Logan vs Cielo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am auzit multi ca cielo e peste logan la demaraj , top speed etc.
    Spuneti-mi si mie pe cielo ce motoare se pun si performantele acestora , ca prin trafic nu am vazut nici unu sa ma lase placut surprins de performante...
    Last edited by 1.5 DCI; 3 June 2007, 21:06.
    sigpic

Comment

Cielo are motor de 1,5 de 80cp si viteza maxima pe la 175 km/h
      ...de doi lei :p

Comment

Gresit, Cielo are motorizari de 1,5 pe benzina cu 80 CP/5600 rot/min iar cuplul de 122/3200 rot/min. 0/100 km ii face exact cat Loganul 1,4, in 13 sec.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
          Gresit
          Adica?????? Ce am zis nu era bine?????
          ...de doi lei :p

Comment

Ai scris acolo "de" si eu am vazut in graba "dci" si de-aia am scris ca ai gresit.

Comment

Pai si atunci de mananca uni kkt asa aiurea , cand cea mai slaba motorizare dupa logan e cat cea dupa cielo , sa nu zic de 1,6 16v al loganului care ..........
              sigpic

Comment

cea mai slaba motorizare dupa logan e dci-ul cu 0-100Km/h in 15 secunde...si cielo avand 13 secunde il face lejer.

Comment

la demaraj castiga Cielo, la consum castiga Logan, dar la aspect Cielo este super depasit! plus taxe! clar castiga Logan indiferent de motorizare)
                  Logan 1,5 dCi Laureate

Comment

viteza maxima pe cielo este de 177 km testata in nemtia
                    nu ma pot pronunta la demaraj etc dar stiu ca la fiabilitate daewoo ere ok
                    testat pe tico,l-am avut 6 ani jumate si am schimbat in afara de consumabile doar un cap de planetara(am avut accident si dupa vreo 20 de mi batea si am schimbat-o) si am avut 120 de mii cind am vindut-o
                    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by virtualmansorin
                      viteza maxima pe cielo este de 177 km testata in nemtia
                      Pai producatorul zice ca e 175, dar orice masina merge cu cativa kilometrii/h mai mult decat viteza declarata de producator.

Iar Cielo are un + datorita discurilor de frana ventilate pe fata.

Comment

Cielo a fost masina buna in 96 atunci.Acum a trecut vremea ei gata.Loganul e peste Cielo cu mult. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni mi-am spus doar parerea. Numai bine so orice masina am avea sa n-avem parte de incidente.
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

nu 177 real nu ce da ceasu
                          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Pai da, si Daewoo zice ca are viteza maxima 175 real.

Comment

Cielo la capitolul siguranta sta rau tare..cat despre logan..e primul model Dacia care a obtinut 3 stele la teste...totusi..

Comment

Asa este,sunt de acord cu tine.Am inteles ca Prestige ar avea 4 stele deoarece s-au introdus airbagurile laterale.
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google