Logan vs Cielo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu are 4 stele pentru ca in cazul impactului frontal cu ce te ajuta airbagurile laterale? Cu nimic...
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

De acord cu tine dar s-au facut teste si la impact lateral.Cel putin asa stiu eu.
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Da, si nu o sa se cresca numarul de stele doar pentru airbagurile laterale, o sa vedeti ca asa e cand o sa faca cei de la EuroNCAP testul. Stiu ca s-a mai intamplat chestia asta cu o alta masina.

Comment

cand sa facut testul la impact lateral logan nu avea airbaguri laterale...probabil daca avea avea un punctaj mai mare dar nu stiu daca obtinea 4 stele.

Comment

daca montau centuri pretensionate avea 4 stelesi fara airbaguri laterale....si daca avea avertizare sonora pt centura primea un punct in plus

Comment

si ajungea la 5 stele?)
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

5 stele nu poate datorita structurii dar 4 se pot usor

Comment

eu credeam ca se ajungea la 6
                  toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by dogy_10
                    daca montau centuri pretensionate avea 4 stelesi fara airbaguri laterale....si daca avea avertizare sonora pt centura primea un punct in plus
                    si pe langa astea daca avea si airbag-uri laterale scotea un 4 stele

Comment

andrei, discuri de frana ventilate are si loganul dci de 70CP;
                      si mai lasati punctele,aici se faceau comparatii intre Cielo si Logan)
                      Logan 1,5 dCi Laureate

Comment

era o poza de la crash testu cu cielo ...prin primele pagini...parca si-a dat la 200 la ora ce varza arata ...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by geeman
                          andrei, discuri de frana ventilate are si loganul dci de 70CP;
                          si mai lasati punctele,aici se faceau comparatii intre Cielo si Logan)
                          Scuze pentru Off topic: Chiar are discuri ventilate? Si numai dci-ul?

Si testat in Braila: Cielo (cel cu 16 V) consuma 14% in conditii de trafic normal (metoda plin-plin).
                          Last edited by andrei; 27 June 2007, 18:06.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Rocri
                            Chiar are discuri ventilate? Si numai dci-ul?
                            Da, dci-ul si 1,6 16V au discuri ventilate.

Comment

ce tare nici n-am stiut....;)
                              beat me if you can !!!

Comment

Acum 3 luni viitorul socru si-a achizitionat un cielo standard gpl (dotari ; aer conditionat si inchidere centralizata) .. motor 1.5 8v. nu stiu ce putere are .. cred ca vreo 80 de cai .. daca nu ma insel ...cu cateva zile inainte sa-si ia masina .. pur si simplu ma rugam de el sa-si ia logan .. si o faceam spre binele lui .. dupa 2 sapt de utilizare a cazut inchiderea centralizata .. dupa inca vreo saptamana .. mergand cu el in masina am observat ca desi lua piciorul de pe acceleratie masina ramanea inexplicabil turata in 2.000 si ceva de ture .. si nu a fost singulara problema .. i-a facut de mai multe ori asa .. insa vad ca acum si-a revenit. concluzie : actualele cielo sun jalnice .. sa nu va spun cum arata la interior .. iar daca mergi cu peste 130 iti da un real sentiment de nesiguranta tocmai din cauza materialelor foarte proaste .... masina a fost si lovita .. la un impact usor (plecare de la semafor) bara fata a zburat pur si simplu de pe locul ei .. mi-e frica sa ma gandesc ce se poate intampla la viteze mai mari. Nu este de gluma cu aceste mizerii de masini . aici in craiova avem multe pe strazi si am vazut si auzit multe lucruri legate de cielo. Un var de-al meu a trecut pe langa moarte dupa ce intr-o depasire, vrand sa se razgandeasca i s-au blocat franele si a fost lovit din fata. Dupa ce a facut masina a si vandut-o! Considerati acest post ca un review la cielo .. un review legat de calitate si siguranta! Numai bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google