ne ia pe toti...asta concureaza si la Monza cu cliosenia-hidosenia pamantului

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
              Hakinen stai potol cu "bestia" aia ca ii zici lu' Vali Porcisteanu - puturosule!
              Nu frate. O pun pe maicamea sa conduca!

Originally posted by PCH View Post
              De aia nu te tineai cu meganu mah? ca e inalt al meu??? baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh....inseamna ca reno clio e peste megan!
              Bai, te faci de ras. Termina ca nu stii ce vorbesti. Cand io v-am spus ca loganu' e logan ce dreacu mah.
              Si daca as veni cu un avensis sunt sigur ca nu ma pot tine dupa tine.
              Rules!

Nu stiu nimic . Dar daca se duce pch acolo mor aia de inima cu el!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Esti offtopic! Rog un moderator sa aplice regulamentul!

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                  ......................

Dark, nu are rost....cele mai bune masini conduse de majoritatea celor de aici au condus maxim o masina cu motor 1.6 si cred ca l-au apucat pe Dumnezeu de picioare! Prefer de 120 de ori loganul meu care ia jet de la tine si clioul tau si da jet tie si MEGANULUI TAU (aduti aminte pe maniu cand aveam si 4 insi in masina si nu te apropiai de mine....mai schimbai si in rosu...fitiar aia a dreacu!)
                  Bai, nu pot sa cred ca ai scris aberatia asta .

Da frate, cine a spus ca 1.4 e cel mai FOC BELIT, cel mai RACER a avut cea mai mare dreptate.

Ma declar invins, asa este cum zice pch aici! JUR!

Logan 1.4 75 cai putere, 4 insi, portbagaj full, 4 biciclet sus vs megane 1.5 105 GOL = Infinit la 0 pe Maniu cum spune colegu!

Nu pot sa cred asa ceva, jur!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                    Nu frate. O pun pe maicamea sa conduca!

Bai, te faci de ras. Termina ca nu stii ce vorbesti. Cand io v-am spus ca loganu' e logan ce dreacu mah.
                    Si daca as veni cu un avensis sunt sigur ca nu ma pot tine dupa tine.
                    Rules!

Nu stiu nimic . Dar daca se duce pch acolo mor aia de inima cu el!
                    Mah, termina-te ca ne citesc altii si rad de noi. A ajuns si Clio Simbol vreo bestie pe 4 roti si nu stiu ? Dai tu fum, faci tu, dregi tu. Pai aia cu motoare de la 300 de cai in sus ce sa mai zica? Ca se teleporteaza?

Comment

• Nu dark. Sterge tot!

Unu e LOGAN frate si e MAXIM!
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Te duci de la o extrema la alta, absolut gratuit.

Comment

• Pai tu nu vezi ce poa' sa scrie asta, auzi ca nu m-am tinut dupa el pe maniu!

Numai, mi-a ajuns, ma declar invins.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Hahahhaha....praf te-am facut atunci!

Ma uitam in trafic la clio...nu stiu cum sa cumperi asa ceva ca are comenzi pe volan si loganul nu )))

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                              ..nu stiu cum sa cumperi asa ceva ca are comenzi pe volan si loganul nu )))
                              Mah...nu are comenzi pe volan ,are SATELIT sub volan sau langa el sau pe unde naiba o mai fi
                              Ce stim noi ce e ala SATELIT

Comment

• Exista si comenzi PE volan.
                                Attached Files
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google