Logan vs Renault Clio Symbol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by alindrgn View Post
    scuza-ma ca iti spun. ce aveti fratilor voi astia cu aveo? mai situ inca 2 baieti cu aveo, din care unul imi e prieten. vorbeste de aveo de parca ar fi stiu eu ce masina. si vad ca nu numai la el se lauda cu bijuteria lui ne mai vazuta. parca ati avea mercedes frate..

........................................
    Deci sunt doua categorii aici: soferii de Aveo (sau Accent) multi cred ca au facut o afacere foarte buna si soferii de Logan (aceleasi treburi)
    La aspectele astea se aseamana destul de mult.

Si asa ajungem sa nu vedem rostu de a da 14-16000 Euro pt o masina mai buna decat Loganu, ca nu ie buna ca n-are decat 90 cp sau 100, oricum mai slaba domle ca Loganu, dau fum cu Loganu, sau sa dam 9-10000 Euro pt un SH cu 30-50000 km la bord, clar mai buna dar ca nu mai ie noua...deci pica si asta.

E alegerea fiecaruia si e cam greu sa fi categoric sa spui ca unu' a gresit si altu a facut o treaba buna.
    Last edited by Octavian; 29 April 2009, 21:44.

Comment

• Daca exista vreo masina (noua) mai ieftina, mai incapatoare si mai usor de intretinut in momentul in care am cumparat "saracia" asta de Logan, eu aveam masina aia. Si ca sa fiu si on topic, Symbol-ul chiar arata ca un carcalac si nu isi merita banii. Din punctul meu de vedere este o masina pentru firma si pentru frustrati, fara suparare. Cat despre "gagici" , i-mi iau treningu' si pantofii cu toc si tot impresionez mai multe femei decat dintr-un symbol!
      P.S. Sa nu mai comparam totusi minunea tehnologica de Chevrolet Aveo/Accent cu Loganul!
      Last edited by vasile78; 29 April 2009, 22:27.

Comment

• si atunci ce iti place mai mult? saracia asta de logan sau carcalacu ala de symbol?
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Iar incepem cu Aveo vs Logan ?...

Daca ai avea un Aveo ai vedea de ce 90% din posesori lauda masina .... ( exceptia sunt taximetristii .. carora le consuma 15% ). Eu am avut'o pana aseara ( am fost implicat intr'un accident destul de urat), si niciodata nu m'a dezamagit ( ca si voi am fost ffff sceptiv in privinta acestei masini ... mai ales ca Chevrolet ca marca .... sux in Romania ). De aceea urmatoarea masina va fi tot un Chevrolet .. Cruze ( btw sa mergeti cu unul, sa va urcati in el - nu cred ca pierdeti o viata daca dati o tura la un dealer Chevrolet - ... o sa ramaneti mai mult decat uimiti / ma refer la Cruze ).

Comment

• Oameni buni decat Symbol mai bine Logan facelift.E aceeasi ,,Marie cu alta palarie"cum se spune.

Comment

• Aoleuuuuu, ati sarit pe Clio mai rau ca sacalii pe cuvant . Daca ar sti karpet cum a reusit el sa revigoreze thread-ul .

Am o intrebare la voi, eu am cumparat clio in febr. 2006 si mi s-a spus ca motorul de 85 cp nu este inca pe logan: adevarat sau fals ?

Vasile, chiar asa masina asta e de frustrati ??? Nu prea cred , totusi sa fim mai ponderati
              Last edited by Eu4yas; 29 April 2009, 22:48. Reason: Automerged Doublepost
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Atunci nu era. Acum este.
                @razzvan tu te duci sa te uiti la Megane si faci drive-test cu Symbol? Esti masochist?
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                  =
                  @razzvan tu te duci sa te uiti la Megane si faci drive-test cu Symbol? Esti masochist?
                  La Megane era coada ca la paine pe vremea lu' Ceausescu....

Eu m'am hotarat : Chevrolet Cruze ( 90% ) sau Opel GTC 10% .

Comment

• Originally posted by alindrgn View Post
                    scuza-ma ca iti spun. ce aveti fratilor voi astia cu aveo? mai situ inca 2 baieti cu aveo, din care unul imi e prieten. vorbeste de aveo de parca ar fi stiu eu ce masina. si vad ca nu numai la el se lauda cu bijuteria lui ne mai vazuta. parca ati avea mercedes frate..

ontopic: symbolul nou este un plus pentru cei de la renault! de ce? pentru simplul fapt ca au umblat la spatiul din habitaclu, mai ales cel de la banchetele din spate. iar faptul ca are in standard proiectoare, ac, oglinzi electrice, computer de bord e ceva! (aveo are proiectoare la ultima versiune de echipare la hatch back si computer canci). loganul are si el proiectoare de la laureate, si in optional de la preferance, ceea ce este si aici un mare plus. pentru ca probabil multi si-au dorit proiectoare pe preferance.
                    Aline , iti dai seama daca aveau vreo nemteasca ....
                    si in vise o laudau

Comment

• bine ca nu clio
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by andreea13 View Post
                        Aline , iti dai seama daca aveau vreo nemteasca ....
                        si in vise o laudau

eu m-am referit in general la cei cu aveo. pentru ca stiu mai multe 'specimene' care o lauda de parca ar fi mai ceva ca masina lu` becali. acum nu se mai poate spune, pentru ca a avut aveo. e nasol ce i s-a intamplat. am aflat ce a patit.

@cristi: de ce o masina de frustrati acum, si inainte nu era? inainte se critica symbol-ul pentru forma 'aerodinamica' a spatelui, mai exact a plafonului si lunetei care iti stateau in cap pe bancheta din spate. acum a aparut noul symbol si vorba aia şo pe el. oare exista vreo masina in lumea asta care sa nu aibe critici la adresa ei? nu cred. nici macar cei care au o masina, nu pot spune ca nu a zis niciodata nimic contra fata de masina (nici macar cei cu aveo).
                        Last edited by B 83 RMJ; 30 April 2009, 15:26.
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• eu nu am loc in symbol in spate. ) am 1,96 iar cand ies din el ... e jale. In rest nu am treaba cu clio symbol... la interior e mai finisat ca si loganul. Numai bine!
                          Last edited by r3duc; 30 April 2009, 16:04.
                          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• toate ca toate dar astia care sunt mai inalti cam trebe sa stea cu gheba ca sa incapa in clio pe locurile din spate.la design nu arata rau da pare o masina mai mult pentru dame.nici loganul asta nou nu prea mai are o forma asa de caramida.e misto faza ca se poate pune clima automata macar pe versiunile mai scumpe si alte cele.ar trebui si loganul sa aibe unele dotari pentru echiparile superioare ca sigur s-ar cere.
                            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• > Renault produce symbol in special pt piata din turcia: acolo are concurenta puternica din partea lui fiat, iar linea ii este superior din aproape toate pct de vedere (design, posibilitati de configurare, gama de motoare: cel de 1,4 turbo de 120cp este excelent!).

> Ma surprinde insa, in mod neplacut, strategia renault de a nu oferi aceeasi calitate si aceleasi dotari pt gama dacia (logan/ sandero): motorul 1,4 16v, climatizare automata s.a.m.d.

> In totala antiteza, in grupul vag, skoda a fost preluata in perioada in care aceasta marca nu se putea evidentia in niciun fel (asemeni daciei, atunci cand a fost preluata de renault), dar, cu timpul, nu s a mai facut rabat de la calitate, iar astazi skoda straluceste m mult ca niciodata....

> Nu intrevad prea curand acelasi lucru la dacia datorita politicii stupide din cadrul acestui grup (cu toate ca pierderile din aceasta perioada dificila sunt reduse si cu un ajutor important venit din partea vanzarilor extraordinare la export ale loganului mcv si ale lui sandero)..

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                                Vasile, chiar asa masina asta e de frustrati ??? Nu prea cred , totusi sa fim mai ponderati
                                Si daca ai Renault de 1.4 crezi ca e normal sa te simti superior unui posesor de Logan 1.4? Eu i-am numit frustrati doar pe posesorii de marca infatuosi !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google