Logan vs Cielo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• comparatie absurda

am un amic care are un cielo si a mers de cateva ori cu el . Eu care eram obisnuit in logan cand m-am urcat in ciela parca eram intr-o cutie , cu genunchii lipiti de bord(1.78 asta e inaltimea mea) care ,dupa parerea mea e foarte periculos din cauza formei sale .eu m-am rasturnat intr-o vale cu loganul meu si am iesit intreg din el , fara nici o zgaraitura.Ce pateam in Cielo?o sfecleam, dadeam cu capul de toate.Parerea mea finala este ca aceasta comparatie este absurda din multe puncte de vedere.In primul rand este diferenta de generatie.

Comment

• Logan vs Cielo... nu prea se potriveste pt ca Cielo e Kadet-ul anilor 90 pe cand Loganul e conceptie noua, masina anilor 2000+. Cu Cielo n-a fost facut crash-test, asa ca pot doar presupune ca ar fi obtinut max 1.5 stele (n-are ABS si nici airbag-uri), Loganul are 3. Ca fost posesor de Cielo romanesc (2000) pot spune ca masina se prezenta impecabil la 200k km, loganul, ramane de vazut. Oricum Cielo a fost masina anilor 90, acum... e istorie, dar a fost o masina buna.

Comment

• Cu Cielo n-a fost facut crash-test
        si asta ce e ?
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nu stiu ce e ! Probabil un test de fabrica pt ca nu vad sigla EuroNcap. Pe site-ul EuroNcap am dat cautare dupa cielo, nexia, kadett si n-am gasit nimic, in schimb loganul apare cu 3*Pasageri, 3*Copii si 1*Pietoni.

Comment

• E testat la rusi undeva Cielo ala.
            numar secundele

Comment

• la crash e leit aveo...se vede ca l-au proiectat aceiasi ingineri...

Comment

• Si se vede ca e de conceptie veche, pe vremea aia nu existau norme asa riguroase la siguranta.

Cielo cred ca nu mai are voie sa fie vandut in Romania, ca nu respecta normele E4 si nu se poate inmatricula.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Oricum stocul la fabrica e 0(zero), acum se mai vand Matiz, Nubira si Tacuma.

Comment

• spike, platforma B a lui renault, pe care e construit si marveillousul logan, e din 1998...deci nu prea e masina anilor 2000+. ca l-au fabricat in romania in 2004, aia e altceva. dar ca si nivel tehnologic, e la nivelul 98-99-00. de-aia are servodircetie hidraulica (numai dci are eps ca n-au mai avut loc de pompa pe motor), de-aia are accel pe cablu (benzinarul, dar nu ca aia electronica ar fi vreo mare vrajeala; tot o rezistenta variabila e "citita" de emu - difera doar pozitionarea ei si modul de actionare), de-aia n-are airbaguri in 2 etape, de-aia n-are 16valve decat dupa 3 ani de fabricatie, de-aia n-are centuri cu pretensionare, de-aia motoarele nu folosesc injectie stratificata, de-aia n-are distributie variabila....nu conteaza ca din cauza costurilo nu are aia si nu are aia, adevarul e ca s-au folosit solutii tehnice vechi de 6 ani la momentul designului masinii. ceea ce nu-l scoate pe cielo castigator
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• si care-i legatura cu ce-am spus eu?

Comment

• Originally posted by Sp!ke View Post
                        Oricum stocul la fabrica e 0(zero).
                        Stiam si eu, dar auzisem ca ar mai fi ramase pe la dealeri sau pe la samsari.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by Sp!ke View Post
                          si care-i legatura cu ce-am spus eu?
                          asta...

Originally posted by Sp!ke View Post
                          Logan vs Cielo... nu prea se potriveste pt ca Cielo e Kadet-ul anilor 90 pe cand Loganul e conceptie noua, masina anilor 2000+....
                          acu e limpede unde "bateam" ?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Gata.. m-am lamurit ... Sorry. Ai facut referire la un post de-al meu mai vechi si am crezut ca te referi la ultimul... Inca o data... sorry.

Comment

• nu cred ca putem sa comparam loganul cu cielo, este cu mult peste cielo la toate capitolele...
                              sigpic

Comment

• si-a luat un prieten un cielo de 1400 cmc cu instalatie de gaz...a dat 7700 euro pe elm,dar n-are ac,nici airbag-uri,nici geamuri electrice...dar surpriza a fost k nu avea nici macar inchidere centralizata...deci romanesc spus era chel....asta se intampla in noiembrie 2006

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google