Logan vs Renault Clio Symbol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Auzi ma dark. Sa m**ra toti pestii mei si vanilia ta daca nu sa dea dreacu intr-un RS n-ar mai conta nimic spatiu frateee.
    Ar intra 8 insi fara probleme fiecare cu cate un troler + verisoara + maimuta + amanta + fiecare cu copii, cate 2 de caciula + cainele + pisicuta + juma de neam.
    Soferu' chiar daca are 4 metri sta confortabil la volan.

Sa dea naiba daca nu e asa!
    Last edited by Eu4yas; 7 November 2011, 22:13. Reason: Automerged Doublepost
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• daca n-ai loc in clio rs, iti iei megane rs, simplu
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ma da voi despre ce Clio Symbol vorbiti ? daca e asta nou ...pai ii da clasa loganului din orice pozitie. simplu

Comment

• Alessandro, daca nu vrei sa fii injurat sau sa creada lumea ca esti nebun, vino cu argumente. Ba chiar niste teste de laborator, omologate si legalizate notarial...

Cand spuneam ca diferenta aia nu e mare, dar se simte, au sarit de *** in sus toti patriotii adoratori de puzzle franco-roman.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Mie imi place mai mult loganul PH2 fata de Clio cel nou. Pe cuvant...

Comment

• Si eu sunt de aceeasi parere....PH2 e mult mai frumos decat symbolul ala nou!

Comment

• Asta e adevarat. Si mie imi place mai mult, ca design, Loganul.
                Diferenta de care tot vorbesc se simte din scaunul din stanga.
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• La ce te referi? La cum stai in scaun, la cum sta masina pe sosea??

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                    Auzi ma dark. Sa m**ra toti pestii mei si vanilia ta daca nu sa dea dreacu intr-un RS n-ar mai conta nimic spatiu frateee.
                    Ar intra 8 insi fara probleme fiecare cu cate un troler + verisoara + maimuta + amanta + fiecare cu copii, cate 2 de caciula + cainele + pisicuta + juma de neam.
                    Soferu' chiar daca are 4 metri sta confortabil la volan.

Sa dea naiba daca nu e asa!
                    e rs domne , are o sigla mica pe care scrie rs si are multi cai , multi multi cai , care te fac sa uiti de acel spatiu mic din interior .
                    nu te mai gandesti ca te face un biciclist dauna , ai cai multi ,da multi , de te feresti repede.

Comment

• Ai cai multi sa dai cu ei mai repede in gropi poate, ca strazi n-ai, dar ce te faci cand mangai baietii pe coapse cand schimbi vitezele, ca stai lipit de ala din dreapta...sau cand stai pe scaun cu cracii in X ca malagambistele, ca altfel n-ai cum...sau cand ii scoti ochii lu' ala din spate cand vrei sa dai cu spatele si duci mana in spatele scaunului cand intorci capu (da, stiu, ai oglinzi, ca doar esti neam de camionagiu vorba aia) ?
                      Keyboard error or no keyboard present.
                      Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

• adevarul ca in logan esti ca in hummer , iti trebuie binoclu sa`l vezi p`ala din dreapta...

Comment

• Originally posted by lungan View Post
                          Ai cai multi sa dai cu ei mai repede in gropi poate, ca strazi n-ai, dar ce te faci cand mangai baietii pe coapse cand schimbi vitezele, ca stai lipit de ala din dreapta...sau cand stai pe scaun cu cracii in X ca malagambistele, ca altfel n-ai cum...sau cand ii scoti ochii lu' ala din spate cand vrei sa dai cu spatele si duci mana in spatele scaunului cand intorci capu (da, stiu, ai oglinzi, ca doar esti neam de camionagiu vorba aia) ?

Pana la urma fiecare produs are cumparatorul lui...acum depide de fiecare ce si cum alege!

Comment

• N-ati mai terminat?
                            Spor la gasit diferente pana la aparitia unor noi modele. De multe ori o masina "ieftina" se cumpara pentru cum arata si cat e de practica (ca altfel daca n-ar fi limita de buget ne-am lua toti masini sport cu 2 locuri cu care doar sa ne plimbam, nu sa caram familia), iar noile modele Reno arata CIUDAT, incepand cu Symbol, trecand pe la Fluence si terminand cu Laguna 3.
                            Poate Latitude sa faca nota discordanta dar pana acum nu l-am incadrat inca: seamana cu Honda, Passat sau Nissan?

Cand aud ca bordul la Clio e mai nu stiu cum decat la Logan, vad un pic mai bune imbinarile, in rest acelasi plastic prost.

Sa nu arunce careva chistocul de tigara pe vreo aripa de la Clio, ca aveti de astupat gaura.
                            Last edited by mr.K; 8 November 2011, 10:12.

Comment

• Poza 1 e clio 3 RS, clio 2 RS e mai mic oleaca.
                              In schimb clio 2 hatchback RS are niste scaune mult mai comode decat versiunile normale.
                              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Ce-i tot dati cu RS-urile?

P.S. Daca comparati asa ceva bagati Megane RS vs Focus ST (acum pe bune, dintre astea doua chiar am dubii care e mai "jmechera" )
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google