Kelemen: clio chel nu e mai dotata decat logan full. Cine te-a mintit in halul asta? De spatiu interior nici nu incape discutia in clio, darmite 5 oameni...Clio si logan imparrt multe componente, deci in principiu au sanse sa aibe aceleasi "hibe".
Logan vs Renault Clio Symbol
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@ Cristi_XP Clio dci(atat simboL cat si III-bicorp) are in varianta la care te referi tu 85 cp. A existat o varianta de 80 cp dar care odata cu trecerea la euro 4 s-a transformat in 85 cp cred eu tocmai pentru a compensa pierderea de performanta datorata trecerii la un sistem antipoluant superior.Last edited by sambo; 10 June 2008, 16:33.
Comment
-
Mai un lucru e clar, patit acu' in weekened, Clio trage si se duce mai bine decat 1.4 Logan.
Ce m-a depasit cred, doar cred ca era un benzinar, ca nu pufaia deloc. Nici eu si nici alt ''Schumacher'' cu 1.6 nu l-a putut ajunge, ne-a depasit pe amandoi si dus a fost, traseu de ~40 km.
Comment
-
Cum 1.4 16V...Mai un Clio d-ala sedan sau berlina cum sa-i spun Symbol ma rog...Nu am apucat sa vad cat de nou era. Are si 1.4 16V? Oricum s-a dus de parca ar fi avut ''ceva'' in plus sub capota, ca nici tipu' cu 1.6 nu l-a mai ajuns.
PS: eu stiam ca modelu' e depasit si din p d v al motorizarii si are motor de 1.4 8V.
Comment
-
Clio Symbol sedan are si motorizare de 1.4 16v 100 cp si 1.4 8 v care este exact ca cel de pe Logan!
PS: Pai mai avea ceva in plus sub capota...Vre-o 25 de cai in plus!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Hm...Ar place si la Loganu' meu motoru' ala )
Na, nestiind si de asta de 100 cp iti dai seama ca am ramas un pic surprins cum a trecut pe langa noi (inainte de o curba venise tare din spate si s-a bagat la risc in depasire si gata, in cateva minute l-am pierdut de pe radar...)
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostHmm interesant ce vad eu la ei .. Clio 1.6 16v 110cp / 151nm scoate 0-100km/h in 10.2 . Pazea Prestige
Pe Symbol nu se pune motorizarea asta.
Comment
-
Se poate pune, costa in jur de 100 lei.
Comment
Comment