Logan vs Renault Clio Symbol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kelemen: clio chel nu e mai dotata decat logan full. Cine te-a mintit in halul asta? De spatiu interior nici nu incape discutia in clio, darmite 5 oameni...Clio si logan imparrt multe componente, deci in principiu au sanse sa aibe aceleasi "hibe".
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @ Cristi_XP Clio dci(atat simboL cat si III-bicorp) are in varianta la care te referi tu 85 cp. A existat o varianta de 80 cp dar care odata cu trecerea la euro 4 s-a transformat in 85 cp cred eu tocmai pentru a compensa pierderea de performanta datorata trecerii la un sistem antipoluant superior.
      Last edited by sambo; 10 June 2008, 16:33.

Comment

• Eu numa cand ma pun in spate la Clio,imi vine sa ma dau jos!!!!
        Pacat,mare pacat ca nu au facut-o mai spatioasa!!!

Comment

• De ce? Ai Clio ?
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Mai un lucru e clar, patit acu' in weekened, Clio trage si se duce mai bine decat 1.4 Logan.
            Ce m-a depasit cred, doar cred ca era un benzinar, ca nu pufaia deloc. Nici eu si nici alt ''Schumacher'' cu 1.6 nu l-a putut ajunge, ne-a depasit pe amandoi si dus a fost, traseu de ~40 km.

Comment

• Pai daca o fi fost vre-un Clio cu motor 1.4 16v la 100 de cai, cred si eu!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Exact ... Pe Clio Symbol e si 1.4 16v 100 cp ( 0-100km/h 11.2 ). Nu prea aveati ce sa'i faceti .

Hmm interesant ce vad eu la ei .. Clio 1.6 16v 110cp / 151nm scoate 0-100km/h in 10.2 . Pazea Prestige
                Last edited by Razzvan; 10 June 2008, 19:37.

Comment

• Cum 1.4 16V...Mai un Clio d-ala sedan sau berlina cum sa-i spun Symbol ma rog...Nu am apucat sa vad cat de nou era. Are si 1.4 16V? Oricum s-a dus de parca ar fi avut ''ceva'' in plus sub capota, ca nici tipu' cu 1.6 nu l-a mai ajuns.

PS: eu stiam ca modelu' e depasit si din p d v al motorizarii si are motor de 1.4 8V.

Comment

• Clio Symbol sedan are si motorizare de 1.4 16v 100 cp si 1.4 8 v care este exact ca cel de pe Logan!
                    PS: Pai mai avea ceva in plus sub capota...Vre-o 25 de cai in plus!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Hm...Ar place si la Loganu' meu motoru' ala )

Na, nestiind si de asta de 100 cp iti dai seama ca am ramas un pic surprins cum a trecut pe langa noi (inainte de o curba venise tare din spate si s-a bagat la risc in depasire si gata, in cateva minute l-am pierdut de pe radar...)

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                        Hmm interesant ce vad eu la ei .. Clio 1.6 16v 110cp / 151nm scoate 0-100km/h in 10.2 . Pazea Prestige
                        Te-ai uitat la Clio III, nu la Symbol.
                        Pe Symbol nu se pune motorizarea asta.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Da ... Din cate vezi am zis Clio ... Nu Clio Symbol .

Comment

• Ce mai ziceti ca simboala mai are si omenzi pt audio in spatele volanului .Loganul are asa ceva? Ca preferanceul meu nu are
                            Last edited by kelemen; 10 June 2008, 22:15. Reason: ortografie

Comment

• Se poate pune, costa in jur de 100 lei.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu are , dar nici nu ii trebuie....Te incurci in comenzi. Asa ca mult mai bine fara
                                Daca insisti, si ai mp3 sony, iti poti achizitiona de la reprezentanta un satelit de comanda pt mp3

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google